Pedig így legalább a "buzi legjobb barát" posztjára indulhatnál.
Duma topic 14
Nem vagyok laktózérzékeny, de a szervezetem nem bontja le a tejet, csak átmegy rajtam
És ez nem ugyanaz?
Coelho írta:
Feltápolom magam 100 kilóra, aztán jövő nyáron tolom a palvinbarbis #aftersex szelfiket a fórumra, hogy a Capac-félék irigyeljenek. ((
Elkezdtem nézni a Flash 3. évadát? Mi a jó isten haragja az a Villám FRIKCIÓ??? Ez a szó tisztára idiótán hangzik. Főleg úgy, hogy a Flashpoint meg jól hangzik.
Plusz annyi spoilert írjatok már nekem, hogy az évad során vissza fogunk térni az eredeti idővonalra valamikor? Amikor mindenki ugyanaz meg ugyanott van ahol eddig? xD Sajnos elég régen néztem már, a legtöbb dolog kiesett, de arra azért emlékszem hogy minden nagyon máshogy volt.
Aki nézi a flessst az tudja hogy nincs olyan , hogy eredeti idővonal, mert mindig egy alternatív időszál indul el amikor változtatsz valamit az időben. De , hogy értelmes választ is kapj, kb 2 rész a flashpoint, utána vissza kell mennie Barrynek , hogy megpróbálja "helyre hozni" a dolgokat. Amúgy korrekt évad.
Ejnye, ez nem a filmek & sorozatok topic.
Coelho írta:
Feltápolom magam 100 kilóra, aztán jövő nyáron tolom a palvinbarbis #aftersex szelfiket a fórumra, hogy a Capac-félék irigyeljenek. ((
Alsóhangon 2x annyit keresek mint te, ráadásul részem van a nép hülyítésében is, szóval miért lennék iligy?
Ma 20 éves a Csillagkapu sorozat! Gecc, hogy telik az idő... emlékszem, amikor az RTL-en néztem gyerekkoromban, és kibaszott menő volt. Ráadásul, bejelentettek egy spinoff animációs mini szériát ami arról szól, hogyan lázadtak fel az egyiptomiak és temették el a kaput. Én leszarom, hogy jó lesz-e vagy nem, mert amint megszólal a főcíme, én már készen leszek.
Saphiku, ugye nem a naruto copy Black Cloverből van az avátok? Eléggé gáz lenne, ha abból lenne, mert akkor ti is tucat sónen nézők lennétek : (((
szerk:
Már rájöttem, ez Gintama.
Ishida írta:
Aki nézi a flessst az tudja hogy nincs olyan , hogy eredeti idővonal, mert mindig egy alternatív időszál indul el amikor változtatsz valamit az időben. De , hogy értelmes választ is kapj, kb 2 rész a flashpoint, utána vissza kell mennie Barrynek , hogy megpróbálja "helyre hozni" a dolgokat. Amúgy korrekt évad.
Ugrás a fórumra: |