Mivel moderátori hozzászólásra nem szabad direktben reflektálni, neadjisten kritikát megfogalmazni, így marad a mémgyártás. : (((
Filmek & sorozatok
[img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/08/12/548oooommmg.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Az ilyen ember mégis minek nézi a sorozatot? Hiszen a leszinkronizált részekből világos lejön, hogy Jon NEM Ned fattya.
Egyébként végülis, ha valaki nagyon bamba (már bocsánat), akkor lehet így értelmezni, hiszen nem mondták ki egyértelműen, hogy ki az apa, csak az anyát. Más kérdés, hogy semmi értelme nincs a dolognak, ha jobban belegondolunk, de mindegy.
Megkértem, hogy privátban írjatok, és azt is mondtam, hogy téma lezárva. Úgyhogy töröltem/szerkesztettem azt a két hozzászólást, de egyébként mind a kettő jogos volt, meggondoltam és átgondoltam. Igaza van Sabakunak, fölösleges ez a két hetes szabály, kicsit elragadtattam magamat (mentségemre legyen mondva, azért kicsit elfajult a topic a múlt hét elején). Akkor legyen 3 nap a határidő, viszont a spoilerek használatát kérném továbbra is, mivel nekem (ellentétben Sabaku véleményével) pont így átláthatóbb, és ésszerűbb, egyszerűbb a dolog.
De ha senki sem ért velem egyet, és mindenki utálja ezeket a spoiler tag-eket használni, akkor írjon az, akit zavar, PRIVÁTBAN. Ha a többség ellene van, akkor azt is hajlandó vagyok átgondolni. Hiszen mindenki egyért, egy mindenkiért, vagy mi.
Viszont itt a téma tényleg szigorúan lezárva.
Coelho írta:
A pletykák alapján (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Wilf Scolding lesz Rhaegar a sorozatban.) Fogalmam sem volt, ki ez, képkeresés alapján egyelőre nem győzött meg.
Azok, akik a mai napon megtekintik az aktuális GoT részt és a friss élmény katarziásban le szeretnék írni az érzéseiket, véleményüket, ad absurdum hasonló érdeklődésű emberekkel megvitatni a történteket, azok tartsák magukba a szinkronos verzió megjelenéséig, ami kb 2 hét.
Köszönöm.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Ennyi "crossovert" egyetlen epizódban. Mindenki találkozik kb. mindenkivel. Még mémek is voltak: "still rowing, eh...?" Kinek tűnt fel, hogy Jon köszönésnél ugyanazt mondja Danynek, mint amit Ser Arthur Dayne is mondott a harc előtt Nednek?
Amúgy most ki a jogos trónörökös? Jon vagy Gendry?
Sam apja pedig a real MVP, nagyobb alfahím, mint Stannis és Oberyn együttesen voltak. : ((()
Ishidával munkanélküli bölcsészek vagyunk és nyári szünet van a Mekiben. : (((
"Vagy ezekről a könyvben van tényszerű információ?"
Nincs, csak homályos és kétértelmű utalások. Bár ha Martin papa így halad az írással, sosem tudjuk meg, legfeljebb a sorozatból.
Ugrás a fórumra: |