Katakuriék miért csak várakoznak a hajón? Nem lenne logikusabb elvinni, elsüllyeszteni, vagy csak mozgásképtelenné tenni?
One Piece manga
kristofkristof írta:
Amúgy ne csináljátok már komolyan, attól, hogy megutáltátok Sanjit ne állítsátok már, hogy az a harc komoly volt. A
Hiei írta:
Nem volt túl tartalmas rész, de azért nagyon adta. Pudding meg szerintem színészkedik már megint. Nem hiszem, hogy az ő átállásának eljött az ideje.
Szerintem nem mondható ki egyértelműen hogy Pudding színészkedik. Az oltárnál történtek óta olyan mintha 2 személyiség harcolna benne (nem úgy mint Cavendishnél): Egyrészt benne van amit BMtől látott és az undok emberek akik bántották, és ez amolyan antiszoc-mindenkit-legyilkolok gondolkodás mód áll szemben azzal a lánnyal akivel talán életében először kedves volt valaki. Korábban említettétek kb Tsundere karakter. A 2 közt vékony az átmenet... Meglátjuk, én szeretnék egy Sunnyn késsel Nami után loholó Puddingot látni
Én sem mondtam hogy Katakurit leverné Sanji. Csak azt hogy csata lehet belőle, lévén mindkettő érzékelése nagyon fejlett. De a hajóig el is kell jutni... Bár Prométeusz támadása egérutat is jelenthet.
Először is, Pudding szerintem inkább yandere, a tsunderék nem igazán szokták megölni azokat, akkikkel problémájuk van.
Másodszor, azok után, hogy az előző fejezetben azt mondata, hogy Sanji megalázta (akinek az megalázó, hogy valaki kedves és őszinte volt hozzá, annak komoly baj van fejében, bár Puddig eddig se volt 100-as, viszont eddig a pontig okosnak gondoltam....), én már nem várok tőle túl sokat, ráadasul amilyen stílusban előadta Katakurinak és Owennek, hogy Chiffon hallgatni fog rá, nem tudom elképzelni, hogy most igazat mondana, ami egyébként nagyon bosszantó, mert legalább akkor ne egy hazugsággal próbálná megoldani a dolgokat, amikor vészhelyzet van.......
Egyébként ha így halad úgy fogja végezni, mint Usopp a saját falujában, csak ő sokkal nagyobb árat fog fizetni érte.
Akárhogy nézzük Katakuri csak Sanji ellenfele lehet, mivel Cracker és Smoothie kardforgatók, nyilván kardforgató ellenfelet is fognak kapni, az egyikük ellenfele Zoro lesz az egészen biztos, a másiknak meg valószínűleg Brook lesz az ellenfele (vagy Law, ha Mama legyőzésénél is ott lesz, de ez már nem valószínű).
Pedig épp Sanjinak lenne tökéletes ellenfél, mert Katakurinak nincs nagy pusztitó ereje ( legalabbis eddig nem mutatott ehez hasonló támadást) tehát az érzékelés haki döntene főképp.
Meg ha tényleg Sanji szála véleményem szerint kijárna egy 1v1, remélem Jinbei nem fog belepofátlankodni
Nem tudom, hogy most vagy a jövőben lesz Sanji vs. Katakuri, de epikus eseményekre számítok e téren. Ritkán olvasom a topicot, szóval lehet, hogy rajtan kívül ez már mindenkinek leesett és kibeszéltétek már (ha így van, bocsesz), de én csak most gondoltam bele, hogy Katakuri teste egy japán édességből van, tehát étel, így Sanji elvileg használhatja ellene a kezét.
Sőt a Mochinak gyengéje a tűz is elvileg. Ezt mi is megállapítottuk. Viszont nekem ezzel továbbra is az a bajom, hogy egy szánalmas sz*rkupac ellen mint Wanze még elnézte az ember a poén kedvéért. Viszont Katakuri ellen kicsit furcsán hatna. Nem tudom elképzelni, hogy konyha késekkel a kezébe harcolna ő nem kardforgató és keserű szájíz maradna bennem a győzelme után is.
Szóval azért remélem a szokásos módon veszi fel vele a harcot, de egyébként igen ez egy elképzelhető opció. Nem tudom itt beszéltük-e, de más fórumon már többen is felvetették. Épp a Wanze elleni harcot hozva példának.
Ja Luffy meg Nami rohadtul kardforgatók azért kapták a seggükbe Crackert, valóban.
Kicsit túl kéne lendülni ezeken a formaságokon. Oda sose mondta ki kardforgatónak csak kardforgató lehet az ellenfele. Mihawk vs Jozu? Rémlik?
Jinbe is a gyengéje és akkor mivan? Azt hiszitek Katakurinak annyi az ereje hogy Logia? Komolyan? Egy embernek akinek a fején az eddigi legnagyobb vérdíj van? Aki oneshotolta Ichijit és Luffyt? Az ellen lenne esélye Sanjinak aki időugrás óta semmi értelmes ellenfelet nem győzött le?
Akainut is próbálták hakival megállítani. Kifejlesztett rá egy módszert amivel ettől megvédeni magát. Katakuri miért ne csinálhatná ugyanezt? És valszeg ő nem olyan naiv mint Smoker. Tuti hogy sokkal keményebb a hakija mint az átlagnak mert nem hülye és tudja hogy különben hátrányban lenne.
És nem értem miért hasonlítjátok Sanji observation hakiját Katakuriéhoz. Attól hogy kikerülte a lövéseit és ez meglepte? Már bocs persze hogy meglepte mert ezzel eddig mindenkit kinyírt. Oda nem emelete volna ki Katakurinak ezt a képességét ha jelenleg ez nem lenne egyedi. Később persze túlszárnyalhatja azonban a jelenlegi hakijában Sanjinak nincs semmi különös. Amit csinált Luffy is megcsinálta a Sabaodyn és a Fishmen Island-en.
Miről beszélsz? Senki nem mondta, hogy nem harcolhat Sanji kardforgatóval. Annyi írtam, hogy Sanjinak nem áll jól a kezében a kard vagy a kés, mert Zoro a kardforgató és nem ő. Ütni pedig nem fog Sanji, mert az nem a főzés része. Ergo csak a kés marad különben nem használja a kezét.
Akainu pedig semmit nem fejlesztett ki rá miről beszélsz? Shirohige széttrancsírozta a fejét. Egyszerűen az erősebb haki nyer slussz passz.
Azzal egyetértek, hogy Katakuri messze erősebb annál, mint amit láttunk tőle és a hakija is egyértelműen egyedi.
Germa66 írta:
Azt hiszitek Katakurinak annyi az ereje hogy Logia?
Katakuri erős de nem lehet olyan távol mint egyesek szeretnék. Gondoljatok bele: itt hamarosan Yonkok és parancsnokok hullanak a porba. Oké valszeg csak Kaido csapata lesz az első, de az is vészesen közel van.
Az ébredés jogos magyarázat lenne a "típusváltásra", ez még nem jutott eszembe.
Sanji tényleg fura késekkel, de ettől még ő saját magát adja hisz Mochival van dolga. Azaz ha kajáról van szó egy szakácstól az hogy késeket is bevetne nem állna olyan távol. Ezzel nem is lenne bajom ha ez bejönne. Az érzékelésük összehasonlítását meg most nem lehet megmondani. mindkettejüknek nagyon erős, de felmérni a különbségeket csak egy csata során lehetne.
De aligha verik le most még egy parancsnokot hisz így is megtették egyel és az is kiemelkedő teljesítmény a legrosszabb generációban. Nem is ezért jöttek.
Hiei: Nem a Fehérbajusszal való csatájáról beszéltem hanem amikor Marcoék megpróbálták visszatartani. Vista hakival megvágta még se vérzett. Ugyanezt tolta Aokiji is amikor Fehérbajusz átszúrta a hakis bisentójával. Valszeg a hakijukkal lenullázták az elenfél hakiját? Sztem ez a magyarázata.
A kardforgatós dolgot Crackerre és Smoothira mondtam nem Sanjira. Mert azt írták hogy mivel ez a kettő kardforgató ezért nekik csak kardforgatók lehetnek az ellenségeik. Sanjiban teljesen egyetértek veled sztem is hülyén nézne ki.
Attól hogy Ichiji megütötte nem lesz Paramecia. Ettől függetlenül utána jártam és igazad van. Bár akkor nem értem a testét. A karjai megnyúltak, a lába is, Bege lövései hatástalanok. Sztem lehet hogy Katakuri egy meggymag, bevonva mochival és azért élte túl
Trebol egy nagyon vékony ember nagy fejjel és paramecia gyümölccsel aminek a képességével bevonja a testét egy csomó ragaccsal.
Ugrás a fórumra: |