Hát igen, külön dalt énekelt a Wedding Cake miatt.
Am azt olvastam, hogy ezen a héten 2 fejezet is lesz, a jövő héten meg szünet.
Forrás:
"Please keep in mind that this week Jump will be releasing a double issue (#36-37 official release on aug 7th ) next week (Aug 14)there will be no Jump release because of Obon Holidays in Japan, next jump relase #38 should be on Aug 21. Expect though Wsj scans to possibly come earlier maybe between 13 to 17/18 (usual release day) Also note also that those last weeks there have been seemingly some mag providing issues so, there may be no early release at all."
akkor az előző fejezet végén lévő noteot jól értelmeztem. Ez nagyszerű hír ^^ Gondoljátok hogy ezzel a 2vel le akarná zárni az arcot? mert ha harc lesz, akkor szerintem kevés lesz rá.
2fejezett alatt eléggé wtf megoldás lenne elmenekülni a szigetről és megszabadulni Anyucitól.
A torta se lesz kész 2 fejezett alatt.Legnagyobb probléma még mindig Brulee ,aki nem rég szabadult.Ha nincs megölve vagy kiütve,addig esélytelen a menekülés.
Szerintem itt Germán fogja megoldani a szabadságot,mert az ő erejük a technologiában rejlik.Hamarosan jön a round 2.
Az nem Germán, nem Német, nem Francia, nem Olasz, nem Spanyol hanem GERMA!!!
És ők semmit se írnek ezt bőven láttuk.
BM most épp bekattant ilyen lehet az ébersége gyengül és Brook el tudja altatni. De ez csak egy hirtelen ötlet. Oda tuti meg tudja oldani ha akarja 2 fejezet alatt normálisan.
Ez a népszerűségi skála kicsit nevetséges. Nehogy már Chopper legyen a 4. legközkedveltebb Mugiwara... Franky meg épp hogy csak benne van a top 20-ban.
Sabot sem értem mit keres a 9. helyen. Semmi szerethető nincs benne, egy teljesen sablon jellem.
A világ legrosszabb teóriái mind úgy kezdődnek:
"A One Pieceben meg fog halni..."
Közel 700 karakter. Több, mint 900 fejezet. 3 halott.
Ezt a listát azok a japánok szavazatai alapján csinálták akik megőrülnek egy idegesitő depis Sasukéért, bizarr dolgokat rajzoltatnak, mert az tök jó... Szóval fenntartásokkal kezelem én is a listát. Franky a timeskip előtt nekem is szimpi volt de amennyire átszabták... Ő rajta és Robinon előnytelen volt a külső változtatás és ez is szerepet játszhat benne.
Na de a mai fejezetről:
Egyszerűen zseniális volt Nami megint alkotott, Zeusz le se tagadhatná Mama személyiségét. Úgy látszik lesz még itt egy Katakuri-Sanji harc amit szerintem mindenki vár. És véégre megtört a jég Puddingnál is, érdekes lesz mit kezd vele Oda akár Luffyékkal megy akár nem.
Csupán a mostani történetszálból rengetegen kerültek be a 100-ba csak nem pont azok akikre számítottam, Sanji anyja, a Germa fiúk, Reiju is azért hihetetlenül elől szerepel, Cracker és Smoothie viszont sehol sincs. Bár ott oldalt van még egy kis lefordítatlan lista, abban ott lehenek, de az akkor is durva, hogy Rebecca, Shirahoshi, Bon Clay, Perona, Bepo viszonylag elől van. Szerintem már dupla ennyi szavazot után is lenne bőven változás a listában.
A menekülést most jól megoldotta, nem is gondoltam volna erre. Ha ezt King baum túlélte tápabb, mint Barnaszakáll...
http://readms.net...74/4476/17
Rég láttam már ilyen képességet, ami nem nagyon mondható erősnek, azonban eszméletlenül hasznos. Ahogy számítani lehetett rá Brülé kicsit megszívatja most őket ezzel.
http://readms.net...74/4476/18
Katakuri nagyon menő, kíváncsi vagyok hogy fogják őt elpaterolni a hajóról. Am Brook és Chooper mit csinál eddig, már Luffyék is majdnem ott vannak.
Ez a népszerűségi skála kicsit nevetséges. Nehogy már Chopper legyen a 4. legközkedveltebb Mugiwara... Franky meg épp hogy csak benne van a top 20-ban.
Sabot sem értem mit keres a 9. helyen. Semmi szerethető nincs benne, egy teljesen sablon jellem.
Nem csak minket idegesít ez a lista külföldön áll miatta bál Fikázzák is rendesen a japókat. Mi az a szám Brooknál na ne már Marco, Sabo és Cavendish mit keresnek ott? Azt akkor Katakuri, Bege és Caesar nem fér be a 40-be? Ez most komoly?
Kedveltem Doffi tesóját is, de azért az ő helyezése is elég WTF Nem is értem. Amúgy tényleg még a Mugiwara lista is enyhén érthetetlen. Sanji például egyenesen sokkolt a 3. hellyel. Mire, miért? Előzőleg még Law is lehagyta ez után a moslék után, akkor miért? Nonszensz
A rész valóban cool volt. Hihetetlen, hogy eszembe se jutott, hogy a lelkeknek, amik a Mama lelkéből készültek szintén lehet kaja betegsége... egyszerűen briliáns
Nem volt túl tartalmas rész, de azért nagyon adta. Pudding meg szerintem színészkedik már megint. Nem hiszem, hogy az ő átállásának eljött az ideje.
Sanji letudná győzni Katakurit? Nem hiszem még Daifukuval se bírt el.
Még annyi, hogy Jinbe végre hivatalosan is tag. Nincs rajta a plakáton.
Szerkesztette: Hiei - 2017.08.04. 13:46
Az nem volt komoly harc, senki sem győzött le akkor senkit, szóval nem csak Sanjit lehetne emiatt szívatni. Jinbe, Pedro és Carott és a többi Szalmakalapos se nyert csatát az esküvőn. Ettől függetlenül nyílván nem győzné még le Katakurit, de szerintem még Luffy sem.
Nem volt komoly harc? Sanjinak egy pillanata nem volt Daifuku dzsinnje ellen. TUTI hogy nem tudja itt leverni Katakurit. Ha legyőzi 6 hétig nem olvasom a mangát.
Én nagyon szeretem Corazont, örülök hogy benne van a 10ben
Mennyire nosztalgikus volt ez az óriás támadás TT.TT Am elég jól taktikáznak a BM kalózok BM nélkül is. Kihasználják az előnyeiket.
Épp ez az, hogy nem mondta senki sem, hogy Sanji lefogja győzni Katakurit.. Csak viszonyításnak írtam, hogy még Luffy sem tudja legyőzni, nem értem ez most honnan jött.
Amúgy ne csináljátok már komolyan, attól, hogy megutáltátok Sanjit ne állítsátok már, hogy az a harc komoly volt. A többieké akkor miért nem volt komoly? Mert aztán Sanji marhára komolyan vette Daifukut: http://naruto-kun...iece/865/8
Itt full lefosta a fejét, rohant Reijuhoz. Mondhatom nagy dicsőség a földbeverni valakit ilyen helyzetben.. http://naruto-kun...ece/864/13
Még amikor elkezdték a harcot akkor sem koncentrált egyáltalán az ellenségére, hanem a Vinsmoke családra. Ezenfelül semmi baja nem lett Sanjinak, szóval ez most eléggé túlzás volt. Még egy érv, hogy hakit sem használt.
Ez most olyan, hogyha én olyanokat állítanék: http://naruto-kun...ece/871/17
Galette milyen op, hogy lefegyverezte Luffyt. (aki nyilván harcképtelen volt a G4 miatt és mozogni sem tudott). Legalább annyira nagy dicsőség, mint földbeverni egy olyan embert aki épp a testvérét rohan megmenteni és nem figyel az ellenségére, szóval semennyire sem dicsőség.