Ha bizonyíthatóan jogos önvédelemből megölök valakit, majd beállítok a temetésre azzal a szöveggel, hogy jogom van itt lenni, mert én vagyok a főszervező, az tízes skálán mekkora bunkóság?
Duma topic 14
Elkezdett fájni a fogam. Nem kicsit. Bementünk a helyi kórházba segítségért. nincs fogászat, azt mondták hívjuk az 111-et megmondják hova kell menni. Felhívtam 10 perc hülyeségkérdezgetés után adtak egy telefonszámot. Felhívtuk nem él csak hétköznap Szóval hazajöttünk. Van István műtét utáni fájdalomcsillapítójából egy tonna az kegyetlen erős cucc, azzal túlélem keddig, amikor is az utca végén levő rendelőbe bemegyek és kikönyörgöm hogy csináljanak valamit az arcommal. Addig meg Dr. House-ban tolom
Én kövér nőkön látok folyton igénytelen tetoválásokat, pedig az kb. olyan, mintha egy romos házra graffitiznél valamit (meg is volt a napi dózisom polkorrektségből ) Vannak viszont, akiknek nagyon jól áll a tetoválás és igényesen, egyedien is van megcsinálva, nem a haver varrt fel nekik egy delfint, meg random kínai betűket ötezeré'.
Engem már az igényes is zavar, mert okés, hogy szépen van megcsinálva az a retek nagy lótusz a hátadon, de annak mi értelme van? Természetesen más, ha jelentése van, például mint ami a tengerészeknek vagy veteránoknak van, de ilyet nem látni. Amik még nem teljesen randomak, azok a " NÓRA", illetve a creepy babaarc-tetkók, de azok meg még rosszabbak.
Sabaku írta:Ja és Dakota Fanning élőben nem olyan jó nő mint filmen.
Tengerészeken az "üss!" és a "Mari" feliratokra gondolsz?
Azt, hogy kinek mit jelent a tetoválása, szerintem kívülállóként nehéz megmondani. Aki egy nagyobb "lélegzetvételű" tetoválást bevállal, az remélhetőleg már nem csak divatból teszi, hanem számára jelent is valamit az adott ábra.
Amúgy tényleg. Én maradok Elenánál.
Egyébként meg lassan a GoT topic annyira szét lett offolva valami mással, hogy itt kell majd a Trónok harcáról beszélni.
Bár ha már itt tartunk, múltkor picit el is szomorodtam, mert a Trónok harca új évada egy kicsit szinte már visszahozta a régi idők hangulatát a fórumra, legalább egy topicba, hosszabb, értelmes(ebb) hszek születtek, volt aktivitás, néha még kisebb vita is. Jövő héten ennek vége. Utána egy évre megint visszatér a punnyadás.
Na végre Coelho, végre van egy jó profilképed! Jah várj, ez Capac... basszus.
Hát igen Aes, kicsit tényleg aktívabb lett a fórum, pedig véleményem szerint vannak jobb sorozatok, mint a GoT, mégis ez hozza lázba ennyire az embereket, hogy ennyit írjanak róla heti szinten.
Ugrás a fórumra: |