Miért bonyolultabb, ha szlovákiai a srác? A szülei magyarok? Miért szeretne megtanulni hirtelen magyarul? Mármint nem azért, hajrá, nagyon helyes, de mi vezette rá erre?
Duma topic 14
Nálunk tegnap éjjel volt ez a vihar. Elmentem haverokhoz, egy-két órára, öcsém jött értem éjjel kettő után, és mire beszálltam a kocsiba, bőrig áztam. Patakokban folyt a víz az utcán, és akkor villámok voltak, hogy szinte teljesen kivilágították az éjszakát.
Aztán ma 35 fok volt, ragyogó napsütés mellett De ja, pár óráig kemény vihar volt.
Lassan számot kell vetni arról az égetően magasztos kérdésről, hogy:
ki lenne szerintetek a tuti választás Yennefer szerepére a Netflixes Witcher sorozatban?
Én Eva Green és Jessica Stroup között vacilálok. Egy sorozatban még megfizethető Femme Fatale kellene és szerintem ez a két színésznő reálisan kifizethető lenne, főleg, hogy utóbbival a Netflix már komolyan foglalkozott az Iron Fistben. Nektek kik lennének lehetséges opciók?
Reggelre úgy lehült a tegnapi melegből a levegő hogy rendesen fáztam amikor felébredtem és fáj a torkom :/ Nesze neked megrohadok aludjunk nyitott ablaknál. Plussz így délelőtt volt egy családi balhé. Azaz összevesztem anyámmal kegyetlenül. Bunkó voltam vele de igaza volt. Hej de sokszor kívánom húzott volna gumit fateromra.
Ugrás a fórumra: |