AFR írta:
De lehet csak nekem volt ez most túl elvont
Röviden Anyuci gyenge vagy bukta stb,stb ismételgetések. Ezt jeleneti ZzzZZ,hogy elég.
Szívesen válaszolnák AFR,Germa66,bakod,de neverending lenne a végeredmény.Mert..áá mind1,hadjuk inkább.Ha esetleg érdekel,akkor késöbb válaszolok.
Várjuk meg a kövi fejezetet.
amúgy ha rádől a torta épület BMre az elvileg nem tudja megsebezni.. bár nagy a súlya így lehet hogy egy rövid időre lefogja, de ennyi elég lenne a meneküléshez? És miután az esküvőt tönkretette, a képet eltörte, a tornyot ledöntötte (ugyis minden Luffy hibája lesz ), nem fog utána menni? Mármint tény hideg fejjel gondolkozva valóban elég lenne megvárni míg Luffyék "visszajönnek". de ebben az idegállapotban BM biztos csak várna?
Dungeon, az a legnagyobb bajad, hogy csak random találgatsz. Hogy mennyire random, azt nem látod be, de segítek, mutatok pár régi kommentet tőled:
Nevetségesnek találom,hogy mindenki alábecsüli Germán erejét.De most komolyan skacok,Germán birodalomról semmit se tudok.Akik az újvilágban híresek,azok nem kis halak és Sanji vérszerinti testvéreiről beszélünk.
...
Mindenesetre itt nem German,hanem Big Mom bukása lesz.Itt lesz az 1 Yonko küzdelem és nem Kaidonál. Majd meg fogjátok látni.
Jaja, persze. Megláttuk.
+külön piros pont,hogy Bobbyn még harcképes. Mert kíváncsi vagyok az erejére .Sanji vs Bobby hamarosan.
Hamarosan együtt a csapat,utána pihi és Rip 1 Yonko birodalom. Pontosabban rip Big mom .
Aha.
Bobbintól többet vártam....kb ennyi ér az egész Big Mom kalóz csapat.
Tényleg, elmúlt két fejezetben láthattuk, hogy mennyit ér.
Abban most egyetértek veled,hogy Doffi lazán admirális és Yonko szinten lehetett. Doffi egy szörnyeteg.
Aha.
Már leírtam mindent a mostani arcnál és Oda egyre jobban megerősíti,hogy itt lesz az 1Yonko küzdelem és nem Kaidonál.Big Mom hatalma már félig megbukott és Mama kezd gyengülni. Majd Teapartynál megküzdenek Luffy vs Mami és a maradékot Bege fogja elintézni .Így fog megalakulni egy új hatalom.
Aha.
Részben azért találom hülyeségnek,mert egy fél Yonko hatalmat akartok egy másik Yonko ellen harcoltatni ?Kaidonak sokkal,de sokkal erősebb a serege.
...
Még sorolhatnám,hogy miért nem fog ez összejönni,de inkább kivárom az arc végét.
Könyörgöm már,hadjuk ezt a fél csapatos kifogást. Az új fejezetnél ismét nőt a szövetség száma és közben itt van Bege legénysége+Big Mom árulók +kincs és még sorolhatnám Big Mom bukását .De ezeket már 100 leírtam és manga lassan a végéhez fog érni.Majd meg fogjátok látni!
Kaidounak sokkal erősebb a serege? Random kijelentés, nem tudhatjuk.
Jaja, tényleg nagyon rossz kifogás volt ez a fél csapat, igaz? Megláttuk.
Szerintem Wano küzdelem már rég elkezdődött Luffyék nélkül és az egész arc majd egy nagy visszaemlékezésként fogjuk látni. Ezért mondtam régen,hogy Zou 2 féle megoldás lesz .Mert lassan 1hónapja mentek el Zoutól .
Szerintem a világtanács és Wano arc egy időben fog zajlani.
Újabb random kijelentés. Zoróék biztosan leverték Kaidout xD
Nekem már ott bűzlik,hogy sose sérült meg. Angolul nem akarok hülyeséget mondani,de ne feledkezzünk meg Pudding képességéről .Nincs olyan személy,aki nem sérült meg az új világban .(Shanks,Kaido és Whitebeard khm)
Nos, láthatjuk, hogy van, a Mama tényleg nem nagyon sérült még meg.
Valami nem stimmel itt,olyan mintha valaki irányítja háttérben Big Momot birodalmát.De vajon ki?Hmm
Hmm, na, vajon ki? Hm... biztos Caramell szelleme.
Sanjinak és Zoronak már rég egy Yonko parancsnok szintjén kell mozognia. Így Sanji feladata lesz Katakuri elintézni.
Ja, talán majd egyszer az ő feladata lesz. Majd 100 fejezet múlva.
Shanksvan a legerősebb király akarta?Nem hiszem.
Dragon 100% mind3 hakija erősebb Shanksnél,másik még ??-es.
Random kijelentés sokadjára.
Ennyi elég lesz. Legjobban Dani foglalta össze:
Öröm olvasni ezeket a hasra csapás szerű kijelentéseidet.
Kivéve, hogy nekem már régen nem öröm.
És ne vedd sértésnek, sokszor vannak jó észrevételeid is. De vedd már észre, hogy mennyi dolog csak a fejedből pattan ki, és teljesen alaptalan a manga ismeretében.
Úgyhogy részemről ennyi, hagyjuk az egészet, többet én ezekre, amik random találgatások nem fogok leülni vitatkozni, mert őszintén, már csak magamból csinálok hülyét.
És tényleg, remélem nem sértésnek veszed, hanem azért elgondolkozol rajta.
Más:
Talán Big Mom majd nem mer behatolni Kaidou területére, hiszen tudja, hogy ez mit jelent. Lehet, hogy úgy gondolkodik majd, hogy Kaidou úgyis megöli őket mind egy szálig.
Vagy valami hátráltatja. Vagy elveszíti őket szem elől. Vagy netalántán le fog szarni mindent, és neki megy majd Kaidounak is De a legutóbb fejezetből nekem az jött le, hogy ha sikerül megszökniük a szigetről, akkor meg tudnak majd szökni, és talán megvárja őket. http://naruto-kun...ece/871/11
Meglátjuk, szerintem még ebben a hónapban lezárjuk Tottlandot.
Szerkesztette: Jon - 2017.07.10. 22:41
Akashi Amidamaru, plusz srácok.. this topic made my day.
Pl.:
NyMRooD írta:Ilyen erővel akkor azt is vehetjük ténynek, hogy Luffy haja kiszőkül G5-ben, mert Oda vesz át dolgokat a Dragon Ball-ból
Akashi Amidamaru írta:
Na meg én is alátamasztottam a tényeket. Szóval én a tényekről beszélek, nem pedig Luffy szőke hajáról. Csak a teste lenne bearanyozva G5-ben sima hakival párosulva...
vicc az egész
Tényekről beszél, aztán a következő sor: "lenne".
Szerintem semmi baj nincs a sráccal, jópofa. Nyilván nem jól fogalmaz, és furcsán adja elő, de egy ilyen teória topikban mindenkitől komolyságot elvárni nonszensz.
Igen, ez a teória topikban volt, viszont ettől még tartom a véleményem. Szerintem nyugodtan lehet írkálni, leírni ki mit gondol, szerinte mi lesz stb, akár tényként is kijelentheti ha ennyire biztos benne, hát mert miért ne!? Legalább ha bejön lesz mit idéznie.
Ilyen miatt nem szabad felhúzni magad Jon, nem lehet mindenkinek igaza.
Óriási nagy poén lenne, ha valamilyen módon kikapcsolnák most Big Mom-ot, és dungeonlord utána itt verné magát, hogy na mi vaaaaan? Ki az MVP? (Legértékesebb Játékos)
Biztos lesz valami gyengepontja még, hasonló mint a fénykép. Valahogy arra rá kell jönni, hogy mitől lehet még sérülékeny, és utána egy King Kong Gun szerintem több, mint elég lehet.
Viszont így, hogy mama 100%-on pörög nem tudom mi lehetne elég, de hogy jó harc lesz MAJD, az biztos. A Brook vs Mamát megnéztem volna, de ott biztos kiderült pár olyan dolog amit még nem is sejtünk.
Brook vs BM harcot még én is várok (nem ebben az arcban ), mert szerintem neki van a legnagyobb esélye kiiktatni zeuszt és prométeuszt. Ha ez megtörténne, lehet hogy újabb gyenge pontot jelenthetne. Persze majd kb 2 év és megtudjuk
Jon..Jon T-T .Megígértem,hogy offolom a témát.De erre még válaszolok:
válasz,fáradtan
Nevetségesnek találom,hogy mindenki alábecsüli Germán erejét.De most komolyan skacok,Germán birodalomról semmit se tudok.Akik az újvilágban híresek,azok nem kis halak és Sanji vérszerinti testvéreiről beszélünk.
Itt lesz az 1 Yonko küzdelem és nem Kaidonál. Majd meg fogjátok látni.
Jaja, persze. Megláttuk.
Mostani fejezeteknél bebizonyították,hogy nem újoncokról áll a csapat.Szépen visszavágtak Anyuci seregének.
Semleges királyság,aki az újvilágban élnek.Ez már önmagában dicséretre méltó.
Még nem láttunk Germán igazi erejét,mert az erejük a technológiában rejlik.
+külön piros pont,hogy Bobbyn még harcképes. Mert kíváncsi vagyok az erejére .Sanji vs Bobby hamarosan.
Hamarosan együtt a csapat,utána pihi és Rip 1 Yonko birodalom. Pontosabban rip Big mom .
Aha.
Ugye vágod, hogy a saját szövetségesei hátba támadtak?
Bobbintól többet vártam....kb ennyi ér az egész Big Mom kalóz csapat.
Nem sokat tévedtem,mert egy kis csapat szétverte 1 Yonko 1/3hatalmát és a főbázist a saját területükön.
Ha ezek után sikeresen elmenekülnek,akkor az szánalomas lenne 1 Yonkonak.
Abban most egyetértek veled,hogy Doffi lazán admirális és Yonko szinten lehetett. Doffi egy szörnyeteg.
Aha.
Miről beszélsz?A te véleményedet erősítettem meg. Mert régen én tartottam gyengének Doffit,most pedig erősnek.
Már leírtam mindent a mostani arcnál és Oda egyre jobban megerősíti,hogy itt lesz az 1Yonko küzdelem és nem Kaidonál.Big Mom hatalma már félig megbukott és Mama kezd gyengülni. Majd Teapartynál megküzdenek Luffy vs Mami és a maradékot Bege fogja elintézni .Így fog megalakulni egy új hatalom.
Aha.
Fél siker,mert megtörtént az 1Yonko küzdelem. Brook harcolt elsőnek egy Yonko ellen és késöbb Luffy válaszolt egy búcsú ütéssel. Bege terv még kérdéseses,mert ha Pudding elárulja Anyucit,akkor még lehet valami.Várjuk ki a végeredményt.
Kaidounak sokkal erősebb a serege? Random kijelentés, nem tudhatjuk.
Jaja, tényleg nagyon rossz kifogás volt ez a fél csapat, igaz? Megláttuk.[/quote]
TDrake írta:
Most aktuális részen gondolkodtam el , ugye a Kaido kalózai a "gifters" osztagban szereplők, a karjukon, vagy más testrészükön állatias végtagokat tudnak megidézni, azt láthttuk , hogy mesterséges Zoan gyümölcs. Na mármost, szerintetek elméletben, ritka zoan gyümölcs végtagokat is képesek lehetnek megidézni, Pl Mamut ormány, Dinoszaurusz kéz, vagy egyéb ilyen ritka Zoanokara gondolok, ez lehet most furának tünik ,de el gondolkodtam ezen
Arra leszek kíváncsi,hogy ezek pro típusok vagy végleges.
Látok benne fantáziát,hogy véglegesen átváltoznak egy mink féle állatoká.1-2kivétel lesz.
Ha egy Wanda erősségű karakter elbukott 1vs1,akkor jelenleg Kaido rendelkezik a legerősebb hadsereggel.
Ezt eddig is gyaníthattuk. Legalábbis eddig is mindenki szuperlatívuszokban beszélt a hadseregéről, hogy ennyi meg ennyi zoan tagja van, stb.
Szóval valószínűleg nem tévedsz. .
500démongyümölcs használóról beszélünk+te is megerősítetted .
Shanksvan a legerősebb király akarta?Nem hiszem.
Dragon 100% mind3 hakija erősebb Shanksnél,másik még ??-es.
Random kijelentés sokadjára.
Luffy kölyöként erős,Garp egy legenda akkor gondolom Dragon rohadtól op lehet.
Szívből remélem,hogy ez lesz.
Mert mind2 sokkal erősebbnek tartjuk Dragont.Nem értelek néha Jon.
Tévedek?Igen,de nem mondanám buktának az elméletemet.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.07.11. 21:52
Hmmmm... Hiei a spoiler végül igaz volt, de maga a fejezet jobb volt mint amire számítottam. Valahogy jobban elő volt adva. Ez a hirtelen szökés nekem még mindig fura..
Az meg hogy hiába csináltak ekkora pusztítást, senki, ismétlem senki nem sérült meg miatta a BM kalózcsapat és a lakók közül az valami nagyon durva.
Szerintem is erős lehet a mesterséf, Bege jól mondta, hogy ha erre képes akkor valószínű a harchoz is ért. Kicsit ez már amolyan awekening gyüminek tűnik, nem tudom, de érdekes.
Újra aktuális lesz a téma: Caesar? Merre? A 20. oldal lap alján nincs ott a csapattal. Elmegy valahova máshova? De hova? Egyedül innen meglépni...?
Mama meg... jajj... most megőrül és elkezd pusztítani mindent és mindenkit? Ha igen, akkor nem lesz elég erő még ahhoz is hogy Luffyékat keressék.
Amúgy imádnám ha Begét elkapnák. Esetleg Pekoms megjelenne előtte...
Remélem nem kapják el Begét mert akkor a Mama tuti megölné és nem csak őt Chiffont és a kicsit (Pez) is.
A történtek fényében nagyon úgy tűnik hogy Bege nem tud Hakit használni pedig a 11 Supernovánál én elvártam volna.
A szökés nekem bejött régebben nagyjából asszem ezt tippeltem.
Caesarnak a legnagyobb esélye a menekülésre egyedül van.
Tud repülni így senki nem kaphatná el a tengeren. És ez a leggyorsabb mód is.
Lehet megy Kaidouhoz védelemért cserébe S.A.D.-t készíteni hogy Kaidou kertészkedhessen és legyen Smile-ja több
Lehet Mama átmegy pusztítósdiba és nem lesz üldözés itt.
http://readms.net...72/4418/12
Bege kicsit előre iszik a medvebőrére, ez kicsit amatőr volt. Bár a fejezet végére tökéletesen illik Bege reakciója.
http://readms.net...72/4418/14
Ha Morganst nem intézi el valaki, akkor Big Momék eléggé le lesznek járatva. Stussy elakarta volna halgattatni, akkor szerintem már megtette volna, a kérdés az, hogy Big Momék mit lépnek majd. A főszakács se semmi, kár, hogy nem láttunk belőle többet.
http://readms.net...72/4418/19
Jó gyorsan kiértek és a legfontosabb Caesar visszakapta a szívét. Szinte már én is éreztem az megkönnyebbülését.
http://readms.net...72/4418/20
Bege rohadt nagy arc, nem hittem volna, hogy ennyire megkedvelem. Caesar valószínűleg elment, mert itt már valóban nincs velük, amikor visszakapta a szívét, már akkor is távolabb volt a csapattól. Bár nem tudom, én meg pont úgy vagyok vele, hogy egyedül meglépni marha nagy bátorság.
http://readms.net...72/4418/21
Az utolsó oldal nagyon adta. Gondoltam, hogy Mamának megint el fog durrani az agya és ez most nekem durvábban néz ki, mint amikor összetörték Caramel képét. Smoothienál is eléggé bevillant a beszarás jelző, szóval az ő csapata nem hiszem, hogy Luffy vagy Bege után megy, lesz ő nekik épp elég bajuk.
Az üldözésnek még ettől szerintem nincs vége. Bár attól függ Katakuriék mennyire vannak közel Mamához és tudnak-e a becsavarodásáról.
Röhögnék ha ez lenne, de képzeljétek el a jelenetet...
Elindulnak, mire Luffy visszanéz Caesarra. Ceasar, mit csinálsz? Gyere már!
Többiek feje: WTF!? Luffy, megőrültél?
Mert? Érdekes fickó!
Alig várom, hogy Jinbei ott legyen a Sunnyn. Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz a hangulat.
Bege nagy arc, a táblás jelenetnél végem volt.
Ha a Mama bekattan, akkor a menekülés sem lesz annyira nehéz. Hiába őrzik a szigeteket szorosan, rajtuk könnyen át tudnak vágni Luffyék, meg Bege csapata is. Lényegében az összes komoly ellenfél hátra maradt, innentől elméletben sima dolguk lesz, aztán meg kitudja.
Sokkal jobb fejezet volt, mint a spoiler sejtette.
Jinbei nincs rajta a csapat képen. Miért? ^^
Caesar kb addig tengeti külön a mindennapjait, amíg meg nem látja Big Mom kalózokat. Teljesen esélytelen, hogy egyedül elmeneküljön nem véletlen hangsúlyozta ki Bege, hogy 1 nap elhagyni a Mama területét. Kizárt, hogy annyit tudjon megállás nélkül repülni. Éppen ezért hangzott el a következő is Mamáék oldaláról, hogy értesítsenek mindenkit a helyzetről. Így kizárt dolog, hogy akár pihenni is megtudjon állni. Meg elképzelhetetlennek tartom, hogy így legyen lezárva a karaktere. Annál jóval fontosabb karakterré nőtte kimagát, mint hogy így váljanak el ráadásul végleg. Továbbra is hiszem ,hogy ő Szalmakalapos lesz Azt lehet a következő részben erre kapok egy jó nagy stompot MEglátjuk.
Harmadik Bege a táblávalxDDD A könnyem kifolyt úgy röhögtem Hirtelen visszatért a Maffiózó szelleme
Jó kis fejezet volt. Mama, pedig a kaja agyfasszal még inkább segíti Luffyék szökését.
Btw még mindig áll, amit régen mondtam A csirke csinál Szalmakalapost CC-ből, mikor az újságban megjelenikxD