Attól még hogy valaki a leggyengébb univerzumból való még lehet agy egyik legerősebb. Pl Goku is itt az egyik legerősebb és ő is a második leggyengébb univerzum tagja.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Goku5, Goku nem a második leggyengébb univerzum egyik tagja, hanem a második legkevesebb halandó értékkel rendelkező univerzum egyik tagja.
Már sokszor elmondtuk itt köztök jó magam is és mások is, hogy ez nem az erőt jelenti, hanem sok-sok tényezőt együtt. Erőt, civilizációs fejlettséget, morált,technológiát, lakott bolygók számát,ect, ect.... A felsorolható tényezőknek csupán a fantázia szab határokat, mivel a készítők sem magyarázták meg eléggé, hogy mi is ez pontosan. Még a japánok sem értik teljesen.
Egyesítve 2017.07.02 15:39:38:
A kettes univerzum tagjait remélem ronggyá verik!! Puffancsspuszinyuszi, cukiság és love! Meg a[äđzo<ät!
Vegita miatt sokan siránkoznak, de szerintem nincs még értelme, mert Goku sem kapott valami jelentős szerepet a mai részben....
Amire kíváncsi leszek, hogy ki veri majd ki Tient... Az majd egy jó kis információ lesz arról, hogy egy univerzum hol áll...
Annyira nem történt semmi, hogy kicsit csalódás is volt a mai rész!
Én személy szerint az előzetesekben hónapokkal ezelőtt mutatott bejátszásokat is hiányoltam: Konkrétan, ahol minden Isten a főpap előtt hajol!
Lehetett volna ez a megnyitó sokkal szakrálisabb! Zen chan is: Örülök, hogy itt vagytok, harcoljatok! pfff....
Rotcsa Jó ezzel nem vitatkozom, mivel tényleges meghatározás nem volt és tényleg ez az összesíttet a legvalószínűbb.
De szerintem a lényeg ugyan az marad csak az az egy jót kell kicserélni benne. Mivel én is ezt faiden írására értettem válaszul. ő is leggyengébbet írt Basillel kapcsolatban.
faiden írta:
Jó rész volt, de egy valami nem tetszett. Mégpedig Basil. Most ő lett a főszereplő, vagy mi? Mert többet mutatták őt harcolni, mint a többieket összesen. És csak úgy aprította a népet, egyedül, ráadásul ő a leggyengébb univerzumból való...
faiden írta:
Jó rész volt, de egy valami nem tetszett. Mégpedig Basil. Most ő lett a főszereplő, vagy mi? Mert többet mutatták őt harcolni, mint a többieket összesen. És csak úgy aprította a népet, egyedül, ráadásul ő a leggyengébb univerzumból való...
Viszont azt a jelenetet egyértelműen elrontotta amikor Hit lerúgta a karját Nariramanak. Ott épp nevettem volna egy jót,amikor jött Basil is. Az a kis 'eksön' nagyon passzolt Hithez,na mind1.
mongcsi123 írta:
új epizód felirata mikor lesz fent?
Annyira jó olyan harcosokat látni megint akcióban, akiket már megismertünk / megkedveltünk! *.* Mikor a robot le akarta lökni Cabbát, én szorítottam érte, hogy ne sikerüljön! Hit belépője is csúcs volt!!
Milyen találó, hogy a 4. uniberzum hakaishinje, aki egy egér, utálja a 7. univerzumét, ami macska!
Elnézve a 10. univerzum harcosait, kezdem megérteni, Zamasu miért akarta elpusztítani az összes halandót... XD
Piccolo séróból levágott makankosappoja nem csoda, hogy nem okozott nagy gondot senkinek. Remélem, azért össze tudják szedni magukat ők is!
Az azért sokat mondd, hogy az egyiptomi kinézetű Istennő mennyire aggódott, hogy támadják a csajokat, mielőtt azok átváltozhatnának... Ennyire nem bízik az alap erejükben? Vagy esetleg lesz valamilyen egyesített erő, mint a sailor moon-ban? Elvégre azok paródiái.... Ha lesz, akkor a fúzió is megengedett lesz!
Nem tudom, hogy ki és miért mondta régebben, hogy tiltott, de szerintem tévedett. Egyáltalán nincs a szabálytalan technikák között. Nem fegyver, nem gyilkosság, nem életerő-visszatöltő, vagy növelő, ... Szóval... miért ne használhatnák?
Szerintem Frieza és Frost addig senkit nem fognak hátba szúrni, amíg ki nem körvonalazódik, hogy ki mennyire erős, illetve hogy mely univerzumok maradhatnak.... Minden esetre érdekes lesz látni Frostot, amint meglátja a Golden Frieza-t!
Na meg Toppot, amint megérzi benne a gonoszt! Remélem lesz Toppo vs Frieza! Összeillene a természetük különbözősége miatt.
sladecske írta:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:)
Nekem az lenne a legnagyobb álmom a tornával kapcsolatban, hogy a végén 4 harcos maradna: Jiren, Toppo, Goku, Vegita.
Itt mindenki megkapná a saját ellefelét, majd Goku és Vegita győzelme után jeleznének nekik ,hogy vége az egésznek, de ők egyszerre elmondanák ,hogy csak most kezdődik igazán a harc és tolnának egy óriási záró csatát. Annyira epic lenne, persze ez csak álom..
Ugrás a fórumra: |