czera írta:
[...]Feketeszakáll erős, igaz, de csak a képességei miatt. Őt én egy kis gyökérnek tekintem, fehérbajusz hajóján sem nyújthatott kimagaslót, a gyümölcse nélkül egy sima, átlagosnál gyengébb (bár okos) kalóz lenne.
Dungeon ilyet sehol se mondtak. Sosem voltak egyenlőek. Az hogy felveszi vele a verseny nem azt jelenti hogy egynelő, hanem hogy gondot okozhat. Csak rivalizáltak. De Roger győzött. Sehol se írtak a hakijukról. Bekéne már fejezni ezt a kitalálom egy másik karakter erejét a többi láttán. Pláne hogy nem is ebbea topicba illik. Nem látom be hogy miértnem tudtál a fejezetről írni és erről meg jövőhéten a ki nyerne harcban című témába.
Hát kicsit meglepődtem milyen tehetetlen volt Mama esés közben, pedig az ördöggyümijével simán tudna segíteni magán és a társain. Még egy Usopp, Nami féle kaliber is feltudja magát találni ilyen helyzetekben.
Big Mom szárazföldön egy vs egy csatában nagyon erős, viszont gyakran és könnyedén elveszíti a tudatát, ha éhes, valamint ilyen váratlan pillanatokra nem tud reagálni, kb tehetetlen. Összegezve egy Fehérbajusz ellen sztem simán kikapna, hiába vannak erőben egy szinten (bár ez még kérdéses), ha minden másban jobb az öreg.
https://jaiminisb...72/page/15
Big Mom tudott segíteni magán, nem halt volna meg (eleve szerintem túlélne egy ilyen esést), nézd meg a fenti oldalt, Prométeuszra esett.
És 1v1-ben nem hátrány az, ha elveszíti az eszét a Mama, lehet, hogy úgy még erősebb. Meg ha élet-halál harc közben van, valószínűleg hamar kijózanodik (múltkor is hamar kijózanodott, nem úgy, mint legelőször, amikor megölte a fiát, és csak a kaja tudta lecsendesíteni).
Meg azt se feledjük el, hogy Mamának most minden összejött. De tényleg minden. Egy semleges helyszínen sokkal konzisztensebb lenne, ahol nem tették tönkre a képet, a tortát, a palotáját, az esküvőt, a partiját.
De abban egyetértek, hogy összességében Fehérbajusz erősebb, ha nem is fizikailag, de szellemileg mindenképpen. De ez igazából lényegtelen kérdés, Fehérbajusz halott. Valószínűleg életében ő volt a legerősebb, elvégre biztosan nem véletlenül tartotta róla ezt mindenki (még a Mama is kiemelte őt a többi Yonkou közül, amikor arról beszélt, hogy MÉG ŐT IS képes lett volna legyőzni az óriásokkal). És őszintén, akkora pusztító erőt még mindig nem láttunk senkitől, és valószínűleg a Feketeszakáll-Luffyig nem is fogunk.
Nem tudom mennyire igaz, és mennyire hiteles a forrás. Mert régen olvastam.
Valahol azt olvastam ,hogy 1 Yonko a kalózkirály erejének a felét közelítik meg.
Arra mondjunk kíváncsi lennék,hogy Whitebeard mikor szerezte meg a képességét. Mert ha nem Roger idejében,akkor a képességével már felülmúlta Rogert.(Mert régen Hakival egyelőek voltak.)Ha igaz a fél erő,akkor Anyucinak esélye se lenne Whitebeard ellen .Legerősebb képesség+erős hakival Anyuci teste se bírta volna ki.
Elméletileg csak Whitebeard és Garp voltak az egyetlenek,akik Roger szintjén mozogtak.
Ez színtiszta kitaláció. Roger biztos a legerősebb volt, a maga korában. És valószínűleg Fehérbajusz volt az egyetlen, aki rivalizálni tudott vele. Garpról nem tudunk semmit, de sokatmondó, hogy nem tudták elkapni Rogert, csak amikor feladta magát. Biztos vagyok benne, hogy Garp, lehetett akármilyen erős is, nem ért fel 1v1-ben sem Rogerhez, sem Fehérbajuszhoz.
Mindegy, akárhogy is, a fenti csak kitaláció.
Feketeszakáll erős, igaz, de csak a képességei miatt. Őt én egy kis gyökérnek tekintem, fehérbajusz hajóján sem nyújthatott kimagaslót, a gyümölcse nélkül egy sima, átlagosnál gyengébb (bár okos) kalóz lenne.
Ez nem igaz. Gyümölcs nélkül is baromi veszélyes, különleges, és erős. Maga Shanks mondta ezt el róla.
Ahogy Lad is mondta.
De igaza van Germának, ez itt off. Úgyhogy vagy zárjuk le, vagy máshol folytassátok Dungeon.
Szerkesztette: Jon - 2017.07.13. 14:38
czera írta:
Amit nem értek az az, hogy Kaido miért mászkált össze-vissza? Oké, most már háborút akar... Viszont mi a francért akart meghalni? Áhh.. már én is belebonyolódtam.
Luffy elteszi majd őket, ez a lényeg. Shanks-al jöjjön létre a tali az a lényeg, bár a kalapot szerintem a sírjára teszi majd .
Kaido egy iszákos állat.... kb percenként hangulatváltozása van, szóval elég kattant ő is Meg lehet megunta hogy elpusztíthatatlan és nem évezi már annyira az életet (mondjuk a harc most eléggé felspanolta).
Én is remélem hogy lesz tali; és ahogy korábban is írtam én is pont ettől félek :/ remélem nem jön be.
Fehérbajuszt méltán emelte ki mindenki, és betegen is marha nagy pusztítást csinált. Ettől függetlenül a Mama is erős. ő is kattant mint Kaido... csak másképp
Na jó, akkor tévhitben voltam.
Tudtok valami támpontot adni, hogy hol mondta ezt Shanks, illetve hol volt rá bizonyíték hogy Feketeszakáll erős a gyümi nélkül? Amikor Fehérbajusszal beszélt, akkor azt mondta, hogy Feketeszakáll erős, Ace nem áll rá készen hogy egyedül harcba szálljon vele, és mutatta a sebhelyét. Én ennyire emlékszek.
Luffy G2-ben belebokszolt a pocakjába aztán majd össze sz#rta magát... Ott kapot volna egy Red Hawk-ot, már temehethetnénk. Vagy esetleg gyors egy King Kong Punchot.
Feketeszakállt pont hogy nem mondanám különösebben okosnak.
Idióta és gyökér és az eddigiek alapján gyenge (semmi említésre méltót nem mutatott a gyümiken és Ace legyőzésén kívül).
Azonban ott van az amit Shanks mondott. Feketeszakáll sebezte meg a szemét mikor még nem volt gyümije. Ha ez igaz és márpedig Shanks miért hazudott volna akkor Feketeszakáll partiban kellett hogy legyen Shanksal a gyümijei nélkül. Ott olvasható amikor Shanks beszél Fehérbajusszal.
És már sokszor írtam hogy pont emiatt vagyok csalódott a kari kinézetében erejében. Pedig ő lesz az egyik nagy ellenség de egyszerűen nem tudom komolyan venni.
Jon
Garpról tudunk egy keveset. Maga Roger mondta a visszaemlékezésben hogy Garppal jó párszor majdnem megölték egymást. Szal ő is ott lehetett a környékén.
Kaidounak az öngyilkosság csak hobbi.
Egyébként nem értem h BM mit tehetett volna a képességével a többiekért.
czera írta:
Luffy G2-ben belebokszolt a pocakjába aztán majd össze sz#rta magát... Ott kapot volna egy Red Hawk-ot, már temehethetnénk. Vagy esetleg gyors egy King Kong Punchot.
Ez pedig a sötétség gyümölcs hátulütője miatt van, jóval erősebben érzékeli a fájdalmat, és nagyobb sebzést is nyel be a fizikai támadásokból, mint mások.
Ó értem. Tehát ha kap egy akkorát, ami a fájdalomküszöbe fölött van, akkor beájulhat.
Azt honnan tudjátok ennyire biztosra, hogy akkor még nem volt gyümije Feketeszakállnak amikor megsebezte?
Ez a kép miatt gondoljátok? Feketeszakáll volt a 3 parancsnok közül az egyik akkoriban (???) és hasonló fegyvere volt mint amivel - valószínűleg - Shanks a sérülést kapta.
Én Hakit nem láttam, hogy használna, viszont ha gyümi nélkül ott volt Marcoék szintjén, akkor tényleg nagyon erős lehet. Csak annyi, hogy megette a gyümit, ezért kalapács lett valamint a fájdalmat jobban érzékeli, és lehet hogy lassult is a mozgása.. Elkezdett érdekelni most a pali, jó lenne ha felbukkanna most, vagy lenne valami erődemostráció a forradalmárokkal. Egy Dragon vs Blackbeard ütős lenne.
Ó köszi! Elolvastam a válaszotokat. Ezért is jó ez a One Piece, mert beszélünk egy témáról, vagy az adott fejezetről, és egyből olyan visszautalásokba, vagy párhuzamokba futhatunk bele, ami csak még több kérdést vet fel.
Egyébként arról tudtok valamit, hogy a jövő héten lesz-e manga? Nem találtam rá utalást, hogy miért ne lenne.
Gondoltam, eljátszom a kárszakértő szerepét:
- Egy édesség parancsnok, Cracker likvidálása ( időlegesen?)
- Az esküvőt meghiúsították, Sanji él
- Az esküvői tortát tönkre tették.
- Jinbei árulása
- Caramel mama képének összetörése
- A Vinsmoke család kivégzésének meghiúsítása. Germa technológia ugrott
- Gyilkossági kísérlet a Mama ellen, Bege árulása
- A palota tönkretétele
És amiről lehet nem fog tudni:
- A poneglyph-ek "ellopása"
- A Tametabako elvesztése
Ezek után lehet még megritkul a csapata is a várható süti-ragetől, valamint az újságokban várható megalázottság is.
Kaidou-nak fel kell kötni a gatyát, ha olcsón meg akarja úszni
DelcoRemy Addig egyetértek veled hogy valószínűleg valamilyen mértékben a hadereje a sütirage miatt csökkenni fog. De szerintem az újságok majd nem hoznak le mindent. Persze a világtalira megjön a részletes beszámoló is és azért az megváltoztathat akár egy két dolgot.
Konkrétan a Gyojinok már csak emiatt is kérhetik az átköltözést a cédulák meglétével együtt: Lehet hogy Mama miatt valamelyik Yonko majd megtámadná a szigetüket. Persze lehet ez se lesz elég és tényleg Luffynak kell odamenni és rombolni