Nem mintha eddig nem lett volna biztos, de jogos észrevétel, és királyul néz ki
És tényleg, jogos az is, hogy Luffy meg Sanji tud repülni. Hm, meglátjuk, nem bánnám, ha más nem jönne ki, csak ők ketten (meg aztán, ha most nem jöttek ki, akkor már nem is nagyon fognak).
Big Momnak a king kong gun istenes pofon lenne, az egészen biztos, de hogy nem ütné ki, arra most rá merném tenni egy testrészemet Kaidouval van egy szinten, aki leugrott 10000 méterről, és megfájdult a feje tőle.
Esélytelen még Luffy. Kaidou ellen is. De amire oda fog jutni (és az még jóó messze van, akár 100 fejezet is eltelhet addig, úgy, hogy még lesz pár harca, meg egy power upjja biztosan) már nem lesz esélytelen, sőt.
Nem tudom de sztem az is sokat tesz Luffy oldalára, hogy egy "szimpla" elefánt gun-nal blokkolta az ütését. Jó persze BM sem adott bele mindent de Luffy sem. Az alap Elefánt Gun milyen messze van a King Kong Gun-tól. S az feltünt valakinek higy Bege csapatából senki nem jött ki. S nem is tudjuk pontosan hogy milyen szinten vannak, az erejüket tekintve. S valaki írta is hogy Bege csatlakozik majd Luffyhoz Kaidu ellen hát nem tudom, de lehetséges, Oda sensei arra tartogatja a Bege csapat erejét.Meg hogy pár fejezet és vége hát én még legalább 10 fejezetet szánok ennek az arc-nak. A Germát tekintve biztosan lesznek párharcok Luffy meg Sanji lefoglalja BM-et, a többieknek is kell mutatni vmit. S örülnék aegy Sanjira szabott ruhának is amit a Germától kap
Én max egy olyan 5-6 fejezetet adok még a sütiszigetnek.
Begét sose szerettem sőtt... De ez az arc nagyon pozitívan mozdítja el a mérleget.
Bár látszólag nem tud Hakit használni ami miatt csalódott vagyok.
Ami az embereit illeti olyan G5 színvonal vagyis átlag kalózok bár a két jelentősebb embere (Vito és Gotty) talán Usopp timeskipp előtti rejének szintje vagy Marine Kapitány szint de az tuti hogy messze vannak a jelen Usopp-tól. Szóval ha kimennének meghalnának.
Mindig is úgy gondoltam hogy Sabaodyn mikor megismertük a Supernovákat csak Luffynak és Kidnek voltak jelentős beosztottjai.
Nem tom Weeble-vel mikor csapnak össze de szerintem ha összefutottak Marcoval.
Ha Bege velük tart akkor lehet láthatunk majd egy Luffy, Zoro, Law és Bege vs Kid, Killer, Apoo és Hawkins összecsapást. Ebben a sorrendben párosítva.
Ha Luffyék meglépnek a Mama dühében lehet elsüllyeszti Süteményszigetet.
Bege-nek van saját hajója is nem?
A Germa meg hát kiment meghalni de azt se tudják jól csinálni.
Nem okoznak csalódást mert sose vártam tőlük semmi jelentősebb erőt. Egyedül Reiju-t sajnálom.
Am úgy tűnik vannak érzelmei a fivéreknek is.
A történet előrehaladtával egyre jobban gondolom úgy , hogy a supernovak mind Luffyt fogják majd követni. Amikor megismertük őket egyáltalán nem gondoltam volna, de egyre jobban kezd megerősítést nyerni, hogy Luffy lesz az a személy aki az új generációt fogja vezetni. Law mar szövetséges, a mostani szál után el lehet mondani, hogy Bege-vel is kialakulóban van valami. Kiddel kapcsolatban nem tudom, hogy mennyire igaz amit még Kaido "mondott", hogy Luffyékért küldi, hogy tudassa velük mi a helyzet, de ha igaz akkor szerintem ő is szövetséges lesz. Urugue meg még össze is szedhetik a menekülés közben
http://readms.net...870/4379/8
Nami hozta a közelezőt. Ő meg Brook nagyot alkotott a maguk helyzetében, egyedül Chopper nem villantott most.
http://readms.net...870/4379/9 http://readms.net...70/4379/10
Begét egyszerűen most lehetetlen nem kedvelni, fejezetről fejezetre egyre pozitívabb benyomást kelt. Mindig elmondom ezt a sose gondoltam volna, hogy ez lesz szöveget, de ez most nagyon igaz. Ha minden Supernova legalább ennyi szerepet kap, emelem a kalapom.
http://readms.net...70/4379/12
Sanji szépített most. Sokáig arra várt mindenki (én is), hogy mikor veri már szét őket Sanji, de ami most történt az szerintem sokkal hatásosabb volt és még inkább elvesztették a becsületüket Germáék, mintha csak szimplán el lettek volna verve.
http://readms.net...70/4379/16
Nem tudom, hogy vagytok vele, de engem Caesar folyamatos hisztije és retardáltsága eszméletlenül idegesített.
http://readms.net...70/4379/19
A vége egyáltalán nem volt meglepő, egy minimális összezörrenés borítékolható volt pláne azután miután Bege ennyit védte és még most is védi a csapat nagy részét. Jó, hogy nem csak én hiányolom a Pedro vs Tamago és Caesar vs Perospero küzdelmet. Nekem nagy csalódás lenne ha elmaradna, főleg az előbbi. Az a gond, hogy ezekre a küzdelmekre egyre kevesebb idő van, főleg, hogy most csak időt nyernek és nem csak Mama hátráltatja őket, hanem hamarosan az összes ittlévő.
Ichiji látom nem tanult semmit se a történtekből,de ez már egyéni szoc. probléma.
Luffy és Sanji vitája nagyon adta a végére. Nem akarom elkiabálni de mintha Oda most kompenzálná azt ami Sanjival történt.
A történetszál meg már nagyon a végénél jár. Legvadabb esetben is csak 10 fejezetet lehet neki adni, de ez azért elég durva felsőbecslés.
háát azért ezt nem jelenteném ki hisz ez kényszer szövetség volt, és Bege is inkább az emberei miatt aggódik meg persze a fia, felesége miatt.. ezt most el is mondta.
Ahogy Zou és Tottland között összefuthattak a Germával, úgy simán összefuthatnak akárkivel Luffyék Wano előtt. Az nem érv, hogy Wano jön ez után. Tény, az jön, de biztos, hogy Luffynak kell még minimum egy harc, de inkább kettő. Én úgy gondolom (de persze ez csak tipp), hogy összefut Weeble-vel, ez egy harc, és lesz még egy komoly harca Wanon Kaidou előtt (talán egy parancsnok, vagy esetleg Drake-Appoo, tehát Kaidou supernovái, vagy ki tudja). De én úgy érzem, hogy Weeble lesz az az ember, akinél majd tökéletesíti a G4-et, és a következő ugrás már csak az Ébredés lesz, amivel már Yonkou szinten lesz.
Persze ez csak az én véleményem, ki tudja mi lesz, de kell még harc Luffynak, vagy ha nem, akkor nagyon jól kell megoldja a Kaidou elleni harcot, hogy ne legyen logikátlan.
Az meg azért nagy túlzás, hogy Vitoék a timeskip ELŐTTI Usoppal vannak egy szinten Mégiscsak egy Supernova jobbkezei. Én hasonló szintre saccolom, mint Namiékat. Ami azért még így is hatalmas Mugiwara erőfölényt jelez.
Ha Bege velük tart akkor lehet láthatunk majd egy Luffy, Zoro, Law és Bege vs Kid, Killer, Apoo és Hawkins összecsapást. Ebben a sorrendben párosítva.
Szerintem ez kizárt, hogy megvalósuljon. Kid és Killer miért harcolna Luffyék ellen? Sokkal inkább velük fognak harcolni Kaidou ellen.
S az feltünt valakinek higy Bege csapatából senki nem jött ki. S nem is tudjuk pontosan hogy milyen szinten vannak, az erejüket tekintve.
Azért nem mentek ki, mert menekülnek, Bege őket akarja megmenteni. És ők nem tudnak repülni. Minek mentek volna ki? Meghalni?
Na megtörtént az a bizonyos első Yonko küzdelem .A facepalm személynek igaza lett.
Pudding pipa,1Yonko harc pipa,Sanji visszatámadott egy lánynak fél pipa .
Erre a küzdelem vártam Gyojin arc óta.Ha esetleg nem itt fogják legyőzni,akkor remélem Luffy jó nagy pofonnal fog távozni a nem Yonko személynek.
Luffynak kell ez a Yonko küzdelem,mert .csak így képes fejlődni Kaido ellen.
Bege pedig Law 2 féle meglepetés. Sosem mertem elképzelni, hogy Bege olyasmit mond,mint pl meneküljetek,mert én feláldozom magam. Elismerés.
Sanji és apja beszélgetése szintén tetszett. Ezt kellett volna az eleje óta csinálni és nem egy agyatlan bábként viselkedni.
Hiei egy dologban tévedsz.Luffy mindig a kajával erősödik vissza és nem az alvással. Minden arcnál 1-2hús és full powernak neki a főgonosznak.Kaja+Sanji kaja = új erő
Sanji azt csinálta Mamával, amit tett Kalifával, is megállította a támadását. Nem rúgta meg Mamát. Ráadásul itt még Phrometeus is ott volt a kezén.
Luffy minden hosszú harc után napokat alszik. Szóval ez nem igaz.
Azt általában a végső ellenfél után kerül egy kicsit kómában.
Cracker ellen pedig tele zabálta magát,így nem mondanám fáradtnak.Mert a kajával erősödött vissza Luffy.Részben ezért nem fáradt ki a G4 után.
Másik pedig Bege találkozása előtt már pihent 1-et:http://naruto-kun...ece/855/18
Minden arcnál Luffy kajával szerzi vissza az erejét és nem az alvással.