Az hogy BM őrült, tény. Viszont ahogy Germa is én is írtuk korábban Doffy messze van egy Yonkotól. Igazából pont amiatt veszélyes BM hogy őrült és a legkisebb hülyeség miatt is bárkit kinyír (oké a többi Yonkoval nyilván ő is megszenvedne, de nehéz megmondani hogy vesztene vagy nyerne). És nem csak erős de erős parancsnokai is vannak, akik ráadásul Doffy ellen is helyt állnának,sőt.
Szerintetek Fehérbajusz 16 Osztagparancsnoka közül ki lehetett BM Édességparancsnokai és Kaidou Három csapása (csak Jack-et ismerjük) szintjén?
Én Marco, Ace, és Jozu ra gondolok de nem tom szerintetek volt még más is?
Hát nem akarok nagy hülyeséget mondani de amit azok ott - Marineford - alatt mutattak azt mondanám,hogy együttesen 16-an érnek fel a 3-3 másik Yonkou parancsnokaival szemben..
Marco mutatott valamit de ő inkább tank mintsem valami erőgép
Ace egy hit volt
Jozuval Doffi simán elszórakozott
Vistat tartom valamire
A többiről meg nem nagyon vannak infok de ha azok pl. Cracker szintjén álltak volna akkor instant win lett volna a Marineford és nem egy szánalmas vereség..
Marco tuti édességparancsnok vagy három csapások megegyező erejével bír de öt ezért is kapták el a bilincsel (kairouseki asszem).
Ace azért volt egy hit, mert le is győzték egyszer az után börtönben is volt tele sérülésekkel gondolom éhes is volt érted, na
Amúgy Jinbe is börtönben volt: D
Jozu nem volt olyan erős Doffy simán lenyomta bár Doffy az nagyon erős karakternek számit az one piecében szóval ne csodáld: D
Vista se volt rossz
A többi nem hiszem olyan erős lett volna.
De ott nem is az volt a nagy probléma, hanem fehérbajusz nem csak öreg volt, de már nagyon beteg is és ez még nem elég már a hakit se tudta használni.
Ha belegondolunk az öreg két admirálist simán legyőzött volna, ha a hakiját tudja használni és nem beteg.
Hancock is tuti átállt volna luffy miatt és megkockáztatom azt is hogy Mihawk is átállt volna ha nem is luffy miatt de Shanks miatt tuti.(nem bántotta volna luffyt ha akarta volna simán legyőzi az akkori szintjét)
De az is lehet Hancock több tengerészt legyőzött, mint kalózt na az érdekes volt neki mind1 ki volt XD
Crackert legyőzte egy Nami kaliberű ellenfel.Akkor most ki a szánalmas?
Tengerészet még mindig erősebbek 1 Yonkonál.Mert Whitebeard serege+szövetség nem volt elég a győzelemhez,sőt még Impel down seregével se tudtak nyerni.(Gorosei és Cp o-9 nélkül)Azért egy Shichibukai ereje valahol egy parancsnok szinten mozognak.Kivéve Doffi és Mihawk,akik erősebbek a parancsnokoknál.Akkor ott vannak az admirálisok és egy Akainu féle Yonko szint.Ha Shanks nem ment volna oda,akkor mindenkit kivétel nélkül megöltek volna.Blackbeardel együtt.
Timeskip előtt Whitebeardék voltak a legerősebbek kalózok.Ha ők nem nyertek,akkor Anyuci esélye se lenne a tengerészet ellen.Luffy és Nami majdnem alázta egy parancsnoki sereget.
AFRa kérdésedre válaszolva Ace,Marco,Jozu,Vista mutatak valamit.Most se szabad lebecsülni őket.
Impel downál egy dolgot jegyezünk meg: http://indavideo....felirattal
Croco:Néha nem lehet tudni,hogy mire jó 1-1képesség.
Pl ott volna Ace vs Kuzan vagy Jozu vs Miwank vagy a mostani arcnál Brook vs Anyuci.
Jozu kikapott Doffi ellen,de szerintem alázta volna a legerősebb kardforgatót.
Ace nem volt fáradt Marinefordnál,mert Blackbeard küzdelem és Marineford arcnál között tudott piheni.
1. Doffyt hagyjuk ezerszer megbeszéltük hogy hol áll erősorrendben....
2. Hazai pályán megszorongatta a Tengerészet Fehérbajusz seregét. Ettől függetlenül sikerült Ace-t kiszabadítaniuk. Ez volt a küldetés végülis, persze aztán Luffy is veszélybe került, őt kellett kimenekíteni. azaz nem a pusztítás hanem mentőakció volt.
3. HA az összes admirális Yonko szinten lenne, nem rezeltek volna be Shankstól. márpedig ez történt.
4. Jozu vs Mihawk.... Az előbbi mindent beleadott, míg utóbbi inkább csak unatkozott az eddig látott részeknél.
5. Ace biztos kipihente magát láncra verve (A Kairoseki is elerőtleníti amíg rajta van), a kemény hideg földön a börtönben na ezen most jót nevettem
Crackert Nami győzte le? Én arra emlékszem, h Luffy Namival együtt győzték le Crackert, vagy lemaradtam valamiről?
Csupán arra reagáltam,hogy Whitebeardék parancsnokait tartják szánalmasnak.Ezért mondtam Crackert,aki egy átlagos kalóz Nami megszívatta képességét.
Nem bántam meg,hogy ezt írtam és dislike se szavar.Mert jogosan írtam le.
Nem a hírnév alapján kéne valakit erősnek tartani. Eredmények alapján írom a véleményemet. Ha ennyire akarjátok védeni egy karaktert,akkor hajrá.
Csupán a hűséget becsülöm az Anyuci kalózbandájánál és Katarukit és Puddingot.
Majd Kaidonál fogom megkapni a Yonkos hatalmat.Jack és Kaido és talán Shogunnál.
Dani szokatlan töled a személyes vélemény.Ennyire tetszik arc?
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.06.28. 13:12
Először is Shirohigének 14 parancsnoka volt, és nem 16, másodszor pedig ez a téma itt nagyon off, de mintha a moderátor már vagy háromszor beírta volna ezt kékkel.
Katakurinak erősebb Kenbunshoku Hakija van,mint az anyának.Egyelőre Doffi tjobban nevezném Yonkonak,mint Nagy anyucit. Annyira szánalmas Anyuci,hogy nem érdemli meg a Yonko címet.
Először is nem iagazán láttunk még mamától kenbonshokut, szóval nem tudom ezt miből szűrted le, másodszor nem tudom neked mi kell ahhoz, hogy valakit over pwered-nek nyilváníts, de igen magas lehet a mérce, ha tényleg nem győzött meg az, hogy mama mindössze 5 éveen legyújtotta fél Elbafot, amit mellesleg a világ legerősebb országának taranak, arról már ne is beszéljünk, hogy ott van neki Prometheus és Zeus, emellett sebezhetetlen, rendelkezik a haoshoku hakival, és a körülmények ismeretében könnyen meg lehet, hogy Kurohigéhez hasonlóan neki is több démongyümölcs képessége van, ha ő nem over powered, akkor senki.
Katakurinak erősebb Kenbunshoku Hakija van,mint az anyának.Egyelőre Doffi tjobban nevezném Yonkonak,mint Nagy anyucit. Annyira szánalmas Anyuci,hogy nem érdemli meg a Yonko címet.
Először is nem iagazán láttunk még mamától kenbonshokut, szóval nem tudom ezt miből szűrted le,
Itt pl Csibe:http://naruto-kun...ece/863/16
Ha Anyucinak jobb a Kenbunshoku Hakija,akkor tudnia kellett volna arról,hogy Luffy nem őt,hanem képet fogja megtámadni.Mert Anyucinak nagyon fontos az a kép,de a reakciója alapján nem tudta.
és http://naruto-kun...ece/862/16
Nézd meg a képeket Csibe.Egyedül csak Katakuri látta előre,hogy Luffyék megtámadják a teapartit .
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.06.28. 14:40
Jóval több csillag van a fehérbajusz kalózoknál mint hiszitek. Blamenco gyümije irtó op sztem, Curiel simán elkezdett 1v1-ni Moriával, Rakuyonak valszeg a buzogánya evett egy gyümit, Jiru valszeg a testalkatát tudja megváltoztatni a gyümijével. Ezek mind apróságok és tudjátok miért? Mert direkt nem rajtuk volt a hangsúly. Ha a többi parancsnok 0 lett volna hogy a viharba áltak volna ki Feketeszakáll ellen? Marco, Vista és a félkarú Jozu? Gondolkodjatok már légyszíves. Ezek mind az újvilág neves kalózai. A szövetségesek ugyanúgy one hitelték a pacifistákat mint Luffyék a Sabaodyn.
Csibe az érvelésed jó, de BM-nek tuti nincs több gyümölcse, mondták hogy Feketeszakáll az első, és páratlan eset eddig.
Dungeon te attól durrantál be ennyire Crackerre hogy összemerték hasonlítani Doffyval, akit am oktalanul favorizálsz. ÉS Mihawkot is. A gorosei és cp-0 nem tartozik a tengerészethez szal miért is kellett volna ott lenniük?
Vannak erősebb és gyengébb Shichibukaiok. Ez mindig is így volt és így lesz. Például Moria irtózatosan gyenge Kumához képest.
Luffy és Nami mit alázott? Nami megcsapta egy villámmal Galette-t aztán veszített, Luffy meg annyira ki volt merülve hogy csak a sakkseregre maradt ereje. Ott volt még Galette Mont Dor, Opera, Cadenza, Counter, Cabaletta, Amande, Bobbin és még min 3-4 egyéb Charlotte.
Attól hogy Doffy játszott Jozuval még nem jelenti azt hogy minden parancsnokot képes lenne legyőzni...... pláne hogy a parancsnokok felét még csak nem is láttuk. Az erejükből meg pláne semmit.
Deee azért Luffy is amikor kiszabadult tudott még félholtan is szétrúgni hátsókat igaz közkatonák ellen leginkább meg 1-2 nagyobb emberke talán volt ott de az viccesre sikerült
BM-et én még nem temetném, biztosan látjuk majd teljes erejéből is harcolni.
Amúgy a héten már lesz fejezet igaz?
Tudjátok elgondolkoztam az öngyilkosság gondolatán. Nem törlöm a hszeket, ha véletlen megtenném, akkor szeretném, ha megértené a világ ezen tettem okát... Dungeon aludj egyet, gyűjts erőt, mert holnaptól szükséged lesz rá.