Igen, a Shounen Jumpban szoktak megjelenni az aktuális manga fejezetek. Majd csak X idő múlva adják ki őket önálló kötetben.
"A One Pieceben meg fog halni..."
Közel 700 karakter. Több, mint 900 fejezet. 3 halott.
One Piece manga
Paidion- elképzelhetetlen szerintem, hogy Luffy itt harcoljon 1v1-ben Katakurival. Még 3-4-5v1-ben is nehezen tudom elképzelni, tekintve, hogy Mama ellen egy (vagy kettő?) ütésre (három a korábbi a G3-al együtt) volt képes, annyira fáradt.
És nem tudom, szerintem Weeble a parancsnokokon kívül bárkit simán el tudna intézni itt Azért ha Kizaru beszél elismeréssel róla, akkor komolyan vehető az a mondat, hogy szörnyű nagy ereje van. Én rá számítok Kaidou előtt.
És egyetértek azokkal, akik szerint Zeusz kegyetlen jó power up lenne Naminak. Arra gondoltam, hogy megehetné Big Mom halála után a gyümölcsét, mi illene jobban neki? Irányítja az időjárást, manipulálhat másokat, teremthet... De egyrészt az talán túl nagy power up lenne (habár ki tudja, Big Momnak nem csak a gyümölcséből fakad az ereje, hanem gyakorlatilag "született pusztító", Nami valószínűleg a gyümölccsel sem lenne soha olyan erős, mint ő, és akkor rendben lenne a dolog), másrészt meg nem tudom, hogyan lenne megoldható (azon kívül, hogy enne a holtestéből, de azért ez még ebben az elborult arc-ban is nagyon durva elképzelés ). Hiszen a halál után nem reinkarnálódik azonnal a gyümölcs. Meg aztán, jelenleg azt is furcsa elképzelni, hogy Big Mom meghaljon, a One Piece-ben, de hátha.
Igazad van, Jon, csak nem tudom, valahogy nem tűnik Weeble olyannak, aki valóban - tehát Kaido előtt megfelelő mértékben - erősítené Luffyt, Katakurin kívül meg mást nem tudok elképzelni, de igen, jobban belegondolva őt se, de ez a One Piece, tuti valami olyasmi lesz, amire még csak nem is gondoltunk.
Na ez még jobb Hiei, szerintem nagyon jó ötlet.
Hogy érted? Egyetlen démongyümölcsöt evett meg, minden képessége ebből származik. Képes életéveket elvenni, komplett lelkeket kitépni vagy szétszakítani, és olyan tárgyakba vagy élőlényekbe helyezni azokat, amikbe akarja, amik aztán engedelmeskednek neki.
Ennyi. Ez soknak tűnik, de ez mind egy képesség.
Nem hiszem, hogy így fognak megmenekülni. A borító sztori alapján a flotta tagjai teljesen máshol vannak, ezenkívül vélhetően nem tudnak most semmit a Szalmakalaposok hollétéről. Azt is elképzelhetetlennek tartom, hogy Shankssal ilyen korán és ilyen körülmények között fognak találkozni, márha találkoznak majd valaha.
Elég sok opció lehetséges a megmenekülésre, kíváncsi leszek, ezek közül melyiket fogja majd meghúzni Oda. Továbbá, arra is kivi leszek, hogy Pudding most melyik énjét mutatta ki a 874 fejezet végén. Vajon belül így érez Sanji iránt, vagy még jobban gyűlöli, mint eddig bármikor? Fix, hogy eléggé problémás a csaj.
Az egész Charlotte család elmebeteg. Pudding se kivétel, ő is beleőrült ezekkel az emberekkel. De egyelőre nekem se tiszta hogy mit akar Oda kezdeni vele, remélem hamar kiderül.
VISZONT most újra olvastam magyarul is a fejezetet és elkaptam az utolsó oldalon egy olyan narratív megjegyzést ami bizonyára nem fals infó: "azok a szemek őszinték". Tehát tényleg érez valamit Sanji iránt, inkább az a kérdés bennem hogy ezt feléje is ki tudja-e majd mutatni (vagy jön a Nami/Robin kergetés )
jasek89 írta:
Továbbá, arra is kivi leszek, hogy Pudding most melyik énjét mutatta ki a 874 fejezet végén. Vajon belül így érez Sanji iránt, vagy még jobban gyűlöli, mint eddig bármikor? Fix, hogy eléggé problémás a csaj.
Kutatgattam egy kicsit, és a one piece Reddit - oldalon, ahol megy a spoilerezés ezerrel, érdekes dolgokra bukkantam. Mindenki erről beszél ott, a top hozzászólások is ebben a témában vannak, illetve ezek kapták a legtöbb likeot. A spoileres srácnak állítólag van ismerettsége a one piece szerkesztőség közelében, és utánanéztem, szinte mindig eltalálja a spoilerével a következő tartalmat. Na de mindegy is, bevallom én nagyon örülnék, ha így lenne. Egyrészt elképzelhetőnek tartom, másrészt viszont nem. Ugye Luffy régen említette, hogy csak 10 embert szeretne, de remélem ezt nem gondolják komolyan.. Ha ő csatlakozna, szerintem baszós brigád lenne!
Már hetek óta mindenki ezzel trollkodik. Nagyon remélem, hogy nem lesz most igaza. Szerintem nagyon nem illene a csapatba, meg már amúgy is van egy mugiwara "fan", kétszer eljátszani meg fárasztó lenne. Nem azt mondom, hogy esélytelen mert volt pár furcsa megmozdulása Katakurinak, de valahogy nekem nem jönne be ez a húzás. Am nekem az a véleményem, hogy most Oda csak direkt trollkodik.
Ki tudja, elképzelhető az is, hogy a flottában lesz ő is. Valami csavar tuti lesz benne, Luffy jelen pillanatban annyira el van fáradva, hogy egy családtagot sem tudna kiütni, nemhogy a parancsnokok legerősebbjét. Meg szerintem a hajóval már kezdett volna valamit Katakuri, a végső esetre. Meg ez a bizonyos Just in case mondat...
Ugrás a fórumra: |