Vegita jól meg szivta hogy tudja az ellenfelei gyengéjét de azok fel kèszültek rá.
Az U6-tól kiváncsi leszek hogy mit fog tudni az a disznó szerü lény.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Azon gondolkodom, hogy vajon Dermesztő belemászhat a végső kívánságba? Azt kívánva, legyen erősebb mint Zeno? Az egyetlen bibi ezzel, hogy az istenek nyelvén úgyse tudna belekontárkodni, mert ugye nem tud. De ezzel megint adva lenne pár izgalmas rész.
Túl egyértelmű ez az univerzumok feltámasztása kívánság, talán ekörül lesz valami bonyodalom.
Jó kis rész volt. Jó küzdelemmel jó párosítással. Jó csapatmunka a házasoktól.
De amúgy egyre jobban érdekelne hogy van az már hogy aki leeseik az leesik. Mikortól kerül tényleg ki. Mivel Goku a szélében megkapaszkodva jött vissza az még hagyján, de most C18 már jócskán kinn volt és Krilin is és egy energialökettel jöttek vissza. Na akkor most ennyi erővel a többiek is visszajöhetnének így nem, mármint aki nincs kiütve.
Az az eldobott cipő meg nagy volt, bár én mikor megtudtam a szaglást azt hittem máshonnan fog bűzt eregetni.
Krilin kiesése meg sajnálatos, bár a saját hibája. Nagyon óvatlan volt mindkét esetben. Elsőnek is C18 menti meg, második meg már tényleg mindkét félről figyelmetlenség.
Amúgy egy kicsit tán túl lassan telik az idő nem? Ez a rész is azzal kezdődött amivel az előző véget ért szóval telt az idő. Hiába ezek a párhuzamos harcok akkor is még csak 5 perc telt volna le? Keveslem. Csak ebben a részben Krilinék maguk majd ennyit harcoltak, és se ami előttük se ami párhuzamosan ment nem néztem.
A következő rész is igen jónak ígérkezik. Nagyon úgy néz ki hogy most a U6 szált ránk aU9 után.
Amúgy ahogy nézem lehet a következő kieső meg nem az U3 robotjai hanem az U4 lesz. Bár őj jobban meg is érdemlik.
Jó rész volt a mai, sokat röhögtem rajta Vegeta azzal a beszólással: "francba az anyáddal", Beerus is amiket művel, színes óvodások Azért az is megmosolyogtató volt hogy Dermesztő azt mondta majd uralkodik Zeno fölött.
Na a kövi részben is érdekes csaták lesznek, meg olyan mintha Hit megpróbálná Jiren ellen.
Először is kezdem azzal hogy vak róka vagy mi a fene minek vág fel azzal hogy neki jobb a szaglása?De attól még Krillinék úgyanúgy látják őt ott jampiskodot hogy kiüti őket ez nekem nagyon nem tetszet, az viszont igen hogy Krillin rádobta a cipőjét az orrára.
Amit Freza mondott annak még biztos, hogy lesz jelentősége, bár én azt megnézném hogy ő fog rajtuk úralkodni mikor egy kéz emelésen elpusztitanak egy egész univerzumot.
Remélem hogy nem lesz Karfioltól semmilyen SSJB még a közelében sem. Az SSJ meg az SSJ2 még meg tudom érteni mert Trunks is tudja meg Goten is és ők is csak 8-6 évesek.
deadtom írta:
A papírforma megvolt Krillin esett ki elsőnek az u7-ből , igaz két embert kiütött, de a spoiler alapján azért komolyabb harcot vártam tőle. Számomra mondjuk egy töltelék résznek ez elment, sok volt a fölösleges duma, bár felirattal lehet értelmet nyer majd az is. Viszont az előzetesbe Gokunak az a boldog vigyorgó feje nagyon nem tetszett miközben Cauliflával beszélgetett. Nem akarom, hogy ők itt mester és tanítványát játszanak.
Nem a mester-tanítvány kapcsolat lenne a legrosszabb, hanem az, hogy ha cauli elérné az SSB-t.
Amúgy ne értsd félre, és senki más se, ez nem "kötekedés" de sosem értettem mi értelme annak ha úgy nézel meg egy részt hogy szinte semmit nem értesz abból amit beszélnek.
Mondjuk nekem lehet azért nagy most a szám, mert megértem az angol feliratot, így nem kell sokat várnom, de szerintem szöveghiány ismerete miatt születnek értelmetlen teóriák, meg hülye kommentek.
Ez nem kifejezetten neked szól, csak felhoztad ezt a témát
deadtom írta:
A papírforma megvolt Krillin esett ki elsőnek az u7-ből , igaz két embert kiütött, de a spoiler alapján azért komolyabb harcot vártam tőle. Számomra mondjuk egy töltelék résznek ez elment, sok volt a fölösleges duma, bár felirattal lehet értelmet nyer majd az is. Viszont az előzetesbe Gokunak az a boldog vigyorgó feje nagyon nem tetszett miközben Cauliflával beszélgetett. Nem akarom, hogy ők itt mester és tanítványát játszanak.
Nem a mester-tanítvány kapcsolat lenne a legrosszabb, hanem az, hogy ha cauli elérné az SSB-t.
Amúgy ne értsd félre, és senki más se, ez nem "kötekedés" de sosem értettem mi értelme annak ha úgy nézel meg egy részt hogy szinte semmit nem értesz abból amit beszélnek.
Mondjuk nekem lehet azért nagy most a szám, mert megértem az angol feliratot, így nem kell sokat várnom, de szerintem szöveghiány ismerete miatt születnek értelmetlen teóriák, meg hülye kommentek.
Ez nem kifejezetten neked szól, csak felhoztad ezt a témát
Direkt nem írtam semmi olyat a résszel kapcsolatba ami komolyabban belement volna az elemzésébe. A rész címét meg, hogy Krilin kiesik azt a spoilerekeből lehetett tudni ezért ha az a címe "Krilin igazi ereje" akkor már valami komolyabb, darálósabb részt vártam a múltheti után amit már ötször megnéztem és a rész végi Goku-Vegita összedolgozást mág már számtalanszor. De azóta már ezt a részt is megnéztem felirattal, hát öszinte legyek 75-80%-ba simán tudtam miről van nagyjából szó, nem olyan nehéz egy ilyen animénél kikövetkeztetni. Én ezek után is fenn tartom a véleményemet, sok volt az értelmetlen dumálás.
Méltóságteljesebb lett volna Krillin számára, ha diszkvalifikálják az ellenfél megölése miatt, ehelyett megint hülyét csináltak belőle. Először azt hittem, a cipője fegyverhasználatnak minősül majd és azért zárják ki.
A Brolly csajt nagyon várom már, és Frieza terve is érdekes lehet (bár sokadszorra visszahozni főellenségnek kicsit már unalmas lenne).
Kicsit olyan volt ez a rész, mint ha valaki más írta volna rá a forgatókönyvet! Az elején olyan drámai volt a hangvétel, mint mikor Dermi felrobbantotta a Földet, és láttuk az emberek pusztulását! Közben meg annyit kaptunk szociális kapcsolatokból, mint máskor 50 rész alatt sem. Én imádtam!
Mikor Roshi "kiütötte" a Krillin által megpuhított papagájt, beleborzongtam! De akkor is, mikor Krillin megmentette a feleségét, és együtt kivágták a farkast.
Egy Cabba VS Vegita, vagy Hit VS Jiren, vagy Kale VS Dermi priceless lenne! *.*
goku5 írta:
De amúgy egyre jobban érdekelne hogy van az már hogy aki leeseik az leesik. Mikortól kerül tényleg ki. Mivel Goku a szélében megkapaszkodva jött vissza az még hagyján, de most C18 már jócskán kinn volt és Krilin is és egy energialökettel jöttek vissza. Na akkor most ennyi erővel a többiek is visszajöhetnének így nem, mármint aki nincs kiütve.
Én most néztem meg figyelmesebben az előzetest, most vettem észre. Gondolom a 3. univerzumból van.
Ami még szemet szúrt, hogy kb a pálya fele darabokban, "füst" mindenhol. Nagyon eldurvulhatnak a dolgok.
Feltűnt az is, hogy Hitet és Jirent bevágták egymás után, de szerintem ez a szokásos Toei-féle szívatás.
Ugrás a fórumra: |