Nem az a gyengített formája ami azert kellett mert tul sok volt az ereje és nem bírta kordában tartani benne is van a Z-ben.
Az a alap formája amiben most van.
xindrix írta:
Toppo és Jiren jól csinálják, a legerősebbek között vannak, mégis spórolnak az erejükkel, hiszen ők nyerni jöttek és nem szórakozni, mint Goku.
Nem tudom hogyan fogja bírni a végén a szinte teljesen 100%os formában lévő Jiren ellen, hacsak nem támadja meg majd őt is valami erősebb ellenfél.
Ügy,ahogy a minuszra leharcolt Goku megverte Friezát SSJ-ben,5 perc alatt a namekon.
Szintlépésnél a stamina is növekszik,akár a többszörösére,azmegmár elég overpower a mostani erőszinteknél.
Való életben is egy nagyobb sporteseményen nem feltétlen az a befutó,aki tükörsimán eljut a döntőig,sőt akár még hátrány is lehet,mert nem jut a kellő hatásfokra,míg a másik,pár húzósabb ütközettel fejben és gyakorlatban is szintre hozhatja magát.
Az lesz az érdekes, milyen körülmények között lesz a szintlépése Gokunak (és Gohannak).
Az eddigi ellenfelek mind idióták voltak és a végletekig akarták kínozni hőseinket. Ellenben Jiren nagyon okosan és taktikusan nyomja. Persze úgysem ez lesz ,de jelen állás szerint a következő nézne ki: Jön Jiren - piff puff Gokura aki kifekszik - kidobja a ringből, annyira erősebb mindenkinél. (de mondom, úgysem ez lesz)
Célirányosan harcol Toppo, Jiren és Hit is. Ellenben Goku jelenleg csak szórakozik.
Egyesítve 2017.07.31 16:45:03:
Eddigi ellenfelek alatt ne a torna résztvevőit értsétek, hanem az eddigi főgonoszokat. Ebből a szempontból Jiren a legintelligensebb ellenfél. Érdekes lesz, hogyan fogják legyőzni.
Szerkesztette: laszlo222 - 2017.07.31. 16:45
Eddigi ellenfelek alatt ne a torna résztvevőit értsétek, hanem az eddigi főgonoszokat. Ebből a szempontból Jiren a legintelligensebb ellenfél. Érdekes lesz, hogyan fogják legyőzni.
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy Jiren harcolna-e már, vagy csak húzza az időt ahogy Toppo is mondta (tartalékolja az erejét).Hogy ő milyen fajta harcos, mert hogy tényleg még szinte semmit nem láttunk tőle. Karen lecsillapítása és az elején lévő sziklás részen kívül.
Amúgy én képzelődök, vagy ez a harcszíntér egyre jobban kezd hasonlítani egy megszokott hegyes sziklás helyszínhez. Mindenütt már igen magas sziklák vannak.
A végén még tényleg bejön az amit mondtunk, hogy a harc végére amikor már tényleg nagyban megy a harc teljes erővel akkora nem sok minden marad a ringből. Akár a végére el is pusztítják azt.
Vegeta tud Holdat csinálni, nem lenne fura, ha valaki csinál egy Napot.
De ha más nem Frieza Supernovája pont megfelelne a célnak. Remélhetőleg bevethetővé válik.
jasek89
Vagy netán a torna vége felé, akkora lesz a káosz, por, hogy jobbnak látja a Főpap hatékonyabb fényforrás használatát.
Már az előző részben is volt nem egy gerilla effektus (megbújva a romok és porfelhők homályában)
Hát bocs az elírás lett. De jó hogy ilyen jól figyelnek egyesek. De azt hiszem aki jártas itt az tudja kire gondoltam. De amúgy Kale lett volna, csak némi gépelési hiba történt.
Na az előzetesben ott van már a dagadt balerina meg Vegita harca az openingből. Remélem, hogy hamar lezavarják és kiejtik a francba, mert nem örülnék ha olyan erős lenne mint anno tippeltük, hogy ő lesz Vegita nagy ellenfele. Ez a szeretet meg szívecskés nyáladzás, meg maga a karakter megjelenése iszonyat irritáló. Közel annyira, mint Arale.
"A túl sok fantázia elveszti a valóságot, a túl sok remény üresnek tűnhet."
Nem mintha eddig nem lett volna biztos, de egyre inkább úgy tűnik, hogy Goku szintet fog lépni a tornán. A Super egyik írója szólta el magát twitteren, hogy lesz új szintje Gokunak. Utána persze elnézést kért, hogy nem jó az angolja és csak új szintet szeretne elérni Goku.
Persze azt még nem tudni, hogy új szint lesz-e vagy csak tökéletesíti a kéket. Egyszer úgyis kiderül. https://www.youtu...sjL5DtRwD4
Én jobban örülnék annak, ha a már meglévő dolgokkal kombinálna valami újat (mint anno blue kaioken), minthogy teljesen új formát kapna. Bár mivel már 70+ rész óta nem kapott újat, így elég valószínű a dolog.
Nem mintha eddig nem lett volna biztos, de egyre inkább úgy tűnik, hogy Goku szintet fog lépni a tornán. A Super egyik írója szólta el magát twitteren, hogy lesz új szintje Gokunak. Utána persze elnézést kért, hogy nem jó az angolja és csak új szintet szeretne elérni Goku.
Persze azt még nem tudni, hogy új szint lesz-e vagy csak tökéletesíti a kéket. Egyszer úgyis kiderül. https://www.youtu...sjL5DtRwD4
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Megnéztem a videót, de szerintem tényleg csak elírás volt az a tweet, látszik a "stílusából", hogy kicsit töri a madzsartot... Vagyis angolt Szerintem a mangában is látott Blue tökéletesítése lesz, (esetleg egy Hakai -al megfűszerezve. Kiváncsi lennék az istenek reakcióira ))