Sose fogom megérteni Odát,hogy miért fogja vissza Sanji erejét. Túl erős lett?Vagy miért?
A szívem azt súgja ,hogy Sanji és Zoro egyelőek. Egyik sem jobb a másiknál.
Mert mostani arcnál kiderült,hogy Sanji sokkal tehetségesebb,mint eddig gondoltuk .
Az igazi kérdés inkább az, hogy még meddig fogja visszafogni Sanjit.
Ez úgy hülyeség, ahogy van.
Oda lehet, hogy visszafogja Sanjit egy kicsit, de egy kis erőkülönbség mindig fenn állt kettejük között, a sok száz fejezet alatt azt gondolom, hogy ez nyilvánvalóvá lett. De annyiszor volt már ebből vita, hogy én nem fogok ebbe megint beleállni, és érveket felsorolni, van, akinek fölösleges. Milyen indok már az, hogy a szívem azt súgja...
Mondom ezt úgy, hogy én inkább Sanjit szeretem, nem Zorot, tehát nem vagyok elfogult.
Ó értem. Tehát ha kap egy akkorát, ami a fájdalomküszöbe fölött van, akkor beájulhat.
Azt honnan tudjátok ennyire biztosra, hogy akkor még nem volt gyümije Feketeszakállnak amikor megsebezte?
Ez a kép miatt gondoljátok? Feketeszakáll volt a 3 parancsnok közül az egyik akkoriban (???) és hasonló fegyvere volt mint amivel - valószínűleg - Shanks a sérülést kapta.
Én Hakit nem láttam, hogy használna, viszont ha gyümi nélkül ott volt Marcoék szintjén, akkor tényleg nagyon erős lehet. Csak annyi, hogy megette a gyümit, ezért kalapács lett valamint a fájdalmat jobban érzékeli, és lehet hogy lassult is a mozgása.. Elkezdett érdekelni most a pali, jó lenne ha felbukkanna most, vagy lenne valami erődemostráció a forradalmárokkal. Egy Dragon vs Blackbeard ütős lenne.
Feketeszakáll sose volt parancsnok. Ő Ace beosztottja volt. Miután Ace lett a parancsnok. Asszem Shanks mondta is hogy visszautasította a parancsnoki rangot csak azért hogy rejtve maradjon.
És abból gondoljuk hogy nem volt gyümije vagyis inkább tudjuk hogy a gyümi megszerzéséért megölte Thacthot az egyik parancsnokot és lelépett. Rögtön. Illetve Shanks sebhelye megvolt már mikor Luffyval találkozott szóval jóval azelőtt szerezte mint ahogy BB megölte Thacthot. Hisz az már akkor történt mikor már Ace volt a felettese.
Azonban ott van az amit Shanks mondott. Feketeszakáll sebezte meg a szemét mikor még nem volt gyümije. Ha ez igaz és márpedig Shanks miért hazudott volna akkor Feketeszakáll partiban kellett hogy legyen Shanksal a gyümijei nélkül. Ott olvasható amikor Shanks beszél Fehérbajusszal.
És már sokszor írtam hogy pont emiatt vagyok csalódott a kari kinézetében erejében. Pedig ő lesz az egyik nagy ellenség de egyszerűen nem tudom komolyan venni.
Jon
Garpról tudunk egy keveset. Maga Roger mondta a visszaemlékezésben hogy Garppal jó párszor majdnem megölték egymást. Szal ő is ott lehetett a környékén.
Azért az, hogy megsebezte, nem jelenti azt, hogy partiban lett volna vele 1v1-ben. Az a sebzés történhetett akárhogyan, egy csata kellős közepén, káoszban, hátulról. Ráadásul Shanks sem hiszem, hogy Yonkou volt már akkor, elvégre ez még Luffyval való találkozása előtt kellett legyen. Persze nyilván nagyon erős volt már akkor is Shanks, de nem Yonkou, és Teach nem biztos, hogy olyan erős volt, mint Shanks, sőt.
Szóval na, kizárt, hogy Teach csak úgy Yonkou szinten volt már a gyümi előtt, akkor azt hiszem, hogy a világ már rég keresztetvethetett volna magára
Ha Shanks nem is Yonkou de ahogy Fehérbajusz róla beszélt hogy "egy ilyen kaliberű ember fél kézzel tér vissza East Blue-ról" alapján nem állhatott messze tőle.
Shanks kiemelte hogy nem volt figyelmetlen a párharcban vagy hasonló. Szóval az tisztán BB erejét mutatja hogy meg tudta sebezni.
Nem is hiszem hogy olyan erős volt mint Shanks de elég közel kellett lennie ahhoz hogy megsebezze és Shanks megjegyezze illetve hogy Acet esélytelennek ítélje ellene. És az több mint 10 évvel a beszélgetésük előtt volt. Azóta Shanks és BB is erősödhetett.
Amikor megkéri Garpot arra hogy nevelje fel a leendő fiát.
http://www.mangar...ece/434/12
Ebben a fordításban azt mondja, hogy még nem jött el az ideje.
De igen, ahogy mondod, a lényeg az az, hogy Teach rohadt veszélyes, Ace-számára, számukra, az egész világ számára.
Ez úgy hülyeség, ahogy van.
Oda lehet, hogy visszafogja Sanjit egy kicsit, de egy kis erőkülönbség mindig fenn állt kettejük között, a sok száz fejezet alatt azt gondolom, hogy ez nyilvánvalóvá lett.
Miért hülyeség?Könyörgöm Jon,ennyire már nem lehetsz Op vak.
Punk hazardnál visszafogta Sanjit Oda,mert a sérülés és Lawnak adta rivaldafényt .
Dressrosa szintén egy csajjal fogta vissza az erejét és az égvilágon semmit se mutatott.(Max annyit,hogy Doffi elismerte az erejét)De ez semmi.
Zou pedig Nami és egy olcsó Zeff zsarolással sakkban tartja Sanjit.
Totland arcnál szintén.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.07.16. 10:09
Nem lehet hogy te is szemellenzős vagy?
Arra nem gondoltál hogy nem is tud többet?
Doffynak két támadás volt pedig akkor semmi nem fogta vissza sőtt fel volt tüzelve. És az esküvőn se csinált szinte semmit pedig ott se fogta vissza semmi.
És mint írtad csak a szíved súgja azt hogy egyenlők.
Zoro mindig is Sanji fölött állt képesség és potenciál szintjén úgy ahogy Luffy Zoro fölött.
Pont ezért aggódtam hogy a 2 évet Iváékkal töltötte Sanji.
Féltem hogy nagyon le fog morzsolódni a Szörnytrióból és egyenlőre úgy is tűnik hogy bekövetkezett.
Nem tudom Jinbe (vagy Jinbei ? ) hivatalosan is Szalmakalapos-e már de amint az lesz a csapat élmezőnye így fog kinézni.
Luffy -> Zoro -> Jinbe -> Sanji
Legerősebbtől lefelé.
Hát nem tudom, Sanjinak elsősorban a főzés a feladata utánna a harc. De véleményem szerint akkorsam marad el Zorotol. De hogy mekkora a különbség (ha van) Wano-nál tudjuk meg.
Luffy->Zoro =/->Sanji ->Jinbe
Végülis van most ebben valami Dungeon, Sanji gyakran kerül mostanában olyan helyzetben, hogy nem tud valamiért teljes erőből harcolni.
De ne aggódj, előbb-utóbb kapunk tőle egy full harcot.
De az biztosnak tűnik, hogy Zoro azért erősebb nála, Jinbei szerintem nem. Bár... Jinbei régen partiban volt Ace-el... hát, majd meglátjuk. Abban sem vagyok biztos, valamiért, hogy Jinbei igazán csapattag lesz.
Sanji gyakran kerül mostanában olyan helyzetben, hogy nem tud valamiért teljes erőből harcolni.
De ne aggódj, előbb-utóbb kapunk tőle egy full harcot.
Gyakran?Mindig!
Hát ez itt a probléma Jon,várunk és várunk a nagy semmiért. Mostani arc tudtommal róla szólt,de itt se változott semmit. Ha itt főszereplőként megbukott,akkor mi lesz később?
Tudjuk, hogy Sanji erős.Aki sérülten egyenlőkét harcolt Vergo ellen.
Doffinál pedig egy érdekes kommentet másolok:
Doflamingo to Luffy: Your attacks lack power.
Doflamingo to Sanji: It's powerful! He's quite strong!
és még sorolhatnám.
Nem értem Odát,túl erős Sanji vagy mi a gond?Talán Zoro fanként leszarja Sanji karakterét?
Ezt én már tényleg nem értem.
Egyelőre Jinbeit erőssebnek tartom Zoronál és Sanjinál.
Az biztos, hogy nem szarja le a karakterét Csak szembetűnőbb, mivel erős, de amúgy nagyon kevés csapattag mutathatta meg igazán, hogy mit tud.
Majd meg tudjuk, legkésőbb Kaidou ellen, ne aggódj, és biztosan kegyetlen badass lesz. Most ez a szál róla szólt, de mint Vinsmoke Sanjiról, nem mint Szalmakalapos Sanjiról, nem azon volt a hangsúly, hogy harcoljon.
A Doffys komment ki van ragadva a kontextusból. Luffyval komolyan harcolt, Sanjival játszott, csak éppen említésre méltó játék volt. Nem kell túlmisztifikálni azért. És úgy mondom ezt, hogy nekem Sanji az egyik (ha nem a) kedvenc Szalmakalaposom.
Lehet nem ide tartozik de a segitségeteket kérem egy dologban. Na már most ugye Oda néha megoszt olyan dolgokat mint pl doffy-nak 1 milliárd-os vérdija lenne ha nem ált volna shicibukai-nak. Azt szeretném tudni hogy nem osztott meg valamit Kid-ről vagy Jack-röl?