Ebben a témában szeretném megvitatni veletek, hogy szerintetek melyik a 10 legerősebb és leggyengébb démongyümölcsök az Op világban?Ha érdekel titeket a téma,mert sok off vita volt.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.07.17. 16:49
Top 10 legerősebb és leggyengébb démongyümölcs
Erős démongyümölcsök szerintem
1,Phoenix gyümölcs. Lehet rosszul
2,Ope Ope no Mi (operációs gyümölcs)
3,Magu Magu no Mi (Láva gyümölcs)
4,Gura Gura no Mi (Rengés gyümölcs)
5,Mera Mera no Mi (Láng-Láng gyümölcs)
6, Yomi Yomi no Mi (Lélek gyümölcs)
7,Gravitációs gyümölcs
8,Nikyu Nikyu no Mi (mancs gyümölcs)
9,Gomu Gomu no Mi (Gumi gyümölcs)
10,Bari Bari no Mi (pajzs gyümölcs)
Nem írtam miért mert nem biztos,hogy érthetően megfogalmaznám, meg ez saját vélemény
Gyenge:
1,Zou Zou no Mi (kard gyümölcs) Ha nincs ki forgassa nincs értelme
2;Guru Guru no Mi (propeller gyümölcs vagy nem tudom ez pontosan mi)
3;Ori Ori no Mi (ketrec gyümölcs) Hát nem tudom könnyen kikerülték. De elő fordulhat, hogy ha edzenek vele jól kilehet használni
4;Giro Giro no Mi
5;Dalmata gyümölcs
6;hernyó gyümölcs
7;Mogu Mogu no Mi (vakond gyümölcs)
8, Ember gyümölcs. Ha ember eszi meg nem sok értelmét látom
Ennek a topicnak nem látom sok értelmét. Minden démongyümölcs ereje a használójától függ. Valószínűleg a gumi gyümölcs alapvető pusztító ereje fasorban sincs a legerősebbekhez képest, aztán mégis Luffy lesz a történet végén a legerősebb, az új Kalózkirály
Egyáltalán nem biztos pl., hogy Ceasar gyümölcse gyengébb Akainuénál, ha fordítva fogyasztják el, Akainu valószínűleg akkor is sokkal erősebb lenne Ceasarnál, mert az embertől függ.
De ha már valami, Feketeszakáll elmondása alapján az ő gyümölcse a legerősebb (én nem tudom fejből a neveket), de Fehérbajusz ellen láthattuk, hogy ha gyenge az ember, akkor az is simán átjátszható.
Az igaz hogy csak úgy van értelme nézni hogy ha feltételezed hogy ugyanolyan képességű ember eszi meg őket (pl egy átlagember).
De asszem SBS-ben írta oda hogy a Goro Goro no mi (Enel Mennykőgyümölcse) a legerősebb gyümi.
Majd BB-n keresztül azt mondta hogy a Yami Yami no mi (BB Sötétséggyümölcse) a legerősebb gyümi.
Ez ellentmondás kivéve ha a Yami Yami no mi nem önmagában a legerősebb hanem azért mert képes vagy vele még 1 vagy több gyümit is "megenni".
A legerősebb Paramecia állítólag Fehérbajusz Gura Gura no mi-je. Kérdés hogy a gyümi maga is olyan hatalmas vagy Fehérbajusz miatt lett az mint a Gumigyümi Luffy miatt válik erőssé.
De valami hasonlót mondott Law Ope Ope no mi-jére is. Bár annak nagy hátránya hogy rengeteg energiát igényel.
De ez egyáltalán nem egzakt.
Mindegyiknél erősebb egy másik még a leghatalmasabbaktól is.
Én úgy tudom, hogy Enelről annyit mondott, hogy akár admirális szinten is lehetne, ha ismerné a hakit, de ebben sem vagyok biztos. Mindenesetre olyanra nem emlékszem, hogy direktbe a legerősebbnek nevezte volna a gyümölcsét.
Az valószínű, hogy a rengésgyümölcs tényleg a legerősebb Paramecia.
Enelről azt mondta anno, hogy az akkori ismereteink alapján övé a legerősebb gyümölcs és a vérdíja úgy 500 millára tehető. Ennyi azóta sok víz lefolyt a Dunán.
Témát puszta szórakozásból megtartom kettőt helyette lezártam és törölni fogok, ha ez is oda jut ez lesz a sorsa.
Sok off viták voltak a képességekről,ezért gondoltam csinálok 1 topicot.Részben a off viták miatt és részben kíváncsi vagyok arra, hogy szerintetek melyik a legerősebb képesség+egyebek.
Elméletileg Gura Gura no Mi és a Yami Yami no Mi legerősebbek.Azonban Oda nagyon kreatívan írja a képességeket.
Így pl Ope Ope no Mi pl sokkal erősebb tartom,mint Blackbeard 2 képességét.
Mert az egyik legerősebb démongyümölcs vagy ott van Magellan képessége .Ami szintén sokkal erősebb a Yaminál.
Ahogy mondtam, használótól függ, hogy mit hoz ki a gyümölcsből. Alapvetően persze a logiák nagy előnyből indulnak, de ez könnyen hátránnyá is fordulhat hosszú távon.
Szóval embertől függ, tényleg. Egy-két-három baromi erős gyümölcs van, meg egy rakat híresen erős, pl. a műtétgyümölcs, de ahhoz is okos használó kell. Aztán ott van pl. a gumi, ami az emberek 95%-nál semmire sem lenne jó a golyóállóságon kívül, Luffy meg mit ki tud hozni belőle, sokkal erősebb lett, mint egy alapvetően sokkal jobb helyzetből indulú logia.
Embertől függ.
De a hobbi gyümölcs mindet veri, és eszedbe sem jut hogy tenni kéne ellene, még ha az orrod előtt lesz játék a haverod akkor is elfelejted.
Ha meg még harcolni is tudsz, mondjuk Sabo eszi meg a lánggyümölcs helyett, vagy esetleg Bm
Én véleményem a gyümölcsökről...
Először is, az összes a használójától függ!! Mindegyik csak anyira erős, amennyire a tulajdonosa!! Mit értek ezalatt??
- lehet valaki megeszik egy olyan gyümölcsöt, ami inkább a harci képességet erősíti (pl. Gumi gyümölcs, magma ..stb.), hol ott a birtokosa messze áll attól, hogy ő élharcos legyen puszta kézzel... (pl. Usopp)
- Viszont ha Usopp ette volna meg esetleg Nami vagy Robin az ember gyümölcsöt (és az valóban megvilágosodást ad... ) Na akkor bizony sokkal inkább erősebbek lenének..
Másodszor ...
- Függ a tehetségtől!!
- Attól, hogy miben vagy jó...
- Függ attól is, hogy milyen Hakira vagy képes és azt mennyire tudod felfejleszteni magadban!! Ha Luffy nem lenne Haki használó tehetség, akkor a Gear formái se érnének semmit!!
Főként, mivel nagyon úgy néz ki (olvastam valahol és lehet benne valami), hogy a Patogó embertől kezdve az összes .. Hakira épül! Vagyis Luffy kreativitásától, a Haki erő szintjétől, valamint a Haki menyiségétől fog függeni, hogy milyen erős formákkal fog előrukkolni ezentúl!!
Harmadszor
Az én véleményem, hogy mindegyik gyümölcs hasznos tud lenni!! Mondhatni van olyan, ami a harchoz jó inkább, de más téren is lehet használni... Valamint van olyan is, ami alap esetben nem a harc miatt jó, de a harcban is használható !!
- Lásd Markó mytikus lénye.. ami alapból gyógyító.. vagy Traffalgar képessége...
Álítom Kid gyümölcse is az építkezéshez jobban menne... vagy a
Hobbi gyümólcs... ha egy vérbeli pusztakezes harcos használta volna... akkor az is erős lett volna..)
Negyedszer
Mindegyik gyümölcsöt 3 csoportba sorolhatjuk!
1, Paramecia-típus
2, Zoan-típus
3, Logia-típus
Ezen kívűl megtudtuk, hogy a Paramecia típusú gyümölcs használók képesek az ébredésre... Azért szűkítettem le az 1-es csoportra csak, mert Dolfflamingó is ebbe a csoportba tartozott!!
Szerintem a többi csoportba szereplő gyümölcsök is képesek valami hasonlóra, csak lehet máshogyan nevezik azt... pl. Lásd Ennel Yami Yami gyümölcse.. mikor egy óriási Villám emberré vált.. (kb. Akkora olt mint Big mam)
Namármost én azon a véleményen vagyok - utaltam rá fentebb, hogy mindegyik gyümölcs tud erős lenni .. ! Úgy gondolom -, hogy mindegyik gyümölcsnek az adott szinten eltérő az egymáshoz mért ereje!!
Pl.: A villám gyümölcs a legerősebb (elhangzott a mangában is) viszont egy Gumi gyümölcs ellen semmit nem ér (a gumi tulajdonsága miatt..) az is lehet, hogy Bellamy is leverte volna...
Aztán ott van a húr gyümölcs .. erősebb volt a Gumi gyümölcsnél egészen a patogó emberig.. onnantól már az ébredés se segített neki.. Viszont egyik se ér semit Kaido végső sárkány formájával szemben... valószinűleg BM még az ébredését be se mutatta.. de a Pattogó ember esélytelen volt ellene... Gondolom az 1.000.000 Voltot Luffyn kívűl viszont egyik sem bírná ki... argo Ennel verné az összeset...
Azért gondolom azt, hogy a gyümölcsök úgy erősödnek ahogy fejlődnek..., mert szerintem pont ezt látjuk!! Ezt láttuk, akkor mikor luffy először ötvözte a kreativitását a gyümölcsével... és azóta is azt teszi!!
Vagy éppen Page-one vagy X-Drake fejlettebb, részleges átalakulása!! Azt se tartom kizártnak, hogy Kaido is képes lessz részlegesen átalakulni.. amitől mégerősebb lessz majd!!
...de még ezekután se feledkezhetünk meg a Sötétség gyümölcsről!!! Ami Logia.. és üti az összes gyümölcs erejét.. Valamint kairouseki tulajdonsága miatt legyengíti az ellenfelet..
Viszont a Logia nem képes úgy szintet lépni mint a Paramencia!! (..És mindenki úgy tartja, hogy majd Feketeszakált az ébredéssel győzi le Luffy..) Ezért hiába gyengébb alap esetben a gumi gyümölcs a Sötétség gyümölcsénél, ébredéskor Luffy lessz előnyben!!
Na nekem ez a véleményem arról, hogy melyik az erős és melyik a gyenge gyümölcs.., mivel szerintem ilyet nem lehet tisztán kijelenteni!! Azt már inkább, hogy kik azok, akik erős gyümölcs használók... és kik azok akik nem!! Persze a miértjét is érdemes megvizsgálni!!
Jon írta:
Ahogy mondtam, használótól függ, hogy mit hoz ki a gyümölcsből. Alapvetően persze a logiák nagy előnyből indulnak, de ez könnyen hátránnyá is fordulhat hosszú távon.
Szóval embertől függ, tényleg. Egy-két-három baromi erős gyümölcs van, meg egy rakat híresen erős, pl. a műtétgyümölcs, de ahhoz is okos használó kell. Aztán ott van pl. a gumi, ami az emberek 95%-nál semmire sem lenne jó a golyóállóságon kívül, Luffy meg mit ki tud hozni belőle, sokkal erősebb lett, mint egy alapvetően sokkal jobb helyzetből indulú logia.
Embertől függ.
Enel pont nem jó példa, mert őt láttuk elsőnek a sztoriban, aki kombinálta a gyümölcsének képességét a Hakijával. Azzal volt képes kihallgatni a beszélgetéseket, majd lesújtani egy tisztes, szigetnyi távolságból is, ha nyugtalanító dolgok jutottak a fülébe. Nem véletlen, hogy Luffy kizárólag az immunitására támaszkodhatott ellene, amibe szintén bele lehet kötni, mert nincs az a gumi, amit az általa termelt hő ne olvasztana szét. De a fikciós gumi kibírta.
Többféle haki létezik, az hogy képes volt olvasni az emberek gondolatain és előrelátta a jövő pillanatait nagy előny de ennyiben ki is fulladt. Amúgy harcban, fizikálisan megy egy nagy nulla volt, már Luffy első ütésétől kmajdnem kidőlt. Pont Enel erre a legjobb példa milyen az aki csak a gyümi erejére hagyatkozik, és nemcsak luffy ellen kapott volna ki, hanem minden olyan ellenfél ellen is, aki harcban edzett hakival rendelkezik.
Az a baj, hogy abszolút állítást teszel, hogy CSAK a démongyümölcs erejére hagyatkozott, amit a történet megcáfol. Az sem igaz, hogy fizikálisan nagy nulla volt, mert ha az lett volna, akkor a neve Cracker lenne. Nemzetközi szinten is szeretik az emberek lehúzni Enelt, pedig jóval több kreditet érdemel. Nem ismerte a gumit, bekapott egy találatot, de nem törték darabokra a pszichéjét. Ha nem működik a villámcsapás, akkor elkerüli a támadásait a Mantrával, megolvasztja a fémet, és egyszerre szúrófegyverrel és hővel is támad. A Golden Rifle után is hamar visszanyerte az eszméletét és sikeresen elhagyta a helyszínt. Meg volt viselve, de nem volt a halálán.
Caribou ellenben egy tökéletes példa, ahol el is lett mondva Pekoms által, hogy a Logiák szeretnek vagánykodni, mert azt hiszik, hogy érinthetetlenek. Caribou nem tudott mást felmutatni, csak a gyümölcs-képességét.
Ugrás a fórumra: |