Jon írta:
dungeon- olyan tuti nem lesz, hogy valamit Oda kihagy a mangából, és azt majd megcsinálják filmben.
A mostani filmeket Canonként írja Oda,akkor miért nem lehetne?Pl ott volt a One Piece Special 8 3D2Y.(legjobb One piece film) Manga körübelöl 67%tart és Oda egészségi állapotáról se tudok sokat.
Ha a mangában fognak szerepelni,akkor azt nagyon összefogja csapni.Max 1 vagy talán 2 epic jelenetet fogunk kapni a forradalmárokról.
Talán a világtalálkozó alatt forradalmárok megtámadják a tengerészeket.
Annyi már most volt nekik, szóval miről is beszélünk? Dragon elég badass volt Lougtownban. Sabo pedig alkotott Dressrosán. Mikor megtudtuk, hogy Dragon a legkeresettebb ember a világon szintén menővolt.
Arról nem is beszélve, hogy Iva szó szerint azt mondta azért nem szökött meg az Impel Downból, mert a főnöke nem tett lépéseket nekem szintén rohadt epic volt.
Szóval ha nem haragszol én valamiért egyáltalán nem tartok ettől. Meg aztán azt se tudjuk mi van velük. Lehet Oda nyom egy csattanót és elkeni a forradalmárok száját, ezzel adva hypeot valakinek.
Azt ne felejtsük el hogy Feketeszakáll megtámadta a forradalmárok bázisát időközben. Persze Dragonról és Saboról nem tudunk semmit, de az számomra csalódás lenne ha nem mutathatnák be mit tudnak legalább ők ketten.
Pont amiatt amit Hiei mondott: mert ők is kaptak hypeot különösen Dragon. És azért eddig se csalódhattunk a One Piece történetmenetében, így én se félek hogy már csak (fél)holtan látnánk őket.
Attól egyáltalán nem félek, hogy a manga összecsapott lesz. Ha kell, akkor még ráhúz 100+ fejezettel, az a 70%, amit mondott, az is csak egy nagyjából állítás volt. Az még nőhet. Meg persze éppenséggel csökkenhet is, de ha Doffy 100 fejezet volt, képzelheted, hogy nem fogja Dragont elnagyolni.
Igazából én semmivel kapcsolatban sem félek Odánál. Szinte biztos vagyok benne, hogy végigfogja vinni ezt a minőséget többé-kevésbé. Ha 850 fejezeten át képes volt rá, akkor nem látok rá okot, hogy miért akkor rontaná el, amikor már egyre nagyobb a tét, és egyre epicebb minden (erre ékes példa Zou és most Tottland).
Szép ez a 70%-os dolog, de szerintem felesleges ezzel foglalkozni.
Komolyan úgy érzitek, hogy már csak kb 300 fejezet lenne visza?
Úgy, hogy Dressrosa 100 fejezet volt, és a Whole Cake Island már kb 50 fejezet óta megy. Ráadásul azt beszéltük, hogy most nem lesz legyőzve Big Mom.. és én ezt még mindig így gondolom. Na de ha igaz ez a 70%, akkor mikor máskor?
Kevésnek tűnik ez a fennmaradó 30%. Tekintve, hogy Wano (ami legalább olyan hosszú lesz mint a mostani arc), Világkormány, Tengerészet, Weeble, (gondolom vmi edzések mert kell a powerup), kitérők, Shirohige, Shanks, ja éa Buggynak is még nagy szerepe lesz szerintem... ezek után vagy ezekkel egybefonva pedig Raftel. Ehhez pedig vszínű hozzájön még egy kisebb arc arról amit fentebb beszéltetek, a forradalmárokról. Illetve Luffynak találkoznia kell valamikor a faterral...
Remélem érzitek, hogy miért kevesellem. Ezeken felül még biztosan van olyan amit kihagytam, vagy amire itt senki nem gondol.
Akkor fogunk nagyot nézni ha Big Mom itt elbukik.
Ezt tavaly áprilisban írtam:
czera írta:
Most mondom, Big Mom vagy a legénysége (ha a Nagy Anyó meghal) szövetséges lesz. Ebben majdhogynem biztos vagyok.
...
Ebben már annyira nem hiszek, de érdekes lenne az fix.
Ebben még simán benne van a harc és a BM bukása, az h Namiék azt mondják valamire, hogy nem. Az eddig se befolyásolta Lufyt. A főbb tagoknak akinek harcolni kell már kb mind kin vannak Begeből.
És habár lehet, hogy csak elfutnak, azért Czera és Dungenlord változata valószínűbb szerintem.
Lufy eddig csak Loguetownban és Impeldownban futott el, mert nem tudott hakit használni. És egy kalózkirályhoz nem illik, hogy elfut.
czera írta:
Komolyan úgy érzitek, hogy már csak kb 300 fejezet lenne visza?
Oké, hogy rengeteg dolog nem lett még bemutatva. De szerinted mindent külön-külön ívben kellene letudni?
Dressrosán jelen voltak a forradalmárok, a tengerészet, egy Shichibukai, rengeteg Mugiwara szövetséges, Kurohige embere, és így tovább.
Ezt a sűrítést simán el lehet játszani egy csomó másik szállal.
Most Totolanden is nem csak egy Yonko birodalmát ismerjük meg, hanem mellette Sanji családját, és egy Supernovát is.
A világ legrosszabb teóriái mind úgy kezdődnek:
"A One Pieceben meg fog halni..."
Közel 700 karakter. Több, mint 900 fejezet. 3 halott.
Egyetértek Danival, rengeteg szál allatt több minden lett behozva. A Punk Hazadon is konkrétabb képet kaptunk a Yonkoukról, az Újvilágról a fennálló rendszerről.
Magellan ellen tök8 hogy volt e hakija vagy nem hiszen a méreggyümölcs paramecia típusú. Magellan végső technikája ellen hakival vagy anélkül is tehetetlen lett volna.
Big Mom-ot nem tudják legyőzni, esélytelen, nem hiszem el, hogy ezt még mindig nem látják be sokan.
És ha igaz is az a 70%, a maradék 30% akkor is több, mint 300 fejezet. De egyetértek amúgy, 300 szerintem sem elég, 100 el fog menni Kaidoura, megint 50 még a Mamára, meg egyéb dolgokra, még egy jó pár Raftelre és Kurohigére, és egy 100-as a végső hárobúra...
Hááát amúgy. Oké, 300 nem fog menni, de nem hiszem, hogy sokkal több kell.
De tök felesleges ezen gondolkodni, Oda gondol egyet, eszébe jut valami, beépíti a sztoriba (ahogy eddig is csinálta számtalanszor), és már rögtön emelkedik a fejezetszám, megint.
Van még esély szerintetek, hogy Sanji mutasson is végre valamit? Új technikát, power upot vagy bármit, mert szokás szerint nem csinált semmit. A cselekmény nagyon jó, de ezt a dolgot nagyon hiányolom.
Szerintem valamit most muszáj lesz, bár nyilván nem Mama ellen. Én akár azt is elképzelhetőnek tartom hogy Brook még leveri Prométeuszt, vagy Zeuszt. Mivel természetes ellensége a lelkecskéknek könnyen benne van.
De akkor még egyszer (én se hiszem el hogy ez ennyire hihetetlen): Luffyék a kereszttűzben megizzadtak pedig csak zűrzavart okoztak meg a törött képet kellett megmutatniuk BM-nek. 1v1 ben a parancsnokok ellen sincs sok esélyük nem hogy egy Yonko ellen...
Emlékezzetek csak vissza: Kumánál ugyanez volt. Futniuk kell mert gyengébbek. És a szökés sem lesz egyszerű, bár még tartom magamat ahhoz hogy a Tamatebako lepottyan, felrobban (esetleg megsebzi a Mamát) és csak akkor fog menni.
De ha ki is ugranak sok mindent nem tudnának tenni... max Nami ködöt fújhatna csak hogy Zeusz és Prométeusz azt könnyedén eloszlatná. Bár ha Brook leverné őket... áhh BM a hangjával elfújná szerintem.
Felesleges lenne JELENLEG kiugrania bárkinek is. Luffy vszínű csapat megint egy G4-et és úgy elrepül, Sanji elugrál... Vihetnék a többieket is, de az csak plusz teher.
Az érdekes az lesz, hogy ha külön irányba menekülnének Begével, mert akkor 3 felé szakadna a csapat. Aztán Bege megzsarolná Luffyt meg Sanjit, hogy csak akkor adja vissza a társakat, ha odaadják a Ponegriffet. Jó ez túlkombinált már.
Sanjinak ha lesz itt power upja akkor azt szerintem a Germától kapja. Remélem lesz... Az hogy csinál valamit az meg egészen biztos, most pl nekiment mamának, és a bandájának.
Ami meglepett, hogy Bobbint kb one hitelte. Tőle azért többet vártunk.
Am kijöhetne már az új fejezet, mindenki a tamatebakora kíváncsi. Remélem lesz BOOMM.. Anélkül elképzelhetetlen a menekülés.