Ha Kenpachit most is leverik, ahogyan az szokás a szériában, akkor egy hétig gman posztokat fogok likeolni... Amúgy meg nem értem Byakuyaék reakcióját, mert nekik csak le kell campelni és várni a pillanatot amikor Zarakit elkapják és akkor két irányból mehet is az offenzíva.
Amúgy eddig ugye az volt a "baj", hogy Kenpachi ebben az utolsó arcban mindig olyan ellenfelet kapott, aki ellen nem a puszta testi erő számított. Én örülök neki, hogy most itt van, mert itt nyugodtan kaszabolhat. Ha meg mégis kell egy kis ész, akkor azt meg Toshirou és Byakuya megoldja. xD Ken és Bya alapból jó csapat. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz itt.
Amúgy meg nem meglepő, hogy Askin még mindig él. Nem számítottam másra. Urahara meg pöpecül néz ki a varratokkal.
Meg kell mondjam, elég jó lett a 666. Urahara, Grimmjow, Nel, Toshirou, Byakuya, Kenpachi Mindneki megtalálja a maga kedvencét.
Oké, Kubo meglepett. Nem hittem volna, hogy Askin még eldumál egy fejezetet. Viszont már Kisuke is padlózik. Azért az érdekelne, hogy melyik Kuchikiről beszélt. Mert a sztori szempontjából Rukiának kell lennie, viszont erő alapján meg Byakuya. Viszont most nincs is egyikük sem Ichivel, csak Hime,. Mert nem hiszem ,hogy Gérardot külön kiemelte volna, mint Bach mellet.
Mikor Ken-chan levágta Gérard karját, akkor nekem is egyből a Yammis láblevágás jutott eszembe. Hogy beoltotta már őket.
Először amikor Gerardot mutatták, azt hittem Toshiro továbbfejlesztett bankaiját fogjuk látni. Aztán most 3 oldallal a vége előtt becsatlakozik Byakuya, na jó mondom a fiatalka kapitányok összefognak és alkotnak valami jó kis teamet. Aztán megjelent Ken chan és most már nem tudom mi fog történni, annyian vannak Ráadásul ott vergődnek még valahol a vaizardok is, meg az 5.osztag is. Nem tudom mennyire lesz élvezhető, hogy ennyien vannak a vikingre.
Apropó, hol van Matsumoto? Ő is Toshiroval indult el. Bár a "hatalmas" ereje nem sokat segítene amúgy sem, max elterelésnek lehetne használni Meg Ikkaku és Yumichika is velük volt. Ha még őket is odavesszük, hogy valahol arrafelé vannak akkor már tényleg egy 30 az 1 ellen tömegjelenetünk lesz
Nem tudom miért gondoljátok, hogy Kenpachi egyáltalán fog villantani Bankait. Eddig is kapitányi szinten volt, úgy hogy a shikai szint erejével sem voltunk tisztában, most, hogy elérte azt, nem is igazán láttunk még belőle semmit, csak egy szem vágást azt hiszem (rákerestem, 2 vágás shikai formában, 1 a meteornak, 1 meg Grammy klónokra), ezután pedig a csajok elkapták és ki is terítették. Most meg éppen, hogy lábra állt, már egyből bedob egy Bankait, ideje nem volt még megtanulni, nem, hogy kontrollálni. Ha ezt megtenné ennyi idő alatt, akkor Kubo saját magát csapná arcon, hiszen a bankai fogalmát nem holmi gyerekjátéknak mutatta be anno. Számomra hatalmas csalódás lenne tőle egy bankai. Egy sima hand to hand harcot várok tőlük, semmi mást.
Az igazi kérdés, Yachiru hova a toszba tűnt el, azóta sem tudni semmit, majd 100 rész elteltével.... Még a végén kiderül, hogy Kubo megfeledkezett a karakterről, és ennyi volt a szerepe
Egyetértek az előttem szólóval. Ken channak most felesleges a bankai,annyit még hozzátennék,hogy azért a csajok csak akkor merték püfölni,mikor félholtan mozdulatlanul feküdt.
Na de Urahara,most még jobban megkedveltem, ennyire előretervezni,hogy még Neliel is ott van talonban,nagyon durva .Remélem azért nem hal meg,ha meg mégis akkor az nagy komolyságot adna vissza,elvégre végső harc,habár Aizen elen sem nyúlt ki.Na mindegy jol elvitatkozok itt magammal
Nem tudom miért gondoljátok, hogy Kenpachi egyáltalán fog villantani Bankait. Eddig is kapitányi szinten volt, úgy hogy a shikai szint erejével sem voltunk tisztában, most, hogy elérte azt, nem is igazán láttunk még belőle semmit, csak egy szem vágást azt hiszem (rákerestem, 2 vágás shikai formában, 1 a meteornak, 1 meg Grammy klónokra), ezután pedig a csajok elkapták és ki is terítették. Most meg éppen, hogy lábra állt, már egyből bedob egy Bankait, ideje nem volt még megtanulni, nem, hogy kontrollálni. Ha ezt megtenné ennyi idő alatt, akkor Kubo saját magát csapná arcon, hiszen a bankai fogalmát nem holmi gyerekjátéknak mutatta be anno. Számomra hatalmas csalódás lenne tőle egy bankai. Egy sima hand to hand harcot várok tőlük, semmi mást.
Az igazi kérdés, Yachiru hova a toszba tűnt el, azóta sem tudni semmit, majd 100 rész elteltével.... Még a végén kiderül, hogy Kubo megfeledkezett a karakterről, és ennyi volt a szerepe
Igaza van Ronyszkusznak. A bankait nem egyik pillanatról a másikra sajátítja el az ember, akármekkora is alapból az ereje. Lehet az ész és gondolkodás nélküli, puszta erőn alapuló harcban jó Zaraki, de azért a bankaihoz tanulni is kell, és a legfontosabb: alázat kell hozzá. Abban meg azért annyira nem jó...
A Kenpachi bankai ellen komolyan az az érvetek, hogy nem volna értelme? Tény, hogy nem volna, de az elmúlt években ez nem sok hülyeség elé gördített akadályt. Nem azért fog megtörténni, mert építi a történetet, hanem azért, mert több ezer olvasó követeli. Rukia bankai kellett? Nem, Byakuya megoldotta volna. Renji új bankaia jól jött, de logikát azóta sem értem. Tele van az egész olyan potenciális lehetőséggel, amik előzmények és magyarázat nélkül lógnak a levegőben. Ha Nanao teljesen random kaphatott egy vágódeszkát, amivel bagolyfejű flamingókká tudja szétütni az ellenfelét, akkor nem értem, hogy egy új Kenny power-up miért volna fura?
Én nem azt írtam, hogy értelme nincs hanem hogy egyszerűen még nem volt ideje ennyi idő alatt elsajátítani. Már a Rukia bankaiért sem rajongtam de arra ott a logikus magyarázat, hogy volt egy 0.osztag aki segített neki.
Én esetleg valami időben vagy erőben korlátozott bankait tudok elképzelni még logikusan, ami Hitsugayának is van. Hogy valamennyire tudja használni, de nem teljesen.
A Kenpachi bankai ellen komolyan az az érvetek, hogy nem volna értelme? Tény, hogy nem volna, de az elmúlt években ez nem sok hülyeség elé gördített akadályt. Nem azért fog megtörténni, mert építi a történetet, hanem azért, mert több ezer olvasó követeli. Rukia bankai kellett? Nem, Byakuya megoldotta volna. Renji új bankaia jól jött, de logikát azóta sem értem. Tele van az egész olyan potenciális lehetőséggel, amik előzmények és magyarázat nélkül lógnak a levegőben. Ha Nanao teljesen random kaphatott egy vágódeszkát, amivel bagolyfejű flamingókká tudja szétütni az ellenfelét, akkor nem értem, hogy egy új Kenny power-up miért volna fura?
Rukai bankaia még akkor jtt elő, mikor Renjivel a palotában edzettek. Renji akkor tökéletesítette, és nem igazán kapott új bankait, csak tökéletesítette. Mint Aizen is mondta, az Ichigoval folytatott harc során, az utolsó lécsőben a bankai egybe olvad a használóval, nem pedig egy különálló "valami" lesz. A végső tökéletes forma. Lásd Ichigo összeolvadt Zangetsuval, Byakuya szintén kardként forgatja Senbozakurát. Nanao pedig ha jól emlékszem az eleje (mióta beléptek a lelkek világába megmenteni Rukiát) óta szerepel, és sosem harcolt, mivel nem volt ZP-je. Erre a kérdésre megkaptuk a választ miért. Ahogy pedig próbálok visszaemlékezni, Ichigon és Rukián (több mint 150 éves shinigami, akinek shikai szinten 3-4 különféle támadást sajátított el) kívül, egyik szereplő (Kapitány szint alatti emberekről beszélek) sem kapott pár nap leforgása alatt bankait. Ikkaku azóta edzett mióta Ichigo elpáholta, előtte sem volt éppen kezdő szintjén lásd az osztagon belüli rangja alapján. Aztán Hisaginak (Renjivel egyenlő rangú hadnagyi beosztásban) is csak említés szintjén volt a bankai, éles harcban nem láttuk. Aztán azt hiszem ennyi is volt a felhozatal, de javítsatok ki nem így van. Ergo ezek mind olyan bankaiok voltak, amik már régóta edző karakterek kaptak, vagy már legalább a bankai kapujában voltak, és most léptek át rajta.
Ha ez nem elegendő érvelés, hogy miért nincs értelme Kenpachinak bankait adni, amit a seggéből rángatott elő Kubo. Még ha úgymond a helyzet ezt kívánja, először legaláb a shikai legyen bemutatva, mert az is eddig csak kaszabolásra volt használva, még a képessége sem lett elmagyarázva.