Gman, nem nem igazán kellett, de a fanoknak adtak legalább valamit, hogy a pofájukat befogják, ez így van. Viszont Ken-chantól nekem nem hiányzik egy bankai... Rukia bankaija volt még a leginkább érthető, mert hiszen ő a sztori másik főszereplője, és ez világosan ki is derült a 666-ból. Urahara ugyanis rá utalt, nem Byakuya bácsira, mivel a "Kuchiki-san" Rukia megszólítása, Byakuyát Kuchiki kapitány néven szokta illetni. ( tumblr-t olvasok, ott fejtették ki ezt kb. ezren. XD ) Azontúl én alapjáraton kevés logikát láttam volna abban, hogy Byakujára utaljon, hiszen az elején Urahara Ichigoval és Rukiával volt egy team. És most, hogy ő meg Yoruichi, a "felnőttek" megtették, amit bírtak, át kell adják a stafétabotot a fiatalabbaknak...
És, itt az is kijön, miért harcolt eddig külön Rukia és Ichigo: egyszer egy interjúban azt mondta Kubo, hogy Ichigot a humán oldal főszereplőjének, Rukiát meg a shinigami oldal főszereplőjének szánta. Hát, ha mást nem, az elrendezésben ez szépen ki is jött, ugyanakkor Rukiának kevés szerepe volt eddig ebben az utolsó részben, a bankaiját leszámítva. Mondjuk a női főhősökkel mindig nehéz... Rukia nem sok mindent csinált úgy alles az egész történetben, aminek nem igazán volt köze Ichigohoz. Aaronieron és As Nodton kívül nekem más nem rémlik.
Annak viszont örülök, hogy itt nincs egy "Szászke" karakter. XD ( utálom a csávót, és kész... ) Ishida közel sem olyan jelentős, és még normálisabb is. Én annak örülnék, ha a végén Hasitasival küzdene egy darabig egyedül, ( mert Hasitasi se 2 fejezetben lesz legyőzve az is biztos... ) aztán a végén úgyis besegítene Ichi, aztán Juhászra meg marad a bagázs azon része, akik még harcképesek, persze Ichigoval és Rukiával az élen.
Nem emlékszem ilyesmire ( mivel régen is volt már ), de a Tumblron azt olvastam, hogy a mangában elvileg említették, hogy Ichigo és Rukia edzettek együtt Ichibeijel... ha meg így volt, akkor erről lehet lesz egy flashback, már ha lesz értelme egyáltalán.
Tényleg, Yachiru. Meg még ott van sok más karakter is. Ja, és a fullbringerek... ha már fel lettek vezetve az elején, én örülnék, ha a semmiből előbukkannának és csinálnának valamit. Ja, és Aizen... hűha... sok itt az elvarratlan szál. Meg aztán, nem tudom kinézni Isshinből sem, hogy végig ülni fog a hátsóján és reménykedik abban, hogy jól alakulnak odafenn a dolgok. Meg persze ott van Ishida apja. Habár, érdekes lenne, ha ők ketten amolyan bosszúvágytól fűtötten betoppannának, erre valószínű akkor kerülne sor, ha piros hó esne. Azontúl hogy jutnának oda? Az ilyen eshetőségek lehetetlensége időnként elszomorít.
Legalább Orihimének is jut némi feladat, bőven lesz kit meggyógyítani.