Most elégé spórolniuk kell szóval az erejük kis részét tudják csak használni.
Pl. Goku most annyira hülyéskedik mint amikor a Földön harcolt a többiekkel. Erejének elég kis részét használja.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Most elégé spórolniuk kell szóval az erejük kis részét tudják csak használni.
Pl. Goku most annyira hülyéskedik mint amikor a Földön harcolt a többiekkel. Erejének elég kis részét használja.
Az U6 Sayienek alakjából ítélve a gravitáció elég nagy lehet azon a bolygón.
Szerintem nem véletlen, hogy az egyik legerősebb harcos is olyan vékonyka, mint a csajok! Ekkorát nem bakiznak tudattalanul Toriyamáék egy olyan fajjal, testvér-másaival, amelyeknek központi szerepe van.
Valaki mondta, hogy nincs megerősítve, hogy ez a Legendary SSJ-form....
True Sayian formnak mondta Vegita.
Jirenen még korai hüledezni,nem tudjuk, hogy mit tud. Bár keveset mutaott és azok valóban sokkolóak, de biztos van gyengéje is és ha így van, Goku rá fog jönni! Emellett Gokunak is vannak még tartalékai!
Nekem az is csalódás volt , hogy ki lett ütve a 3-as univerzumból az a fura kinézetű alacsony robot, amelyiket a legfejlettebbnek mondták! Cabba úgy rúgta ki, mintha ott sem lett volna!
Többet vártam attól az univerzumtól!! Még a botos fickójukat nem láttuk, mit tud!
Amikor megkérdeztem ki szerint melyik univerzum lesz a következő ami kiesik, többen is az U3-at mondták. Én azt hittem, hogy ők majd ilyen trükkökkel bent maradnak és azért lesznek érdekesek, de a 2 fontosabbnak tűnő harcost, akiket már a torna előtt felvezettek, ki is ütötték, szóval most már én is jó esélyt látok arra, hogy akár ők lehetnek a következő kiesők.
KingBradley, lehet annak a mini pride troopernek a formája
Már az előzetesben is vicces volt, ahogy ott állt valakinek a tenyerén. Kell hogy legyen valami ütőkártyája neki is.
Rotcsa
Lehet a maradék U3 harcosok (ha legerősebbek már nincsenek is köztük) egyesítik erejüket egy végső formában...
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: [img]http://www.gamer365.hu/_article/95/1695/media/devastation_4.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.)
Az a kék karakter az előzetes végéből, a kettes univerzumból lehet a nagy darab kék fickó, még a 96. részben mutatták.
Nagyon jó rész volt szerintem. Lehet nem emlékszem jól, de a 6-os univerzumból még nem láttam kiesőt. Lehet így a 100. rész végére már csak ők vannak 10-en?
Nem tudom számolta-e valaki de én 8 karaktert számoltam, akiket ma a két csaj, csabi, meg Hit kiütött.
Nem tudom számolta-e valaki de én 8 karaktert számoltam, akiket ma a két csaj, csabi, meg Hit kiütött.
A teleportálósunkat csak elrúgták. Nem volt róla szó hogy ki is esett volna. Általában ha valaki kiesik azt mutatják, hogy Zeno nyomkodja a képernyőjét és eltűnnek. Vele nem volt ilyen.
Amúgy régen én is azt mondram, hogy az U3 lesz a következő ieseő, de ha nem igen harcol a mieink ellen (U7) akkor még ilgen sokáig húzhatják. Általában eddig mi meg most a U6 ütötte ki a kiesőket. Mások nem igen tevékenykedtek így. Szóval lehet ők húzzák még.
Amúgy meg Gohanék 5-en meg csak állnak körben és várják a sorukat vagy mi van? Mert nem úgy néz ki hogy nagyon harcolnának. Gondolom ameddig lehet meghúzzák magukat ezzel spórolva az erejükkel és magukkal.
xindrix írta:
A spoilerek mellé ma jött egy külön pár soros szöveg a múltkori Gokus képhez, ami konkrétan nem mond ki semmit, de utalgat valamire.
Herms fordítása:
spoiler
Valami szörnyű dolog fog történni. Mikor? Az arc közben? Utána? Megszakítja valami?
Jelenleg ötletem sincs mire utalhatnak ezzel.
Szerintem nem kell Jiren képességén gondolkozni lehet hogy nincs semmi képessége csak nagyon erőss mint Goku és remélem hogy így lesz ahogy mondom mert így jobb harcok is kisülhetnek de ha csak nagyon erős Jiren és nincs képessége akkor magyarázzák meg hogy miért ilyen erőss.
Én arra tudok gondolni Jiren esetében, hogy jó pár évet megélt már. Hit is több, mint 1000 éves. Ő is a Goku elleni harcban erősödött meg többszörösen és említette, hogy eddig nem is gondolt a fejlődésre, mivel nem volt aki felvette volna vele a versenyt. Ha ezen a gondolatmeneten megyünk tovább, akkor feltételezhetjük, hogy Jiren igenis edzett az évek alatt és tessék itt az eredménye. Ez csak egy elmélet, de ahogy halad a torna előbbre, minden bizonnyal mi is okosabbak leszünk.
Ugrás a fórumra: |