A sírás fojtogatott amikor az a semmirekellő barbi akármicsoda elmenekült. A rész tényleg jó kárpótlás volt a múlthetiért. Jövőhéten jön a God forma és egyre biztosabbnak is tűnik számomra a Cobydick féle felvázolás. Mégpedig a God formából fog SSJ1-be menni és az az új szint.
A nem lehet ölni szabály az csak nehezítés, ha lehetne ölni, ilyen Hit, Goku, Vegita, Jiren szintű karaktereknek nagyon könnyű dolga lenne, így meg vigyázni kell, hogy nehogy megöljenek valakit.
Nagyon tetszett ez a rész. Remélem elkezdenek végre komolyabb irányba haladni. Dermesztő is alakíthatna végre. A jövő heti rész is eléggé izgalmasnak tűnik.
Hiték csapatában a táblán jól láttam, hogy két Namek van?
Olvasom a spoilereket és (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: bár nagyon nem lenne jó szerintem, ha a "melyik az erősebb: SSJGSSJ, vagy SSJG " vita ismét fellángolna, de sajnos a készítők gondoskodnak róla, hogy ne igazán legyen biztos erőszint a viszonyításokhoz, ezért sajnos muszáj ismét előszedeni! Pláne, hogy azt mondjátok, majd a SSJG-ból lesz egy SSJ1 ...? Eddig azt hittem, hogy a SSJB a SSJ1 szintű ugrása a SSJG-nak! Nagyon nem lenne jó, ha most ezt így hoznák be, ahogy mondják egyesek!
Az is hülyeség, hogy majd jobban bírja a kaiokent a SSJG-ban! Miért bírná jobban, amikor a tökéletes ki-kontroll a SSJB-ban érhető el és a kaioken gyorsabban szívja a ki-t mint bármi más! Tulajdonképp nem is a Ki-t szívja! Ahogy King Kai mondta: "Ne feledd, az anyag és energia együtt járnak, ha felcseréled egyiket a másikra, annak az a következménye, hogy a tested elpusztul miatta! " Vagy valami ilyesmi hangzott el... Goku is mondta, hogy a Blue-ban tudja tökéletesen használni a kaiokent épp a szivárgó ki kontrollálása miatt! Ha most jön egy átváltozás a SSJG-ból, akkor az mi a fene lesz? Totál össze lesz minden zavarva! )
Aszem volt aki aggódott, hogy Gohan ultimate formáját is le fogják gyengíteni, mint Goku blue formáját.
Hát igaza lett, hiszen abból az aurából ítélve nem vitte túlzásba a dolgot.
Bár én örültem volna, ha a teljes erejét használja, ami mutatta volna, hogy van még erős harcos más univerzumokban az ismerteken kívül.
A résztvevőknek már közel a fele kiesett, vagy mondhatjuk, hogy a fele még bent van.
Mégis az U7-en kívül 5 nagyon erős harcost tudok, azok is az U6-ban és az U11-ben vannak. Gokuék csapatában meg van 6 Erős Pista.
Remélem, hogy az ismert 4-5 táp ellenfeleken kívül még előkerül pár olyan aki ellen kell ultimate, blue, vagy golden forma használata.
Szerintetek Jiren, Toppo, Speedy Gonsales, Hit, és Kale kivételével kik lesznek azok akik ellen komolyabb erőt kell bevetniük az U7 tagjainak? S itt nem csak valami taktikai stamina óvó átváltozásra gondolok.
Számomra elég egy érdektelen rész volt ez. Sokan a múlt heti részt fikázzák, szerintem sokkal jobb volt a most hetinél. Jó tudom, ízlések és pofonok, de az legalább poénos volt.
Ebben a részben csak annyi volt a húúú, hogy Gohan. Kiüttették vele egy gyenge univerzum karakterét, nagy szám. Gyerekkoromban nekem is Gohan volt a kedvencem, de mivel nem tudnak lényegesebb dolgot ráépíteni ezért már nem.
A jövőheti rész előzetese az bejött, az legalább jó volt.
Szerintetek Jiren, Toppo, Speedy Gonsales, Hit, és Kale kivételével kik lesznek azok akik ellen komolyabb erőt kell bevetniük az U7 tagjainak? S itt nem csak valami taktikai stamina óvó átváltozásra gondolok.
Na ez egy nagyon jó kérdés. Nagyon szeretném ,hogy máshonnan is legyenek erős ellenfelek.
U2-ből talán Ribrianne ide sorolható, őt nagyon beharangozták, de még semmi komolyat nem csinált, szóval rá nem mondok semmit.
U3-ból "Catopesra"-t tippelném még erősnek, de ezt így mindenféle előzetes infó nélkül, hiszen nem tudunk róla semmit, szóval csak így ránézésre róla el tudnám hinni.
U4-ből pedig Ganost állítják be ilyen főbb embernek ,de ő nem tűnt olyan erősnek, meg utalgattak rá, hogy az U4 ereje trükkökben és cselekben lesz, szóval a fentebb említett 2-t tudnám inkább erősnek elképzelni.
Szerkesztette: xindrix - 2017.08.13. 10:10
Szomorú epizód! Sajnálom a 10U t.
Bár máig se hagy nyugodni: hegy egy pusztítás istene meghal/megszűnik létezni, az angyal is eltűnik/inaktiválódik. Az eddigiek alapján vagy mégse, vagy netán valami furmányosság van a háttérben.
Inaktív: nem tűnik el, csupán egyes képességei (vagy mindegyik fontosabb) megszűnik míg nincs új mentoráltja (bár itt szélsőséges esetről beszélhetünk, mivel maga az univerzuma is eltűnt)
Na már most mi szükség "munkanélküli" angyalokra, ha minden U beéri 1 el?
Anno 18 U volt. Mi a helyzet jelenleg az ottani angyalokkal?
A lényeg: reménykedem abban, h mivel az angyalok a helyükön maradnak, valami fontosabbról szólhat.
A "nem lehet ölni" szabályról nem is beszélve....
Szomorú epizód! Sajnálom a 10U t.
Bár máig se hagy nyugodni: hegy egy pusztítás istene meghal/megszűnik létezni, az angyal is eltűnik/inaktiválódik. Az eddigiek alapján vagy mégse, vagy netán valami furmányosság van a háttérben.
Inaktív: nem tűnik el, csupán egyes képességei (vagy mindegyik fontosabb) megszűnik míg nincs új mentoráltja (bár itt szélsőséges esetről beszélhetünk, mivel maga az univerzuma is eltűnt)
Na már most mi szükség "munkanélküli" angyalokra, ha minden U beéri 1 el?
Anno 18 U volt. Mi a helyzet jelenleg az ottani angyalokkal?
A lényeg: reménykedem abban, h mivel az angyalok a helyükön maradnak, valami fontosabbról szólhat.
A "nem lehet ölni" szabályról nem is beszélve....
Van olyan teória, hogy azt a 6 univerzumot Zeno hirtelen haragból pusztította el angyalostul, mindenestül. Ezért pedig a főpap máig haragszik rá és most ezért védi a gyermekeit. A későbbiekben ez egy jó alap lehet egy újabb sztorihoz. Az egyetlen kérdés, hogyan tenné el a 2 elpusztíthatatlan Zenot láb alól, de ez már a jövő kérdése.
Valaki egy érdekes dologra hívta fel a figyelmem.
Goku Dyspo ellen fogja használni az SSJG formát, aki ugye hasonlít Beerusre, aki ellen ebben a formában küzdött Nem tudom tudatos e, véletlen e, de ha tudatos, akkor jó lépés volt pont Dysponál visszahozni a formát. Meg lehet meg lesz az utalás is végre, hogy mintha kicsit hasonlítana Beerusra, még ha ő igazából inkább nyúl, mint macska.
Addig addig püfölte, felfelé írányított ütésekkel, mig egyfajta felhajtó erőt biztosítva lebegésre kényszerítette, az így keletkezett súlytalansági állapotát kihasználva kihajította a ringből.
Fizika emberek, fizika!
Olvasom a spoilereket és bár nagyon nem lenne jó szerintem, ha a "melyik az erősebb: SSJGSSJ, vagy SSJG " vita ismét fellángolna, de sajnos a készítők gondoskodnak róla, hogy ne igazán legyen biztos erőszint a viszonyításokhoz, ezért sajnos muszáj ismét előszedeni! Pláne, hogy azt mondjátok, majd a SSJG-ból lesz egy SSJ1 ...? Eddig azt hittem, hogy a SSJB a SSJ1 szintű ugrása a SSJG-nak! Nagyon nem lenne jó, ha most ezt így hoznák be, ahogy mondják egyesek!
Az is hülyeség, hogy majd jobban bírja a kaiokent a SSJG-ban! Miért bírná jobban, amikor a tökéletes ki-kontroll a SSJB-ban érhető el és a kaioken gyorsabban szívja a ki-t mint bármi más! Tulajdonképp nem is a Ki-t szívja! Ahogy King Kai mondta: "Ne feledd, az anyag és energia együtt járnak, ha felcseréled egyiket a másikra, annak az a következménye, hogy a tested elpusztul miatta! " Vagy valami ilyesmi hangzott el... Goku is mondta, hogy a Blue-ban tudja tökéletesen használni a kaiokent épp a szivárgó ki kontrollálása miatt! Ha most jön egy átváltozás a SSJG-ból, akkor az mi a fene lesz? Totál össze lesz minden zavarva!
Rotcsa:
" Ez az amire Vegita is rájött... Míg a Super Saiyan Blue óriási hatalomnövekedést biztosít, hosszú ideig nem tartható fenn. E tekintetben a God forma jobb egyensúlyt biztosít, anélkül, hogy gyorsan kimerítené az állóképességet. " - Goku mondja Trunksnak a manga 22.fejezetében.
Egyrészt már ez tisztába teszi, hogy a Kék erősebb mint a God form, csak a Kék nagyon durván szívja az állóképességet. Ez a Blue forma hátránya. Ezért fog átmenni most Goku God formban, hogy az állóképességét javítsa.
Hasonlóan az eredeti SSJ átalakuláshoz, vannak olyan módok, amelyekkel lehet javítani a Bluet, azáltal, hogy megkerülve a forma gyengeségeit és könnyebb legyen harcban használni.
Az egyik ilyen módja, hogy a Blue formát robbanásszerűen használod és megspórolod az erőnlétvesztést.
Vegita nagy sikert ért el a mangában Black Goku ellen. Ugyanis először átalakult God formába és a kék formát a csata kulcspillanataiban használta fel. Ezzel megtakarította a Blue formában elvesző energiákat és a megfelelő pillanatban minden erejét felhasználva tudott támadni.
Korábban a mangában hasonló stratégiát használt Goku Hit ellen a 6-7 univerzum tornáján. A kék gyengeségeinek ellensúlyozása érdekében Hit ellen God formában harcolt és az utolsó pillanatban vetette be a kék hatalmas erejét, maximalizálva a hatalmát." - a dragonball wikából idéztem.
Az új szinttel pedig kiküszöböli a kék gyengeségeit és élvezheti a God forma erőnlétjavító előnyeit. Ráadásul erőben is vagy ugyanolyan lesz mint a kék, vagy sokkal erősebb. (Vélhetőleg az utóbbi)
Szerkesztette: laszlo222 - 2017.08.13. 12:16
Addig addig püfölte, felfelé írányított ütésekkel, mig egyfajta felhajtó erőt biztopsítva lebegésre kényszerítette, az így keletkezett súlytalansági állapotát kihasználva kihajította a ringből.
Fizika emberek, fizika!
Értem. Tehát az animáció volt borzalmasan gyenge.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Hát nekem is olyan elment kategória volt a rész, annyira azért nem erőltette meg magát Gohan, kapott be ütéseket, de annyira nem sebesült.
Viszont a jövőheti az nagyon király résznek ígérkezik, God form, meg Goku és Hit csapatban...waoo, remélem epic rész lesz.