Én látok rációt abban, amit írtok. Én erre nem is gondoltam, hogy az SSJGOD-ban jobban bírja a kaiokent/többszörös kaiokent bír. Tetszik ez a teória, még a piros szín is stimmel az openingből
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Jött egy újabb scan, ahol az U3-ról és az U4-ről tudhatunk meg kicsit többet (tényleg nagyon kicsit) Herms fordításával.
KingBradley írta:
Háhá!
U3Jól gondoltam annó, hogy Paparoni a U3 technikusa/karbantartója.
spoilerŐszintén szolva nekem nem igazán jött be ez a god forma, de elfogadtam mert egy rituálé által létrehozott dolog. Viszont ha behozzák használt formaként akkor én is úgy vagyok vele, hogy tényleg magyarázzák meg értelmesen.
Ezen felül is felvet azér pár kérdést ez a forma.
Ha önerőből éri el akkor kérdés, hogy ezt Vegita is tudja-e és egyáltalán hogy sikerült ez nekik. Mert ha igen akkor Goku következő formája nem lehet vörös mert akkor azt is meg kelle kapnia Vegitának is. Mivel ő is tisztavérü saiya-jin ezért ugyan azokat a szinteket kellene megkapniuk és lenne neki 2 ugyan olyan vörös színű szitje, amit aztán sehogy nem különböztetünk meg. Mert remélem azt nem akarják megjátszani, hogy ahány fajta saiya-jin annyi fajta szint lesz. Ha viszont se a god-ot se az új szintet nem kapja meg Vegita akkor meg mérföldekkel le lesz maradva.
spoilerŐszintén szolva nekem nem igazán jött be ez a god forma, de elfogadtam mert egy rituálé által létrehozott dolog. Viszont ha behozzák használt formaként akkor én is úgy vagyok vele, hogy tényleg magyarázzák meg értelmesen.
Ha önerőből éri el akkor kérdés, hogy ezt Vegita is tudja-e és egyáltalán hogy sikerült ez nekik. Mert ha igen akkor Goku következő formája nem lehet vörös mert akkor azt is meg kelle kapnia Vegitának is. Mivel ő is tisztavérü saiya-jin ezért ugyan azokat a szinteket kellene megkapniuk és lenne neki 2 ugyan olyan vörös színű szitje, amit aztán sehogy nem különböztetünk meg. Mert remélem azt nem akarják megjátszani, hogy ahány fajta saiya-jin annyi fajta szint lesz. Ha viszont se a god-ot se az új szintet nem kapja meg Vegita akkor meg mérföldekkel le lesz maradva.
spoilerGoku következő formája a CsokiGoku kép alapján vörös-barna lesz. Úgy kell elképzelni, mint Vegetto base formáját, ami ugye fekete-barna, csak vörös-barnában. Így el fog térni rendesen a God formától.
spoilerGoku következő formája a CsokiGoku kép alapján vörös-barna lesz. Úgy kell elképzelni, mint Vegetto base formáját, ami ugye fekete-barna, csak vörös-barnában. Így el fog térni rendesen a God formától.
spoilerÉn azért titkon még reménykedek, hogy nem az lesz. Akárhányszor megnézem azt a képet még mindig úgy látom,
hogy a polója és a csuklószorítója is piros holott azoknak kéknek kellene lennie.
A Blue forma hivatalos magyarázata "egy super saiyajin, aki rendelkezik a super saiyajin isten erejével". Innentől kezdve szerintem egyértelműen erősebb a Blue, mint a sima God. De! Ugye Goku magába zárta az isteni erőt, de a formát akkor elvesztette. Jó eséllyel tehát a Blue nem konkrétan a God forma SSJ alakja. Ezért is mondják úgy hogy rendelkezik az isten erejével, de gondolom akkor nem isten. Szerintem pont az új firmához kell majd a Base God forma. És fokú új szintje a God formában történő SSJ-be változás lesz.
Ugrás a fórumra: |