Van egy újabb meredek teóriám.
Ezt akkor látnám valószínűleg, ha tényleg 133.részig tartana a Super, amit nem látok esélyesnek, de tegyük fel.
Gondolkodtam ezen a Goku újabb formája dolgon, hogy miért pont Jirennél érné el. Eddig úgy néz ki, hogy nem a Bluehoz hasonló, csak edzés során elsajátítható forma lesz, hanem inkább olyan érzelmen alapuló, hiszen most fog elméletben előtörni a "semmiből". Miért Jiren ellen jönne elő? Mert túl erős? Így annyi logikát nem látnék benne. Nekem az jutott eszembe, hogy Goku legyőzni Jirent, SSJ Blue Kaikoennel és megnyeri a tornát. Ekkor a Zenok közlik vele, hogy köszönöik a műsort, szórakoztató volt, de ennek ellenére is törlik az összes univerzumot, az U7-el együtt. Alapból is törölni akarták mindet, csak úgy voltak vele, hogy legalább szórakoznak előtte egyet. De ugye Gokut azért meghagyják, mert őt bírják. Ez Gokut olyan szinten feldühítené, hogy előhozná azt az új formát.. Nem csak hogy sokak életével szórakoznak a Zenok, de még hazudtak is. Viszont nem Zenok lennének az ellenfelei, mert ugye ők mindent elpusztítanak egy pillanat alatt, de nem erős harcosok, hanem a Grand Priest. Lenne egy hatalmas epic csata, a Zenok nem avatkoznának bele, mert tetszene nekik. Goku nagy nehezen elgyőzni a Grand Priestet, majd a Zenokat is elpusztítaná valahogy ( nem tudom hogy, de tegyük fel, na ) és akkor érhető is lenne, hogy miért volt a plakáton az a szöveg, hogy "The work of Gods ends here".
Nem gondolom, hogy így lesz, valószínű Jiren ellen hozza elő és azt is valószínűnek tartom ,hogy visszahozzák a törölt univerzumokat, viszont ha tényleg vége lenne a Supernek most, akkor így tudnám elképzelni.