Hiei írta:
Valóban, de a kérdés az volt igaz-e, hogy Oda megerősítette, hogy egy csapattag meghal. Nem igaz. Hogy erősítene már meg egy ilyet? Ezt ti se gondolhatjátok komolyan.
Azzal én se értek egyet,de témaként látok benne egy kis fantáziát,hogy valaki meghal.
Ha őszinte akarok lenni, akkor Odaában se bízok meg többet.(Sanji év ígérete után)
Ha nincs benne a mangában(esetleg anime),akkor nem hiszem el.
Azért ez Sanji éve volt, hiszen megismertük a múltját. Bár hozzáteszem én se erre számítottam. Mérhetetlen csalódás a szerencsétlenkedése és a vernyákolása, de ez van.
Valaki halálára mindig meg van az esély, de nem hiszek benne. Ha Jinbe nem hal meg, akkor senki. A többiekről elképzelhetetlennek tartom.
Azért ez Sanji éve volt, hiszen megismertük a múltját. Bár hozzáteszem én se erre számítottam. Mérhetetlen csalódás a szerencsétlenkedése és a vernyákolása, de ez van.
Egy visszaemlékezéstől még nem lesz Sanji év,mert ennyi erővel Dressrosa arcnál Rebecca volt a főszereplő.
Ha jobban belegondolok,akkor hasonló cipőben járnak.T-T -
Ha Elbaf valóban Shanks területe,akkor nem Anyucit,hanem Blackbeardet várom ott.
Arra mondjunk kíváncsi leszek,hogy Robin vagy Shankstől szerzi meg az infokat.Érdekes csavar lenne,ha Blackbeard Gura Gura no Mi képességével találja meg Raftelt
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.08.20. 14:36
Az egész arc középpontjában Sanji volt. Minden róla szólt, ő szerepelt a legtöbbet, jobban megismertük a karakterét.
Az egy dolog, hogy sokaknak nem tetszett, azt el tudom fogadni (szerintem is túlzásba vitte Oda egy bizonyos pont után), de ettől ez még igenis Sanji éve volt.
Senki nem fog meghalni a csapatból, és ez egyáltalán nem probléma, sőt, a One Piece nem az a történet. A FT-el összehasonlítani meg bűn
A szenvedést túlzásba vitte az igaz, viszont azért még én Sanjitól valami villantást még várok. Oké nagyon badass volt amikor Puddingot védte, meg elhajolt Katakuri lövése elől. De egy kisebb harc pluszba kéne. Nem gondolom hogy legyőzne egyedül egy parancsnokot, de ha valaki(k) segitenek benne leterelhetik a hajóról az már fél siker.
Persze lehet a tortával is segitenie kell a menyasszonyának(?) és az illene a hajószakács képbe is nagyon. De mégis azért harcban is villantani kellene. Ugyanúgy ahogy Brook zseniálisan harcolt, Nami is odavágott BMnek meg a lelkecskéinek... Akkor ha Sanji éve, ne ő maradjon ki.
Egyesítve 2017.08.21 09:13:17:
Én most azon kezdtem el gondokodni hogy hol verik majd le BM-et... mert ugye említés volt róla hogy Elbaf Shanks miatt kevésbé reális, és ott inkább BB jöhet szóba.
Mi van HA ez tényleg így van? Nekem 2 lehetőség maradt:
- A sütiszigeteken vár BM - erre kevesebb esélyt látok mert amilyen ideges lehet majd mikor elszöknek nem ül el a seggén az tuti.
- Tehát lehet hogy a Gyojinok szigetére megy. Így a jóslat beteljesülhetne hogy Luffy (is) elpusztítja a szigetet és így a gyojinok is a felszínre költözhetnek, még ha a Világtalin ezt el is utasítanák.
Honnan jött hirtelen, hogy Shanks szigeten Elbaf? Én inkább amondó vagyok, hogy Elbaf lesz az egyetlen független sziget és ez is mutatja majd az erejét. Nem hiszem, hogy behódoltak bárkinek. Elbaf sokkal kézenfekvőbb erre a Gyojin sziget már visszafele van. Az inkább a világ kormánnyal való konfliktus kezdete vagy vége lesz.
Mama amúgy is azt mondta, hogy áthelyezi a bosszúját Luffy-ra. Ezen maximum Jinbe változtathat, de nem hiszem, hogy a Gyojin szigeten akarná az ő árulását megtorolni. Elvehette volna az életét Jinbe elfogadta a büntetést az a Mama baja, hogy a képessége nem működött. Ezzeél valszeg ő is tisztában van. Nem véletlen, hogy a halála még mindig a levegőben van.
Honnan jött hirtelen, hogy Shanks szigeten Elbaf? Én inkább amondó vagyok, hogy Elbaf lesz az egyetlen független sziget és ez is mutatja majd az erejét. Nem hiszem, hogy behódoltak bárkinek. Elbaf sokkal kézenfekvőbb erre a Gyojin sziget már visszafele van.
Szamurájok is függetlenek voltak,de most Kaido uralja a szigetet. Részben azért várom Anyuci bukását,mert azzal Luffyék elnyernék a támogatást. Ne feledkezünk meg arról se,hogy a tengerészet nagyon óriássalvégeztek volna.(szerk)
Ha most 1 Yonko védelem alatt vannak,akkor nem fogják bántani és ezzel együtt Shanks serege se lenne gyenge.
Blackbeard,Shanks,Elbaf 1arc alatt.
Azt se tarom kizártnak,hogy a tengerészet azóta félig meddig szövetségben vannak.Mert ott található a legtöbb óriás
De nem feledkezünk meg arról sem, hogy majdnem Anyucival is szövetkeztek.
Ezek alapján esélytelen a függetlenség.Shanks vagy tengerészet.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.08.22. 23:07
Mit és kit irtott ki a tengerészet? Be vagy te baszva. Elbaf a legerősebb nemzet a világon, amitől mindenki retteg. Az új világban található, ahova a tengerészet két évvel ezelőttig be se nagy mert lépni
Ha be is merészkedett csak a Cp formájában álruhában settenkedve
Hogy irtották volna már ki
Az pedig, hogy a tengerészet tele van óriásokkal nem másnak mint Carmellnek köszönhető. Olvasod is a mangát vagy átlapozod?
Ha Caramel nem állítottam volna le ,akkor egymás után lefejezték volna őket.
Ok,durva volt említenem kiirtást,de nagyon sok áldozat lett volna.(Kiirtást visszaszívom)
Caramelnek már semmi köze nincs a tengerészet és a óriások kapcsolatáról.(ha igen,akkor kérnék 1 linket)
1-2 óriásleszámítva több 20-30 hűséges órjás harcol a tengerészett oldalán.Köztük volt és van sok Vice Admiral.
Gondolj bele, ha köze van Shanks birodalmához,azzal elindulhatna a Blackbeard harc.Akainu új seregéről szintén kevesett tudunk.
(Over 1100!)
Tisztában vagy vele meddig él egy Óriás? Ráadásul Carmell jó párat adott nekik, akik már egymás közt simán lekölykedzhettek és születhettek Saulo féle nem Elbafi óriások.
Akiket pedig kiakartak végezni a Kyojin kalózok voltak. Nem Elbaf. Mindössze a kalózaik. Gondolom nem csak miattuk erősek. A halálukkal lehet legyengültek volna, de Carmell pont arra utalt, hogy egy félelmetes és kiszámíthatatlan kimenetelű háború törne ki, ha Elbaf harcosai bosszúból megindulnának. A tengerészet, pedig mérlegelt és elengedte őket. Ebben pedig a puszta erejük mutatkozik meg és ehhez semmi köze a Cp és Carmell közti üzletnek. Erről a tengerészet nem tudhatott, mert a világkormány mocskos üzlete volt. Ami nem is biztos, hogy akkor kialakult valszeg csak utóbb.
Tisztában vagy vele meddig él egy Óriás? Ráadásul Carmell jó párat adott nekik, akik már egymás közt simán lekölykedzhettek és születhettek Saulo féle nem Elbafi óriások.
Szép és jó,de az élekor nem =erőhöz.
Mert a történet és az Anyuci visszaemlékezések alapján nagyon kevesen lehetek.Talán 500-1000,de többet nem merek mondani.
Haki időben kétségtelenül az egyik legerősebb faj,de most a démongyümölcsnek hála egy átlagos mr3 féle emberek könnyedén elbírnak pár Óriás ellen.Luffy 1 ütéssel alázott egy Vice admiral óriást.
Másik probléma,hogy Elbaf szétesett. Már nem olyan erősek,mint régen.
Rettenetesen csalódott vagyok az órjások erejében,mert eddig alig volt op órjás a One piece manga alatt.1-2kivétel,de azokat a démongyümölcs használók könnyedén legyőzték.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.08.22. 23:06
Óriás, nem órjás, tanuld már meg.
Attól hogy vkinek van gyümije nem lesz erős lásd Foxy.
Minden tengerészeti óriás aladmirális tehát semmit nem jelent hogy legyőzött egyet. Hajrudint is one hitelte.
Ne tipelgess amikor semmi infót nem hintettek el a sziget populációjáról.
Te olvasod am a mangát vagy csak a képeket nézegeted? Az egész kivégzősdi a kormány és Carmel terve volt hogy belopják magukat az óriások szívébe és szerezzenek óriásokat a Tengerészetbe.
Kaido is csak azért tudta elfoglalni Wanot mert a shogun elárulta Odent.
Nem tudunk semmit a jelenlegi Elbafról. Lehet tényleg Shanks alá tartozik, lehet nem.
1valamit nem értek,ha az óriások szívből gyűlölik Anyucit,akkor miért akartak egy házassággal szövetkezni a legnagyobb ellenség ellen?Ez nekem nem tiszta.
http://naruto-kun...iece/868/5
Ha Anyuci nevét se szabad kimondani,akkor a vérszerinti gyerekeit szintén gyűlölik és mint Charlotte nevek pedig tabuk az országban.1szerelem nem hiszem,hogy a büszke óriások egy idő után megbocsátanak neki.
Ha még Lola és az apja félig meddig óriások rokonai lennének.Ez azonban még aligha lenne elég ok arra, hogy szövetkezzenek a legnagyobb ellenfelük ellen. Talán Pudding tényleg 1-2 piszkálta Anyuci fejét vagy csak beképzelte magának.Kamunak se mondanám,de valami nem stimmel.Talán 1 klán óriással probálkozott?Vagy Elbaf veszélyben van és kell egy erős szövetség?Vagy talán Pudding használta képességét az óriás főnök ellen?
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.08.23. 21:08