De most csak a fogai miatt
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Valaki említette, hogy vajon mi fogja előhozni Dermesztőből a golden formát. Nézve az előzetest, hogy szívecskék között fog úszkálni... biztos ettől fog elgurulni a gyógyszere. Elvégre már csak táncoló macik hiányoznak az ő poklának teljesüléséhez.
Reméljük a héten őrjöngeni fog és egymaga kiüti az egész U2-t.
Hát a szívek nem fogják nagyon zavarni az biztos. Látszik hogy csak hessegeti őket elfele. NA meg elvileg a túlvilágon túltette magát már az ilyen dolgokon és ezért is tudott fejben edzeni erősödni az idegesítő környezet ellenére.
A Golden formát szerintem egy erős ellenfél fogja majd előhozni belőle.
Még csak most kóstoltunk bele az SSJ szintű ellenfelekbe. Dermi átváltozása szerintem még odébb van. Bár a tempóhoz mérten lehet 2-3 részen belül megtörténik.
Goku-méter alap forma. (A teljesség igénye nélkül)
1. sor Goku-val egy szinten vannak +/- 10%
2. sor Goku erejének 3/4-ével vagy 2/3-ával rendelkeznek
3. sor Kb Goku erejének felével rendelkeznek
4. sor Goku erejének 1/3-ával vagy 1/4-ével rendelkeznek
http://www.kepfel..._Level.jpg
Hát ez a lista nem tudom honnan jött, de nem értek vele egyet.
Pár hiba közül csak egynek. Kale és Caulifa hasonló erővel rendelkezhetnek. És szerintem az Goku erejének még a felét sem éri el a látottak ellenére. Vagy csak az első sorban lévő U11-es harcosok! Hol vannak ők Gokuhoz képest? Sehol. Csak mert alap formában nem bírt velük?
De még lenne más is de hagyjuk.
Kale lehet átváltozva erős, de alap formában sokkal gyengébb, mint Caulifla.
Toppo és Jiren jól csinálják, a legerősebbek között vannak, mégis spórolnak az erejükkel, hiszen ők nyerni jöttek és nem szórakozni, mint Goku.
Nem tudom hogyan fogja bírni a végén a szinte teljesen 100%os formában lévő Jiren ellen, hacsak nem támadja meg majd őt is valami erősebb ellenfél.
A Grand Priest szerint az erősebb harcosok maradtak, de szerintem kell még idő, hogy csak az igazán erősek maradjanak.
Ha már Toppo és Jiren, mi van Dyspoval? Én rá is nagyon kíváncsi vagyok. Benne volt egyből az új openingben, az endingben is ott pózol Jiren és Toppo mellett. Tudom. hogy nem szabad ezekből kiindulni, de nagyon csalódott leszek, ha őt is csak úgy random kilökik.
Shiro írta:
Még csak most kóstoltunk bele az SSJ szintű ellenfelekbe. Dermi átváltozása szerintem még odébb van. Bár a tempóhoz mérten lehet 2-3 részen belül megtörténik.
Shiro írta:
C18 meg a három Osztag h lenne már egy szinten Gokuékkal? Még Gohan sincs egy kategóriában Gokuval, Vegetával meg Friezával.
Alap formájukban Gohan miért ne lenne egy szinten Gokuval?
A torna előtti harcban elég jól helytállt az apja ellen. A Blue Kaiouken-es ütés meg tuti dobott neki egy kisebb Zenkai-t. (Nem mellesleg előtte is kapott vagy kettőt)
Khaseral, Zoiray, Cocotte, Kettol Együtt erősebek voltak, mint Caulifla és Kale SSJ1-ben
Itt egyértelműen Khaseral volt az aki feljebb nyomta a 4 Pride Topper erejét, bár ő is legfeljebb SSJ Goku szintig érhet fel. Így a másik háromnak is "viszonylag" erősnek kell lennie.
Kettol egyértelműen dominált Caulifla alap formája ellen. Elsőre a 4v2 miatt Az SSJ kategória legaljára helyeztem volna, de gondoltam elég lesz neki ha Base Gokuval van egy szinten.
C18 esetében szintén necces hogy milyen szinten van. De mivel Krillin nem tudott volna vele kombózni, ha SSJ szinten lenne. (Mert akkor kb mint Kale, csak zavaró tényező lett volna)
Cocotte C18 miatt került arra szintre. Volt köztük egy hosszabb és kiegyenlített ütésváltás.
Tupper talán egy kategóriával lejjebb kerülhetett volna.
Minden sorban a legelső harcost tartom a legerősebbnek. (Az utánuk következőek viszont már nem csökkenő sorrendben vannak)
A következő részek során pár harcos besorolása még változhat.
Egyébként Freeza-nak a képen ez nem alapformája, vagy tévednék?
De az az alap formája szerintem.
Ügy,ahogy a minuszra leharcolt Goku megverte Friezát SSJ-ben,5 perc alatt a namekon.xindrix írta:
Toppo és Jiren jól csinálják, a legerősebbek között vannak, mégis spórolnak az erejükkel, hiszen ők nyerni jöttek és nem szórakozni, mint Goku.
Nem tudom hogyan fogja bírni a végén a szinte teljesen 100%os formában lévő Jiren ellen, hacsak nem támadja meg majd őt is valami erősebb ellenfél.
Ugrás a fórumra: |