Megnéztem a Kung Fu pandát, és nekem tetszett, bár valóban három az amerikai igazság is, és úgy tűnik, lezárják a dolgot.
Filmek & sorozatok
http://444.hu/201...60317+1741
Nem tudom, hogy ez mi, de meggyőzött.
Kijött a daredevil második évada. Remélem ezek után ha marvel szóba jön erről a sorozatról fog menni a beszélgetés és nem arról gyerekmese béna arrowról és flashről, mert hát mégis csak férfiak vagyunk és nem 12 éves gyerekek.
Elektrára meg a punisherre kíváncsi vagyok, a kérdés az hogy fisk helyett tudnak-e karakteres antagonistát találni.
SOA-ban egyetértek Gdattal, de az kicsit meredek nekem, hogy ennyire Daredevil ellenes. Értem én, hogy szar volt az élőszereplős film anno, de azért meredek a franchiset az alapján lehúzni.
Syzy: Miért az előző két Punisher jobb volt? Volstaggos is röhej volt számomra , az előtte lévő fickó a Háborgó Mélységből meg szintén fika volt a Travoltás filmben. Őszintén szólva ez a Walking Dead-es eléggé jól fest a többiekhez képest számomra, annyira unszimpatikus igazi seggfejnek néz ki a színész, hogy az hitelessé teszi nekem Punishert. Huhh... Most kiderült, hogy mennyire rühellem a "Megtorlót"? XD
Nekem bejött s Flash is meg az íjjász is! Szerintem nagyon jók.
DE amúgy a Derdevil sorozatot mennyire tudnátok ajánlani, mert annó még megnéztem az első részét és nekem nem jött be. De már rég fut a 2 évad is meg mások is beszélnek róla, szóval érdemes belekezdeni?
Végre jön a Batman Vs Suparman!!
Na meg a kung fu panda 3 is.
A Zootropolis egy érdekes élmény volt. A megvalósítás nagyon profi. Felnőttként is megnevettetett és nem semmi látványvilága volt. Hatásos. De az a liberális mocsok, amit leöntenek a gyerekek torkán, iszonyatos. Mindenféle logikát mellőzve az érzelmekre hat.
Arról szól, hogy a rasszizmus az csak a kissebbségi komplexusból eredhet és minden ember, akit diszkriminálnak jó. Mindegyik. Még csak nem is azt sugallta, hogy van jó és rossz. Hanem vannak a jó kirekesztettek és a kirekesztők, akik vagy tudatlanok, vagy pedig kisebbségi komplexusa van. Ez azért elég gyerekes és ostoba nézőpont.
Tehát, ha úgy nézem, mint mesefilm, akkor nagyon jó volt. Ha úgy nézem, mint propagandafilm, akkor ostoba és hazug. Az Amerikai história x volt eddig az egyetlen hiteles film, amit láttam ebben a témában. Az ugye azt mutatta be zseniálisan, hogy a fekák bűnöznek, ez baj is, de nem megoldás a gyűlölet által vezérelve élni.
Én is terveztem megnézni az öcsémmel, így csak elméjítetted az elhatározást. ^^
Ma megnéztem a Man of Steelt.
Röviden és tömören: Marhára tetszett
Magyar szinkronnal néztem, - nem tudom milyen az eredeti - nekem bejött.
A story is nagyon jó volt, mély benyomást bennem mégis, az utolsó párharc keltette. Nem tudom, hogy meg lehetett volna azt a
Gdat88 írta:
Igazából csak egy részt láttam. Lehet a többi jobb. Az alapján a rész alapján beszéltem. Ez inkább annak szólt, hogy Syzy lehúzta a Flasht.
Ugrás a fórumra: |