Teljesen jogos hogy most az egész egy kicsit kidolgozattlan, de már nincs ideje ugy mond a mesternek, megvan kötve a keze. S ha ebben az epic fightban amit már mindenki nagyon vár ez az egy "hiba" lesz hogy Acnónak nimcs igazá kidolgozott háttérsztorija akkor az még simán belefér. Legalábbis nekem. Ami pedig hogy 400 éve miért nem pusztította el Acnologia a sarkányölőket nem tudni meg hogy menetközben, de akkor még mindenkiben volt egy valódi sárkány lehet az is a pakliban, higy az okozott volna vmi bonyodalmat az egészben. Csak abban bízok hogy egy sikeresen kidolgozott harcot kapunk mert ez hát...... De már jobb volt mint az előző pár fejezet az biztos.
Acnonak nem elég motiváció az hogy pszichopata?
Ennyi a háttere és motivációja egy pszichopata aki mindent el akar pusztítani.
Kifejezetten tetszik hogy nem Naruto stílusban nyomja hogy mindenki csak jót akar a maga módján és mindenki csak rossz irányba tért valamikor élete során. Ő a tömény gonosz.
Mondjuk az engem is érdekelne hogy miért malmozott 400 évig.
Ami pedig hogy 400 éve miért nem pusztította el Acnologia a sarkányölőket nem tudni meg hogy menetközben, de akkor még mindenkiben volt egy valódi sárkány lehet az is a pakliban, higy az okozott volna vmi bonyodalmat az egészben.
Nem hinném, hogy érdekelte volna.
Csak abban bízok hogy egy sikeresen kidolgozott harcot kapunk mert ez hát......
Acno szó szerint fél kézzel alázza őket. Nem hinném, hogy a sárkányölőknek egyáltalán lesz közük a legyőzéséhez(legalábbis értelmes módon).
Acnonak nem elég motiváció az hogy pszichopata?
Ennyi a háttere és motivációja egy pszichopata aki mindent el akar pusztítani.
Felőlem lehet pszichopata, de akkor legalább ne utalgatott volna Mashima az ellenkezőjére.
Kifejezetten tetszik hogy nem Naruto stílusban nyomja hogy mindenki
Ha már Naruto, akkor remélem Acno nem úgy végzi mint csóri Madara.
Hát ha utalgatás alatt arra gondolsz amit linkeltél korábban vagyis erre: http://naruto-kun...
Akkor nem tartottam utalásnak tekintve hogy azért akarja elsősorban a sárkányokat kiírtani mert csak ők múlhatják felül és győzhetik le.
Ha kiírtja őket akkor pedig kedvére pusztíthat és játszogathat az emberiség kínzásával.
Ez az egyik fele, bár nem tudom hogy tudatalatt ez át futott e az agyán mert eléggé nagy egóval rendelkezik, persze van rá oka. A másik fele a magyarázatnak, hogy gyűlöli a sárkányokat ezért kiirtja azokat. Utánuk meg minden mást. Csak akkor tudnám mi felett akar uralkodni?
1. Ha a bolygóról mindenkit kiírtott akkor ő uralkodik az egész bolygón.
2. Nem akarja kiírtani az emberiséget hanem örökké pusztítani akar. Pusztítgat gyilkolászik de sose viszi túlzásba hogy legyen mindig kit megölnie és terrorban tartania.
Igazából ~400 évig úgy éltek hogy nem voltak sárkányok.
A múltban leölte az utolsót és az időutazás között miért volt tétlen?
Tudta-e egyáltalán hogy 400 évvel később újra megjelennnek majd?
Hát ha utalgatás alatt arra gondolsz amit linkeltél korábban vagyis erre: http://naruto-kun...
Akkor nem tartottam utalásnak tekintve hogy azért akarja elsősorban a sárkányokat kiírtani mert csak ők múlhatják felül és győzhetik le.
Ha kiírtja őket akkor pedig kedvére pusztíthat és játszogathat az emberiség kínzásával.
Persze lehet csak én értelmeztem így
De egyszer már kinyírt minden sárkányt és sárkányölőt, mégsem kezdett bele a pusztításba. 400 évig nem volt senki aki megállíthatta volna(kivéve Eileent, de őt valamiért nem vette észre). És az emberek azt hitték, hogy a sárkányok teljesen kihaltak, szóval nem dugta elő olyan sűrűn a képét az alatt a 400 év alatt. Aztán egyszer csak megjelennek a sárkányölők és erre ő is előmászik. Nekem ebből nem az jött le, hogy a pusztítás a célja. Vagy csak nagyon ráérős. Azt sem hinném, hogy "félelemből" akarja előbb a sárkányölőket elintézni. Sting és Rogue 14 éve voltak itt amikor először találkoztak vele. Igneel után simán nekiugorhatott volna Natsunak is, ott volt tőle egy köpésre. Kb annyi is lett volna Acnonak akkor elintéznie Natsut. Biztos, hogy nem azért hagyta ott, mert félt tőle.
Lehet hogy Zeref egyezett meg vele hogy maradjon veszteg a Sárkányölők eljöveteléig vagy közbelép és mint halhatatlan Acno rémálma lesz?
Szerintem Acno abban a pillanatban harapta volna le Zeref fejét, hogy megfenyegeti. Plusz nem hinném, hogy egyáltalán megpróbálkozott volna ilyesmivel. http://naruto-kun...ail/532/11
Ja és volt már egy pusztításmániás gonoszunk, Zero. Erigor is csak gyilkolászni akart össze-vissza. Itt sincs minden gonosznak jó hátsó szándéka.
Szerkesztette: Durzo - 2017.06.30. 13:58
Ezért mondom h remélem megmagyarázza majd azt a 400 évet.
Nem is úgy értettem hogy fél tőlük. Inkább önmagának egy utolsó próba.
Igneel után lehet a karja elvesztése miatt lépett le vagy azért nem foglalkozott Natsuékkal mert akart azért egy jó harcot ellenük.
Igen itt arcok főbossai között vannak tisztán gonoszak és nagyon tetszik hogy a story főbossa is ilyen.
Jogos kérdések, de szerintem túlbonyolítjátok. Minderre választ adott már Zeref: http://naruto-kun...ail/436/18
"Pusztításra éhezel... mégis szinte alig faltál még fel valamit. Elég erőd van..."
Nyilvánvaló, hogy Zeref is tudta, hogy Acno valószínűleg nem akar mást, csak pusztítani. A kérdés, hogy miért vár vele. http://naruto-kun...ail/436/19
"Te eddig vártál valakire... aki ellen mindent beleadva harcolhatsz. Igazam van?"
http://naruto-kun...ail/436/20
Az a mosoly szerintem mindent elmond. Várta a nagy háborút. Ezt Zeref elhozta neki, ezért nem vár tovább.
Ez az én teoriám de szerintem valahogy harc közbe lesz 1 időutazás nem a legjobb már a memóriám de a 400 évvel ezelőtti sárkánykirály ünnepés képen ott volt 1 natsura nagyon hasonlito alak 1 sállal aki achnoval harcolt szerintem az is igy lesz magyarázható . A megfogalmazás nem a legjobb de remélem érthető
Ez egy régi teória, de 5 fejezet maradt. Ebbe nem sok mindent lehet belesűríteni.
Valaki fentebb említette, hogy Mashimának már meg van kötve a keze, be kell fejezni. Ez nem igaz. Ő akarta befejezni, nem kötötte meg senki a kezét. Befejezte a történetet, és elmondta, hogy még ennyi fejezet van hátra. Igazából a sztorinak már kb. vége, csak mi még nem kaptuk meg. Nem úgy történt, hogy a kiadó beleszólt, hogy na, 15 fejezet alatt zárd le a sztorit.