Ember, itt rohadtul nem számít az átmérő
(Mellesleg baromira nem 10-20 méter volt).
Akkora pusztító erővel rendelkezett az az izé, hogy az EGÉSZ csatateret elpusztította volna. Ez neked egy városrész? Mellesleg komolyan városok elpusztítását hasonlítod ehhez? Azokat a városokat sem egy ütéssel pusztították el. Ha sok időm van rá, én is el tudok pusztítani egy várost. Egy rakéta meg pláne. Komolyan nem érted? Nem érted, hogy ez egy METEOR volt?
Vazze.
De akkor hadd magyarázzam el így: Gérard a Grand Chariottal képes akkora pusztítást végezni, ami kiütött egy pajzsot, oké, az a pajzs valószínűleg fizikailag nem volt erős, a históriái nélkül. A Sema-val még sokkal-sokkal nagyobbat is tud, úgy biztos, hogy kiüt egy pajzsot. Erre Erza nem volt képes Ajeel ellen.
És Gérard legerősebb technikájánál Eileen SOKKAL erősebb támadást vetett be. Oké? Érted?
Ha Erza a simát sem nagyon tudná védeni (persze a logikus Erza, a bullshit Erza bármit tud védeni bármijével) akkor a sokkal nagyobbat hogyan? De oké, ő Erza, fogjuk rá, hogy ha fullon van, és egészséges, akkor képes kivédeni egy SÁRKÁNY által megbűvölt meteoritot. Fogjuk rá, már ez is hülyeség, de fogjuk rá.
Na de úgy, hogy MINDEN CSONTJA EL VAN TÖRVE?
Emberek, tényleg, hagyjuk már.
Nevetséges.
Mashima bekerült egy ördögi körbe szerintem Erzával kapcsolatban, mindig egyre brutálisabb helyzetbe kellett hoznia, hiszen mindig mindenki fejlődik, és a nakama üzenetét kihozni belőle úgy, hogy Erza képes felülkerekedni mindenből.
Azuma ellen kezdődött talán, folytatódott Minerva-Kagura ellen, és azt hittem, hogy kicsúcsosodott Kyuka ellen, de kiderült, hogy az még semmi sem volt az Eileen ellenihez képest.
És mondom kár érte, nevetségessé teszi a mangát, és így mindenki csak dobálja rá a sarat (jogosan), pedig még mindig vannak benne jó dolgok. De ő tehet róla, hogy azt már sokan nem veszik észre (és nem is akarják észre venni).
Mindegy, hagyjuk. Reménykedjünk benne, hogy a befejezésben a jó lesz fölényben a hülyeséggel szemben.
Amúgy a spoiler topicban azt mondták, hogy ez lesz az utolsó előtti fejezet? Akkor a fejezetek előtti visszaszámlálásba az adott fejezet is beletartozott mindig? Mert akkor ezek szerint egy (igaz, hogy hosszú, de akkor is) fejezetet szán a befejezésre... és az szerintem kevés...
De majd meglátjuk.
Szerkesztette: Jon - 2017.07.13. 19:57