Az előzőekkel kapcsolatban egyetértettem AFR-rel.
Jozu-Katakuri
Jozu biztosan rohadt erős volt, de Katakuri a Mama legerősebb embere, Jozuról ez nem mondható el azért. A Mama ugyanolyan Yonkou volt, mint Fehérbajusz, a csapataik is hasonló erősek kell legyenek (de ha kis eltérés van, akkor is).
Én Katakurit mondanám, nem simán, de azért egyértelműen.
Magellán-Marco
Hát fogalmunk sincs, hogy milyen erős Magellan. Nevetségesen könnyen elintézte Feketeszakállékat, amikor nem tökölt, viszont Luffy is képes volt tartani egy ideig, ez egy ellenérv... Ha nincs is admirális szinten (de simán lehet, hogy azon van), akkor is rohadt erős. Legyen döntetlen.
Egyébként remélem látni fogjuk még a csávót.
Doffy-Cracker
A látottak alapján én egy szoros csatában Crackert mondanám.
Akármekkora tank is Doffy, nem látok nála olyan fizikai erőt, mint Luffy G4-e, és ráadásul Luffy is csak Nami és a hasa miatt volt képes tartani. Doffy veszítene, biztos vagyok benne.
Sanji-Crocodil
Ha Crocodil nem erősödött, akkor egyértelműen Sanji. De gondolom erősödött. Mindenesetre ha megint fel is tornázta magát Shichibukai szintre, akkor sem hiszem, hogy Doffy-féle erősségű lenne, márpedig Sanji is nemsokára ott kell legyen valahol.
Úgyhogy nálam Sanji a régi Croco ellen, a mostani ellen meg ki tudja, legyen döntetlen.
Akainu-Sabo
Szerintem Akainut a Yonkoukon (meg Dragonon) kívül jelenleg senki nem tudná megállítani 1v1-ben. Egyébként szerintem Sabo kikapott volna Fujitorától, ha végigviszik a harcot.
De lehet, hogy mire legközelebb találkoznak, Sabo már rendesen használja majd a lánggyümölcsöt, és majd ő öli meg Akainut... de őszintén, szerintem Luffynak kéne lennie, és ő is lesz.
Aokiji-Zoro
Jelenleg még egyértelműen Aokiji, Luffyék még nem értek fel az admirálisokhoz. Közel vannak, de még nem.