És Cabba mióta félvér? Egy nap igen,de az a nap ne a bajnokságon legyen
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Következő részekrőlAkár mennyire is tehétségesek, az SSB már tényleg sok lenne az U6 Saiyaneknek. Goku és Vegeta és csak úgy tudta elérni, hogy Whis útmutatása mellett edzettek. Future Trunks-nál már kialakulóban volt a Blue szint, de kellő edzés hiányában ő is csak egy töredékét tudta elérni annak az erőnek. Megmondom őszintén, én Gohan-tól vártam volna, hogy egy SSB szintre felküzdi magát, de ezzel a "saját forma" dologgal engem meggyőztek a készítők
Trunks és Gohan félvér, semmiképpen sem érhetik el a kéket. Ugyanígy Trunksnál is jött a rage forma és Gohan esetében is erős utalások vannak rá. A készítők pedig észnél vannak, isteni edzés nélkül nem fogja elérni senki azt a szintet. Kicsit a sorozatnak mondanának ellent, ha kettő csináld ezt meg azt mondat után mégis elérik. Miközben fél napja még a sima ssj-t sem tudták.
Következő részekrőlAkár mennyire is tehétségesek, az SSB már tényleg sok lenne az U6 Saiyaneknek. Goku és Vegeta és csak úgy tudta elérni, hogy Whis útmutatása mellett edzettek. Future Trunks-nál már kialakulóban volt a Blue szint, de kellő edzés hiányában ő is csak egy töredékét tudta elérni annak az erőnek. Megmondom őszintén, én Gohan-tól vártam volna, hogy egy SSB szintre felküzdi magát, de ezzel a "saját forma" dologgal engem meggyőztek a készítők
Trunks és Gohan félvér, semmiképpen sem érhetik el a kéket. Ugyanígy Trunksnál is jött a rage forma és Gohan esetében is erős utalások vannak rá. A készítők pedig észnél vannak, isteni edzés nélkül nem fogja elérni senki azt a szintet. Kicsit a sorozatnak mondanának ellent, ha kettő csináld ezt meg azt mondat után mégis elérik. Miközben fél napja még a sima ssj-t sem tudták.
Amúgy sztem tök egyértelmű, hogy az erősebb harcosok a 48 perből max 3 perc alatt kiütnék a gyengébbeket. Csak akkor nincs story, nincs izgalom, nincs felvezetés. A végén maradna az a 10-max 15 harcos akik között eldől...
Hit Technikája is olyan, hogy lazán kiüti a gyengébbeket ugye, Goku + Vegita pikk pakra kiütné a fél társaságot is, Toppo, Jerin szintén és még alig alig ismerjük a többi nagyot.
De nincs is ezzel baj, kell az igalom, a storyk ami későbbi részeket arc-okat vezetik fel.
Gogeta Blue a 4D filmben. Vajon eljátsszák ezt a tornán ?
https://www.youtu...R6nqdyoTn8
Én is kíváncsi leszek erre a 4D-s alkotásra.
Nem hiszem, hogy Gogeta megjelenne a Super-ben. Már csak azért is, mert Vegeta ki nem állhatja a fúziót. Zamasu ellen is csak azért ment bele, mert már végképp nem volt más lehetőség, hogy legyőzzék.
A Potara fúzió is csak pár percig tartott. Vajon több idő áll majd rendelkezésükre, ahogy Goku és Vegeta még jobban megeresődik?
Mostanában két kisgyerek (mégha SSJ-k is) belefér a gyengye kategóriába. XD
Azért anno Gohan önmagában erősebb volt Gotenkstől,ha vele egyszintű,vagy még nála is jóval erősebb(Goku,Vegeta) fúzionál az teljesen más kategória,pláne hogy már alapszinten mérfölekkel eősebbek,mint a Z-ben.
Az univerzum már a Z-ben is "kidobta" magából Vegettót,pedig sem Goku sem Vegeta nem volt mégcsak közel sem a mostani szintjüktől,szóval egy Potaránál is gyengébb fúziófajta nem tudom elképzelni hogy még hatásos lehetne náluk.
Ugrás a fórumra: |