Elég unalmas rész volt! Izgalmasabbat vártam, kiváltképp, amiért Krilin erejével konferálták be! Valami olyasmit vártam, hogy majd egy ütéssel kiüt 5-6 ellenfelet, mint tette azt annak idején a Sayiba manekkel és különben is mondta anno Gokunak, hogy van még pár trükkje! Erre a cipőjével harcol? Na neee... szánalom.... Komolyan ennyi volt Krilintől? Nemár......
Amikor C17 mondta C18-nak. hogy ki kellene használniuk a fáradhatatlanságuk előnyeit, azt hittem, végre lesz valami közös bunyó, ahol csak folyamatosan gyepálják majd a náluk sokkal erősebb ellenfeleiket megállás nélkül, sokkolva ezzel mindenkit és ráébresztve arra az erős harcosokat is, hogy komolyan számolni kell az androidokkal. (Oké, Cyborgok, tudom.... ) Ehelyett 3-ad,negyed rangú töltelék-farkasokkal meg vak rókákkal szerencsétlenkednek....! Mi ez?! Mi ez?
Sátán még semmit nem csinált, Tien-en még csodálkozok, hogy harcban van, Gohan is feltűnik egy-egy jelentéktelenebb jelenet erejéig, csak úgy, mint Roshi, de szerintem ezeket a karaktereket későbbre tartogatják!
Eddig még Frieza is több képernyőidőt kapott szerintem, mint Gohan.
Még csak 5 perc telt el ugyan, de a U11-es harcosoktól még semmit nem láttunk! Akik kiestek eddig, azok kivétel nélkül mind a hetes, vagy a hatos univerzum által lettek kiütve.
Remélem a következő részben tényleg tizessével hullanak majd a harcosok Kale berserk formája miatt, mert ez eddig nem sok....