Szerintem van rá esély hogy túléli több univerzum még hogy ha a 9 es most el is pusztult.
Azzal nem kaptunk semmi infirmációt ha több harcos is fentmarad a legvégén ha lejár az idő.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Hát még kitelne Gokutól hogy visszakívánja a szuper sárkánytól a többi univerzumot. Így lenne "túlélné"a többi is.
Amúgy én még azon sem lennék meglepődve, ha ez a pusztítsuk el a vesztes univerzumokat is csak egy kamu lenne.
Azt mutatták hogy eltűnik a 9U, de az biztos hogy el is pusztult? Vagy csak Zeno elrejtette a hatalmával, hogy ne érezzék és lássák azokat a torna végéig.
Amúgy a 100. részel kapcsolatban spoiller mentesen csak azt mondanám, hogy Gohan is van olyan erős mint a lányok, de ő mégse érte még el azt a szintet. Pedig volt ideje és lehetősége figyelni és tanulni hogyan kell előhozni.
KingBradley írta:
Érdekes lenne, ha a törölt világokat a szuper sárkánnyal visszahoznák... szerintetek Zeno mit szólna hozzá (Főpap) h csak úgy semmissé teszik a döntését?
Vagy csupán, a 9U törlése demonstráció a többieknek. A torna végeztével, a sikeresebb/tehetségesebb univerzumok harcosai kapnak még egy esélyt. A torna végeztével kapják össze magukat és adott idő alatt növeljék az átlagukat.
Ellenben újabb torna és destroy!
Ez így fair lenne....
Pl. nem tudom elképzelni (nagyon sajnálnám, már a U9 így vagyok), hogy a U3 at kiradírozzák, szimpatikus a stílusuk nagyon.
Nem vagyok biztos benne, hogy vissza lehet hozni a Zeno által elrörölt univerzumokat. Egyáltalán azt sem értem, hogy ez a Zarama nevű sárkány Isten most Zenoék felett áll, vagy.... ?! Ki a mindenség Ura egyáltalán?
Mert ha Zeno "csak" az univerzumok felett áll, akkor ki az, aki azokat teremtette?
Mondjuk azt nem mondták eddig sehol, hogy nem Zeno teremtette Őket.
Amire gondolok az az, hogy ha: Zarama minden kívánságot teljesít, akkor Ő kell, hogy legyen az absolute Isten, mert annak a tetteit nem írhatná felül elvileg senki, aki a mindenség tetején áll.
Tehát én azt gondolom, h Zarama az igazi góré, de inkább csak jelképesen van jelen és többnyire egy-egy idézés erejéig, mint egy esetleges hibajavító a rendszerben. Ebben az esetben viszont nem lenne szabad, hogy bárki is képes legyen elpusztítani a szuper sárkánygömböket..... Szóval itt az elméletem megbukott.
A sárkány papíron minden kívánságot tud teljesíteni. El tudom képzelni, hogy valaki azért hozta létre, hogy ha Zeno hülyeséget csinál, akkor lehessen menteni a helyzetet. Idővel ahogy erősödnek Gokuék, jó volna megismerni, hogyan is működnek a dolgok a legfelsőbb szinten.
laszlo222 írta:
A sárkány papíron minden kívánságot tud teljesíteni. El tudom képzelni, hogy valaki azért hozta létre, hogy ha Zeno hülyeséget csinál, akkor lehessen menteni a helyzetet....
Rotcsa, ezeket a hiányosságokat el kell fogadnunk sajnos. Hiszen fel lehetne tenni a kérdést, hogy mégis hol volt a Főpap amikor Zamasu elkezdett őrjöngeni? Talán egymaga is el tudta volna pusztítani az univerzummal egybeváló Zamasut (Hiszen csak az U7-el vált egybe, nem? ) és nem kellett volna Zenonak mindent elpusztítani. Bár lehet ő is aludt aztán amíg a macska aludt, cincogtak az egerek. Mégis mi más lenne a magyarázat?
Ugyanakkor egyszer jó volna demonstrálni az ő erejét is. Oké, hogy menő ringet tud építeni a semmi közepén, de megnéznék egy kis erődemonstrációt tőle. Mondjuk az egyik vesztes univerzum mindent vagy semmit alapon megtámadja őket, vagy tudom is én. Elvégre lehet uncsi lesz ha Zeno az összeset ugyanúgy pusztítja el. Lázadjon fel a egyik, hogy aztán a Főpap egy ujjcsettintéssel elpusztíthassa őket. Legyenek kreatívak a készítők e téren is.
Szerintem, ha az U6 kiesne és oda kerülne a sor, hogy elpusztulnak, azt azért Beerus sem hagyná szó nélkül. Esetleg ekkor lehetne demonstrálni a főpap erejét. Odamegy és saját kezüleg tesz rendet.
Ti mit gondoltok erről?
laszlo222 írta:
Rotcsa, ezeket a hiányosságokat el kell fogadnunk sajnos. Hiszen fel lehetne tenni a kérdést, hogy mégis hol volt a Főpap amikor Zamasu elkezdett őrjöngeni? Talán egymaga is el tudta volna pusztítani az univerzummal egybeváló Zamasut (Hiszen csak az U7-el vált egybe, nem? ) és nem kellett volna Zenonak mindent elpusztítani. Bár lehet ő is aludt aztán amíg a macska aludt, cincogtak az egerek. Mégis mi más lenne a magyarázat?
Ugyanakkor egyszer jó volna demonstrálni az ő erejét is. Oké, hogy menő ringet tud építeni a semmi közepén, de megnéznék egy kis erődemonstrációt tőle. Mondjuk az egyik vesztes univerzum mindent vagy semmit alapon megtámadja őket, vagy tudom is én. Elvégre lehet uncsi lesz ha Zeno az összeset ugyanúgy pusztítja el. Lázadjon fel a egyik, hogy aztán a Főpap egy ujjcsettintéssel elpusztíthassa őket. Legyenek kreatívak a készítők e téren is.
A Zamasus szálon én is gondolkodtam. Jó ott nyilván nem volt Goku, ezért a U6 torna sem valósult meg, ahol Zenonak úgy megtetszett, viszont azt mondta a Főpap, hogy Zeno alapból el akarta pusztítani az univerzumokat. Ezt egy ideig plotholenak véltem, de aztán belegondoltam. Zeno a mindenség királya, ki tudja mennyi ideje létezik. Lehet el akarta pusztítani, de nem rögtön. Ha tényleg a kezdetek óta létezik, akkor neki az a 10 év vagy mennyi, ami Gokuék és Future Trunks idősíkja között van az semmi, sőt szerintem pár millió év sem sok neki.
Biztos a fejében volt ott is ,hogy majd elpusztítja ezeket, lehet 1 éven belül, lehet pár száz, pár millió.
Arra viszont, hogy a Főpap miért nem csinált valamit nem találtam választ.
Ugrás a fórumra: |