Az a baj ezzel, hogy ameddig nem látunk példát rá, addig csak a sötétben tapogatózunk.
One Piece manga
Magellán se Logia. Valóban használta a képességet Cracker, de magán és védekezni támadni kardal támadott. Azon meg nem volt gyümölcsképesség. Viszont ez már tényleg nem tartozik ide. Arra akartam kilyukadni, hogy Katakuri volt az első, akinél láttunk megkeményedett logiát. Viszont akkor ezek szerint mégsem, mert Paramecia.
Szóval eddigi ismereteink alapján ez nem lehetséges. Akainu se használta így a képességét vagy ez vagy az.
Igen, amíg nem látunk erre példát nehéz bármit mondani.
http://naruto-kun...ece/863/17
Nem tudom melyikotok találta ki de tessék itt van a másik meg, hogy a Vinsmokeok közül csak Sanji tudd hakot használni ha akarjátok azt is megkeresem. Figyeljetek már oda
Parancsolj itt is leírják neked Lacika. Mi is megkérünk mielőtt hülyének nézel minket talán győződj meg az igazadról.
http://onepiece.w...ochi_no_Mi
Az újvilágban a paramecia előnyösebb. Nem jelent nekik plusz hátrányt ha hakival ütik meg őket. A paradicsomban a Logia a nyerő mert a haki ott ritkaság, az újvilágban viszont megszokott dolog. Lásd Wano. Kinemon és Kanjuro is gond nélkül bevillantotta a fegyverzet hakiját de az ördöggyümikről fingjuk sincs.
Dungeonlord: Most Aug 4én jött ki a 86. kötet amiben szerepel az ominózus jelenet. Jinbe szövegében a logia helyett a kötetben paramecia áll.
Luffynak is "plusz hátrányt" jelent ha Haki-val ütik pont mint a Logiáknál.
Attól hogy egy elzárt országban mint Wano nem tudják mi az a Démongyümölcs és mágiának hiszik nem jelent semmit.
East Blue-n is legendának meg mesének hitték mert ritkán fordult elő ott.
Hiei írta:
Nem volt túl tartalmas rész, de azért nagyon adta. Pudding meg szerintem színészkedik már megint. Nem hiszem, hogy az ő átállásának eljött az ideje.
Én már azt se hiszem, hogy egyáltalán el fog, a 873-as fejezetbeli megnyilvánulása annyira felkurta az agyamat, hogy az se érdekel, ha megmarad egy 2 arc-os mellékszereplőnek, egy percig nem érdekel a sorsa, ugyanolyan agyilag hulladék mint Big Mom....
Egyébként az előző fejezet után teljesen nyilvánvaló, hogy színészkedik.....
Pudding nagyon kiszámíthatatlan. Egyik pillanatban azt hiszem, hogy az igazat mondja, ahogy elbőgi magát meg minden, de a másikban meg azt, hogy hazudik. Simán van olyan alattomos, hogy kicsalja Chiffont és megzsarolja. Amúgy egyetértek, szerintem a családjának is hazudott most, ezért is ilyen nehéz eldönteni, hogy most mit fog tenni.
Ha itt a plakátra a színes dupla kezdőoldalra gondoltok, hogy azon nincs rajta Jinbe az meg szerintem evidens, hogy miért nincs még rajta. Noha már kijelentette Big Mom előtt, hogy csatlakozik Luffyékhoz, az az igazi hivatalos csapattaggá fogadás még nem történt meg. Itt arra gondolok, mint miután Franky megépítette a Sunnyt, vagy Brook jelenete Moria legyőzése utáni bulin. Az ilyenek általában nyilván a konfliktus leülése után nyugodtabb légkörben zajlanak le.
Tudom csak arra akartam kilyukadni hogy a Parameciák is ugyanúgy sebezhetővé / sebezhetőbbé válnak a Hakitól. Nem mondanám hogy kisebb hátrányt jelent a Parameciára inkább csak elmossa a kettő közötti különbséget azaz mindkettő ugyanolyan sebezhető a Hakival szemben.
Jon
Igaz nem ment át Katakurin viszont ahogy "hárította" az csak három esetben lehetséges:
1. Ha Logia vagy.
2. Ha Trebol módon használod a Paramecia képességed.
3. Ha Luffy vagy azaz Gomu Gomu no mi fogyasztója.
Ezek közül csak a 2. lehetőség áll fenn.
Tontatta vagy Chibi Katakuri Viiihahaha
Ó és lehet van egy 4. eset is.
4. Ha Oda kitalál valamit amit eddig nem láttunk.
kristofkristof
Pont ezért látok rá egy halvány esélyt sajnos hogy fűbe harap és max posztumusz lesz Szalmakalapos.
Ugrás a fórumra: |