Nagyon király rész volt
Azért kemény, hogy Midoriya az 5%-os One for All-al is milyen gyors.
Milyen brutál lesz a hősgyilkos nem? Hiszen megszerezte Midoriya DNS-ét.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Brutális rész volt, olyan szinten kirázott a hideg, még animénél igy nem éreztem. Az opening már tetszik annyira mint az első. Midoriya rohadt okos egyből kitalálta hogy mi a képessége, az hogy régen nem volt képessége jót tett neki, mert megfigyelt mindenkit és most tudja alkalmazni.
Szeritem még kell valami más is a One for All átadásához nem csak a DNS, pl. hogy a jelenlegi használó beleegyezik hogy átadja másnak.
Na ez tényleg kegyetlen jó lett. Az egész harc dinamikája nagyon jól el lett találva.
Bírom mikor huszadrangú mellékszereplők osztják ki a főhősöket arról, hogy útban vannak. Szegény hős nincs tisztában vele, hogy már most sem tudna labdába rúgni az osztály kb. harmad ellen.
Ja volt valami ilyesmi mondva.
Engem az érdekelne hogy mióta tudja Deku tudatosan 5%-on használni az erejét?
Mert a tornán vagy min még csak akkor tudta ha valaki testét ütötte meg tudat alatt korlátozni.
De mire felgyógyult (Gran Torinohoz érkezés) akkorra már az 5% ütést olyan természetesen csinálta mintha évek óta tudná korlátozni.
Azt mikor tanulta meg?
AFR írta:
Mert a tornán vagy min még csak akkor tudta ha valaki testét ütötte meg tudat alatt korlátozni.
De mire felgyógyult (Gran Torinohoz érkezés) akkorra már az 5% ütést olyan természetesen csinálta mintha évek óta tudná korlátozni.
Azt mikor tanulta meg?
-Kb az egész előző epizód meg az előtti arról szólt, a mai rész epic volt, jók a fightok viszont még 3-an is gyengék ehhez a Stainhez.
-Valahogy éreztem hogy Endeavor fog felbukkani, és rendet próbál tenni. A mellékhősök pedig igen szegénykék mit akarnak.
-5%.on is gyors de még egy gonosztevővel nem bír el, esze az van meg minden de még gyúrni kell erre . Shouto is elég erős, és végre felvilágosodott. Tenya pedig kicsit észbe kaphatna, hogy a bosszú miatt nem tud épp ésszel gondolkodni.
-Plusz még a városba ezt hogy fogják kezelni, mert szinte csak mihaszna hősök vannak eddig Gran Torinon és Endeavoron kívűl.
-Ja és btw hogy tudok követni egy topicot, mert mostnában még a piros jelzés se jelenik meg, hogy hozzászolás van.
Nekem ez a rész nagyon bejött.. kevés duma volt, csak a harc. Ilyen egy jó anime ahol van olyan rész, hogy a csaták valóban a harcról és nem a monológoktól darabosak.
Igen azalatt a 2 nap alatt tanulta meg. A felfogásban kellett változtatnia, és amiatt már könnyebb neki. meg gondolom azért az adrenalin is segít. De ettől még ez is hatalmas teljesítmény tőle le a kalappal.
raptor: szerintem senki nem várta hogy 5%on majd elveri a rosszfiúkat gondolj bele a 100% akkor 20x erősebb lenne mint a hősgyilkos ami már kb Saitama szint
Midoriya sokkal jobb One for All használó lesz szerintem mint All Might. Több esze van jobban belegondol mindenbe nem csak megy és mondja. Mert itt vagyok és nincs baj vagy mit szokot mondani. Biztos túlfogja szárnyalni All Might-ot.
Amúgy azt hittem mikor Midoriya megláttam hogy megakarják ölni Idát, akkor az volt benne hogy 100% b*** egyet neki.
AFR írta:
Azt mikor tanulta meg?
Mondjuk, az előző epizód alatt....
Ha az első csapásnál egy mindent beleadok ütést nyom, tehát egy 100%-os csapást. Megnéztem volna Stain kibirja-e. Eltört volna a karja, de azt rendbe lehet hozni. De tudom ez ilyen manga/anime klisé. Goku, Natsu, Naruto vagy Ichigo akár számtalan harcot simán nyer ha egyből full powert nyom és úgy támad nem elkezd játszadozni meg felmérni az ellenfele erejét.
Midoriya még messze van All Might-tól vagy a profiktól is. Ez az 5% csak kezdő lépésnek jó. Meg olyan mint egy mesterlövész puska. Ha bevisz egy ütést akkor utána várnia kell mert ott a visszarúgás. Nem tud úgy támadni mint All Might Noumo ellen, pedig akkor hirtelen 10 ilyen csapással elég erős lenne még 5%-on is.
Midoriyának a harc stilusa is más mint All Migth-nak. Szerintem elég kedvező most neki a helyzet, hogy sikátorban harcol mert igy tudja ezt a GT-s módot használni. Ha nyilt terepen lennének akkor szerintem nem lenne ilyen hatékony az 5%. Itt viszont szépen kilehet használni.
Ugrás a fórumra: |