Achno múltja kevésbé lényeges a történet szempontjából. Inkább a harcokat lehetett volna erősíteni.
Fairy Tail manga
bakod
A harcokat t€nyleg jobbra kellett volna bár ezzel nem mondunk újat senkinek
Viszont onnantól h Acno nem veleéig romlott alapbol hatalommániás pszichopata hanem oka van h rossz útra tért és gonosz lett onnabtól nagyon is lébyeges a múltja.
Sorry a helyesírasért telóról vonaton zötykölődve írtam
Acnora tényleg rászánhatott volna legalább egy visszaemlékezős fejezetet, de azt nem tudom, hogy mennyivel lett volna jobb, ha bunyóztak volna egy rendeset, mert azt ugyanúgy érzelemmentesen pörgette volna mindenki végig. Max annyi, hogy rendesen meganimálva jól nézett volna ki, meg, hogy a fő gonosz nem egy ütés. De ezen a ponton szerintem már mindegy. Így is, úgy is hülyeség, hogy egyáltalán legyőzik.
Az animét, meg nem tudom, hogy kik fogják csinálni, de ha van egy kis eszük, kitalálnak neki egy alternatív befejezést, vagy legalább telerakják fillerrel, hogy feljavítsák a harcokat.
Wiz06
Erre lett volna egy nagyszerű megoldás
Be ennyi fejezetbe akarja letudni
Tudtommal senki se kényszerítette h 10 fejezetbe tudja le a két főbosst
Durzo
Én rendesen olvastam volna mert ez az utolsó harc gondolotam én naív h ez már egy ideje el van nála tervezve h h is fog ez kinézni
És szánalmas de tényleg igaz h a fillerek és egy altarnatív vefejezés csak segíthet rajta
De lehet be se fejezik mint a Bleacht
Durzo írta:
Én csak azt nem értem, hogy a kiadó, hogy engedheti ezt meg? Vagy ezért még mindig fizetnek annyian, hogy megérje?
dungeonlord írta:
Esélytelen,hogy a kiadó követelte a Fairy tail manga lezárását,mert http://www.animen...17/.116861
az egyik legeladottabb manga.
Én rendesen olvastam volna mert ez az utolsó harc gondolotam én naív h ez már egy ideje el van nála tervezve h h is fog ez kinézni
kérdés hogy timeskip lesz e a gyerekekhez vagy sem.
Biztos az emberekben egy világ dőlt volna össze ha Erza , Laxus vagy akárki más kikapott volna a Fairy Tail tagjai közül
Pl. Erza karakterében látható, szerintem. Japánban nagy fanfavorit, hiába utálja a többség nyugaton, az senkit sem érdekel.
Szerintem semmi terve nem volt azzal az harccal kapcsolatban. Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy ha volt egy elképzelése, azt csak úgy a kukába dobta, mert ráunt és gyorsan be akarta fejezni. Szóval vagy azt tervezte végig, hogy a történet legfelhypoltabb karaktereit(beleértve a fő gonoszt is) egy ütéssel győzik le, vagy rajzolás közben találta ki, hogy mi lesz.
A legbosszantóbb az egészben , hogy egy háborúban általában mindkét oldalon vannak veszteségek.
Jó ... egy jó stratégiával lehet minimalizálni a veszteségeket , de itt kb annyiból állt az a stratégia , hogy fussunk előre és üssük aki mozog xD
Plusz egy háborúban, ha veszítesz, az leginkább azt jelenti, hogy meghalsz.
A párokat, meg szerintem nyilvánvaló volt, hogy nem fogja kinyírni.
Durzo írta:
Szóval vagy azt tervezte végig, hogy a történet legfelhypoltabb karaktereit(beleértve a fő gonoszt is) egy ütéssel győzik le, vagy rajzolás közben találta ki, hogy mi lesz.
kérdés hogy timeskip lesz e a gyerekekhez vagy sem.
Remélem nem. Nem illene a FT-hez. A timeskip jó volt a Narutóba, mert Narutó célja az volt, hogy hokage legyen, szóval a végső harc után már csak az volt hátra, de Narutó még nem volt elég érett hozzá. A FT viszont az örök kalandról szól. Úgy is nyilvánvaló, hogy ki kivel fog összejönni. Bár kinézem Mashimából, hogy belesűríti mindkettőt egy fejezetbe.
Biztos az emberekben egy világ dőlt volna össze ha Erza , Laxus vagy akárki más kikapott volna a Fairy Tail tagjai közül
Egy timeskip után mégse szólhat arról a történet, hogy mennyire nem ért semmit egy évnyi edzés. Ez az arc már azzal elkaszálta önmagát, hogy az utolsó.
...
Igazából az egész háború legnagyobb vesztesége, az Sherria mágiája. De le merem fogadni, hogy kap majd egy lacrimát. Sőt, Wendy fogja az égi mágiáját belebűvölni.
Nem a rajongók miatt fejezi be a mangát hanem mert szeretne már bele kezdeni valami újba. De a mangaka valami olyasmit is mondott hogy a Fairy Tailt valahogyan folytatja csak kb úgy mint mondjuk Boruto története ami ugyan hozzá tartozik a Naruto történetéhez és szerepelnek benne a régi karakterek de már nem Narutoról szól. Valahogy így beszélt a mangaka is a Fairy Tailről. Viszont hogy ez mennyire igaz nos nem tudom. Én sajnálom hogy vége főleg hogy END karakteréről sokat beszéltek még is gyorsan lerendezték akárcsak Acnologiát.
Ugrás a fórumra: |