Sanji
Zseniális teknős tanítványa
Sziasztok
Nem tudom, hogy volt-e már téma valahol a fórumon, de ha igen, akkor bocsi. Szóval ti mit gondoltok, ha Luffyék később visszatérnek legyőzni a mamát, akkor ki, ki ellen fog harcolni? Én főként a monster trion gondolkodtam, de ma jutott eszembe, hogy Zoro biztosan Cracker ellen fog harcolni, annak ellenére, hogy Luffy most keservek árán, nagy nehezen legyőzte. Ha ők visszamennek, akkor Cracker ugyan úgy az útjukba állhat, akkor meg valakinek harcolnia kell vele, és tekintve, hogy a mama egyik legerősebb embere, és egy bitang erős fegyverzet haki használó, ráadásul kardforgató, aki annyi kezet tud produkálni, amennyit akar, Zoronak tökéletes ellenfél, akinek szintén a fegyverzet haki az erőssége, és ugye kardforgató A mama másik legerősebb embere Katakuri, aki ugye egy bitang erős megfigyelő haki használó, ráadásul egy kaja logia, akinek a lábaira erősített tüskés akármik csak erősítik bennem a gondolatot, hogy Sanjival fog harcolni, akinek ugye a megfigyelő haki az erőssége, a többit nem is mondom A mama két legerősebb embere, Luffy két legerősebb embere ellen, ahol mindenki végre méltó ellenfél ellen bizonyíthat, abban, amiben járatos, persze, ehhez még erősödni kell. Bocsi, ha másoknak ez tök evidens volt, de engem annyira elvakított a gondolat, hogy Sanji még mindig nem virított semmit, hogy a mai rész után ért a megvilágosodás Ti mit gondoltok?