laszlo222 Az ssj2-nek nincsen semmiféle mellékhatása. Gohan csak pusztán egy gyerek volt és emiatt úgy is kezelte a helyzetet mint egy gyerek. Buu ellen sem használt ssj2-t, mégis ugyanúgy játszotta az agyát.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Nem tudom számolta-e valaki de én 8 karaktert számoltam, akiket ma a két csaj, csabi, meg Hit kiütött.
Én is annyit számoltam de jó lenne ha valaki tudna egy olyan kiesős táblát kreálni vagy linkelni mint a múltkor.
Mikor Vegita azt mondja, hogy ez lehet a Saiyan's igazi formája/alakja akkor úgy tűnik, mintha ő tudna ilyesmi "legendáról". De ha jól emlékszem ő a Z-ben is mondogatott valami legendás csillagharcosról, aki 1000 évente születik nem ? Valami nekem rémlik de lehet az a movie-ból van?!
Egyesítve 2017.07.24 18:10:39:
Amúgy ez a female Broly erős, sok az ereje, de nekem úgy tűnik a harcból, mintha tapasztalatlan lenne, nincs teknikája, mozgása... Még ez a szerencse, ha lenne harci tapasztalata esélytelen lenne mindenki
Ezért is lenne jó egy közös arc az u6 csillagharcosokkal ami alatt helyretennék kicsit a saját 'történetüket'.
Szerintem ez két külön dolog.A Z ben konkrétan a szuper csillagharcosról beszélt.Onnan jön ez az 1000 év,azt már hozzá lehet kapcsolni h Bardock volt-e vagy nem.( De Frieza félelme a szuperharcosról,ami a családjában tombolt,azt Bardock indította el)
Szerintem meg pont, hogy annyira nem erős Kale, persze van benne power rendesen de nem annyi, hogy ne tudná Goku vagy Vegita legyőzni. Ahogy néztem a Goku-Kale harcot, nem nagyon karcolta meg ssj2-es Gokut. Most vagy lusták az animátorok kisebb sérüléseket rá rajzolni vagy konkrétan hasztalan volt amit Kale tett vele. Az, hogy a kamehame nem hatott rá, valószínűleg nem volt elég erős. Megölni azért még se akarta, azt meg tudjuk M. Zamasunál milyen ha mindent belead abba a lövésbe.
Rá gondolsz?
Akkor nem csak nekem tűnt fel hogy Goku mint ha nem is igen sérült volna meg a Kalevel való harc során. És mondta is hogy több erőt kell beleadnia, de azt hogy mennyit nem mondta.
Az Az U2 csaj meg nem igen jön be nekem. Tudom a látszat igencsak csalhat, de ne ő legyen már Vegita egyik fő ellenfele. Az már tényleg nem tenne jót Vegita hírnevének. Biztos hogy erős pláne ahogy beharangozták, de akkor is. Legyen már Vegitának valahogy egy látványosabb erősebb ellenfele.
Senki nem hozta fel, de amikor Trunks rage SSJ módba váltott először kivédte Black meg Zamasu együttes támadását. És mégis tudjuk az ssj blue sokkal erősebb forma mint a Trunks féle. Szóval valami ilyesmi lehet a magyarázat az aktuális részhez. Rage módban elég könnyen betankolsz dolgokat.
Lehet semmi köze nem lesz a kettőnek egymáshoz, de az openingben látott piros aura eléggé hasonlít ehhez. Ha már keressük a hasonlóságokat, rejtett utalásokat a Z-hez viszonyítva.
1:17től eléggé hasonló az openingben látottakhoz. https://www.youtu...GNOkZU9L18
(Ha már volt róla szó, akkor felejtős. Erre épp a reggeli kávé közben bukkantam)
Ugrás a fórumra: |