Helló
Gondolom senkinek sincs annyi ideje meg kedve hogy a Berserk mangát lefordítsa?
Kérdések az oldallal és fórummal kapcsolatban
Helló
Gondolom senkinek sincs annyi ideje meg kedve hogy a Berserk mangát lefordítsa?
BERSERK MANGA: Tekintettel arra, hogy magyar nyelven nyomtatásban megjelent 6 kötet, azokhoz hozzá sem nyúlhatnánk a jogi következmények miatt. Hiába kezdenénk el dolgozni rajta a 7. kötettől, bármikor úgy dönthet a magyar kiadó, hogy folytatja, és akkor hosszú órák munkái vesznek kárba (lsd. Naruto manga -> az első 20 kötetet leszedették velünk, mikor elkezdték kiadni, ezért található meg csak a 21. kötettől nálunk).
Így hát sajnálattal közlöm, hogy nem, nem fogunk belevágni, és sajnos még csak azt sem tudom mondani, hogy a jövőben lehet rá esély, mert eddig a csapatban senki sem dobta fel ezt az ötletet -> vagyis senkinek sem annyira a kedvence, hogy csinálja.
Avaren írta:
Esetleg a sima Fairy Tail fordítása után , nincs tervben a Fairy Girls fordítása ? Bár nem tudom, hogy kicsit is kapcsolódik e történethez
A Berserk talán még a Hunter x Hunter-nál is többet szünetel, így a Tapion által elmondottak mellett, ez is egy komoly visszatartó körülmény. Valamint már 351 fejezettel rendelkezik. Maradjunk a realitások talaján.
A Hajime no Ippo-ról is volt érdeklődés, de ha heti 5 fejezet is készülne el belőle, még akkor sem érnénk be 4 év alatt sem...
Tapion-sama írta:
BERSERK MANGA: Tekintettel arra, hogy magyar nyelven nyomtatásban megjelent 6 kötet, azokhoz hozzá sem nyúlhatnánk a jogi következmények miatt. Hiába kezdenénk el dolgozni rajta a 7. kötettől, bármikor úgy dönthet a magyar kiadó, hogy folytatja, és akkor hosszú órák munkái vesznek kárba (lsd. Naruto manga -> az első 20 kötetet leszedették velünk, mikor elkezdték kiadni, ezért található meg csak a 21. kötettől nálunk).
Így hát sajnálattal közlöm, hogy nem, nem fogunk belevágni, és sajnos még csak azt sem tudom mondani, hogy a jövőben lehet rá esély, mert eddig a csapatban senki sem dobta fel ezt az ötletet -> vagyis senkinek sem annyira a kedvence, hogy csinálja.
Avaren írta:
Esetleg a sima Fairy Tail fordítása után , nincs tervben a Fairy Girls fordítása ? Bár nem tudom, hogy kicsit is kapcsolódik e történethez
Rengeteg ilyen spin-off mangasorozat van (ilyen pl. az Ice Trail is), és hazudnék, ha azt írnám, hogy nem tettem lépéseket annak érdekében, hogy 1-2 ilyen elkészüljön (annak ellenére, hogy nem szeretem az FT-t xD).
Helló, annyit szeretnék megkérdezni hogy nem találom a Boku no hero academia fórum topicját, kicsit offline voltam, történt valami? vagy valami hiba,
köszi a választ előre is
LoL kiszúrja a szemem sorry a kommentért már megtaláltam !
Tessék : http://www.naruto...orum_id=36
Fórumnál felkerült az első oldalra a többi nagy mű mellé.
gyula73 írta:
Sziasztok!
Szeretnék segitséget kérni mert még új vagyok itt és szeretnék letölteni a
Dragon Ball Super E114 magyar feliratot de nem tudom hol van
Kedves gyula73!
Ajánlom figyelmedbe a főoldalra kiírt hírünket: http://naruto-kun...admore=839
Tudom, h OFF és hamarost törlik, ill. akár pihenőt is kapok, de gondolom az a általános egyensúly már nem is annyira egyensúly....
Sajnálatosnak találom, h egy bőven kritikán aluli hozzászólást nem lehet úgymond lepontozni, ill. ennek fényében esetleg arra itt reagálni, anélkül, h hozzászólás törlés lenne az eredmény!
Nézzük az én oldalam kicsit:
Szeretek ide feljárni, mert nem egy kedves, hozzáértő, kellemes felfogású tag véleményét, eszmefuttatását olvashatom az általam nagyon is szeretett és majdhogy imádott témában.
De mikor valaki, eszméletlen baromságokat böfög ide, a tudatlansága, figyelmetlensége zálogaként. Azt miért kellene csendben reakció nélkül elviselnem?
Hagyjuk csak? EZ lenne a megfelelő hozzáállás? Újabb majd 2500 hozzászólást olvasni, minek se füle, se farka?
Ezek miért nem kerülnek törlésre?
Miért baj, ha egyszerűen nem tartom magamban és leírom, cseXXe meg, mi a fene folyik itt?
Lepontozom és reagálok, miért is tettem! NEM ezért él a rendszer???
Ha meg a "nem nevezzük néven" egyénnek ez nem tetszik, vegye már fáradságot és legalább 2x de ha az kevés 5x gondolja már át mit és miért ír, mielőtt kattint a küldés gombra!
Köszönöm!
Ugrás a fórumra: |