Szerintem úgy magától nem fog felébredni E.N.D. Attól, hogy Natsu idegbajosagymenésrohamotvérzőszemekkel kap (lol), nemhinném, hogy kitörne belőle úgy, mint Narutóból a kilencfarkú. Szerintem E.N.D. felélesztésének egyetlen módja az a könyvvel lehetséges, és szerintem csak is Zeref képes rá. (ha egyáltalán ilyen formában létezik E.N.D.)
Egyébként meg biztos, hogy lesz benne rossz pillanat, a hülyeségeket általában mindig az elején lövi le, meg persze közbe közbe, hogy azért ne felejtsük el, hogy ez a FT.
Gildarts, Gildarts, nagyon várom már a FT-es Chuck Norrisunkat, hogy mikor robbantja fel véletlenül még Magnoliát mert megbotlik, ha összecsap Augusttal, akkor én egy Vegeta vs Goku féle harcot akarok látni, ahol szétzúznak mindent, közben egymást is, és ne az legyen, hogy valami kis hülyeség miatt megint eltűnik Gildarts ereje. August az egyetlen dolog, ahol Mashima megmutathatja végre mit tud Gildarts, és még azt is kinézném belőle, hogy Gildarts mondjuk csak a saját élete árán tudna végezni vele, na az megdobná a dolgokat. (főleg, ha az a spell nem ölné meg)