Ide jöhetnek a Dragon Ball Super animével kapcsolatos hozzászólások. A mangával kapcsolatos spoilereket ide nem lehet írni!
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
A 33. rész előzetese kicsit becsapós volt, végül mégse használta a ssj szintet a maci ellen Goku és elég gyorsan le is rendezték. Viszont ez a Frost csata érdekes volt, vajon megmérgezték Gokut vagy mi történt vele?
illetve ha jól vettem ki a szavaikból, de majd a felirat megerősít, Cabba nem képes ssj-be átmenni, ennek ellenére gondolom tisztes harcot fog vívni Vegitával.
Piccolo amúgy elég sokat erősödött.
Szerintem itt Goku fura volt azzal.
Oké, Micimacko immunis a sebzésre, de az ütés erejének akkor is ki kellett volna repíteni az arénából.
Másik, meg hogy csak sima SSJ-be változott.
Szerintem itt már korábban elkezdődtek a bajok, és eleve nem is Beyond God módban kezdte a harcot, mert különben átváltozás nélkül vernie kellett volna Frostot, ráadásul jóval könnyebben.
Szóval igen azt mondom, hogy Goku az erejének csak az ezred részét tudta használni. Frost meg kb Fat Buu szintjén lehet.
Piccolo pedig úgy néz ki, hogy Semiperfect Cell szintjéről felfejlődött Super Perfect Cell, vagy Majin Vegita szintjére, ami szerintem teljesen reális.
Oké, valamivel gyengébb, de Mankósnagyapóval van esélye. (Makankoshappou)
Ám ha Gokunál még sincs semmi gyengülés, meg Beyond God mód elvesztése, akkor megkockáztatom, hogy Frost erősebb Aranyos Dermesztő. Ami ellen viszont Piccolonak esélye nem lenne.
Csabi azt mondja Csámpásnak, hogy a csilalgharcosok ilyet nem tudnak. (szal nem is tud róla, vagy titkolja)
Frostnak én azért más szinkront adtam volna.
Egyébként szerintem tuti edzett valamennyit, mert a mozdulatai nagyon frankók, kár hogy az anime párat ki is hagyott.
A "Fat Buu" szint meg szerintem teljesen reális edzésekkel, nem úgy, mint Dermesztőnél.
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy ugyan az a ge*** meg lesz Vegitánál is és ő sem lesz majd Beyond God állapotban. Más különben egy pöccel elintézné a maradékot
Tippem az okokra.
1. 3 év alatt túl edzették magukat a téridő szobában
2. Goku mégsem gyógyult meg Trunks gyógyszerétől, és Vegita is elkapta.
3. Más nyavalyát szedtek össze. Esetleg Birsalma bolygóján.
4. A Beyond God mód, és így az SSJB csak saját univerzumon belül használható.
Úgy reális is lenne ha Goku és Piccolo is kikapna, legalább az megmagyarázható lenne ha Vegita is kikapna.
3-4 ellenfél ellen azért kimerülne ő is, és akkor Monaka-t is láthatjuk... bár ha Vegita a kék god formot is beveti akkor nem tudom hogy ki győzhetne ellene...max a végén a Heat gyerek, persze addigra Vegita jóval kimerültebb lenne, aztán meg ki tudja, lehet erősebb is nála, hiába a kék god form.
batai15 írta:
33 rész , valami borzalmasan gyenge... ahogy goku kikapott...
Háát igen. Nem igazán áll nekik jól. Esetleg még a vörös ahogy goku volt istenként. Az talán még belefér. És amúgy is. Ahogy az írót ismerjük biztos hogy nem egy kb 50 részes sorozat lessz a Super. Szerintem majd a többi univezum is bekerül a képbe szép sorba.
Ugrás a fórumra: |