Áh olyan rég láttuk a régi ruhát hogy fel se tűnt hogy kicsit más.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Hát 2 szálat biztos hogy nem de szerintem a Stain szál bele megy meg amikor a hősöket kell elkapnia egy - egy csapatnak de amikor jön a nagy harc és a világon mindenki megtudja All Might eredeti formáját nos szerintem abba már nem mennek bele. Nyáááááááá a 3 - dik évadra vajon sokat kell várni? Itt az oldalon meg a manga fordítására?
linachan írta:
meg amikor a hősöket kell elkapnia egy - egy csapatnak de amikor jön a nagy harc és a világon mindenki megtudja All Might eredeti formáját nos szerintem abba már nem mennek
linachan írta:
Így is lehet élvezni mivel nem mondtam konkrét dolgot pl hogy az ellenségek közül kik jönnek vagy a Stain harc hogy is végződik stb. és így tovább szóval ez a kevés nem számít. Túl komolyan veszítek ezt a keveset.
Az hogy kiderül róla hogy hogyan is néz ki valójában az egy dolog de azt nem mondtam el hogy hogyan fog történni és így tovább szóval hiába mondod ha egyszer nem mondtam konkrétat. Ha a Naruto - kun oldal csapata cseszne le azt még megértem, de egy átlagos felhasználó nem számít, és ahogyan látom nem szóltak semmit így hát ők se látták ezt túl komolynak.
Linachan én is olvasom s próbálok ugy fogalmazni mindig hogy másoknak semmit ne vegyek el az élményből mikor majd az animét nézik. Lehet hogy te ugy érzed semmi konkrétat nem mondtál, de hidd el volt benne spoiler bőven. Mikor olvastam a hozzászólásod kikerekedett a szemem 👀 S ne vedd zokon de egy olyan tagot aki több mint 600 hsz-el bír azt egy picit tisztelném, már mint a véleményét mert sok munka van benne nagyon. Félre ne értsd ben akarlak megsérteni/bántani de fogalmazd át a hsz)ed hogy ne legyen több meglepi a forumozoknak.
linachan- azt gondoltam, hogy abba nem mennek bele amit mondtál, én a közvetlen stain-es történetszál utáni dologra gondolok. Mert a Stain-es kb 10-12 mangafejezet, az ugye 2 fejezet/ rész tempóval 5-6 rész és nemtudom hogy az utána levő hogy jönne ki ebbe a tempóba mert az emlékeim szerint kicsit hosszabb vagy a sok harc miatt lehet, hogy ki se jönne rendesen. Azt meg nemhinném hogy az arc felénél csak úgy félbevágnák az évadot....vagy nemtudom. A 3. évad szerintem ha lesz az vagy jövő ősszel vagy 2019-ben lesz.
tyber16: Hát igen a Stain részeket szerintem is végig viszik ahogy látom a csatákat nem igen húzzák el ami jó. Viszont van egy olyan érzésem hogy tovább viszik valamennyivel de hogy mennyivel passz. Amúgy igen kb 10 - 12 fejezet de én remélem hogy nagy hangsúlyt tesznek rá anime formában. Remélem a harmadik évadot hamarabb hozzák.
david56: Tudod egyáltalán nem érdekel hogy kinek mennyi hsz - e van attól még ugyanolyan sima tag mint bárki más. Az természetes hogy mindenki elmondja a véleményét elvégre ez egy fórum egymás véleményét hallgatjuk meg. Viszont mint mondtam hogy ha a Naruto - kun csapata nem csesz le akkor nincs min összeveszni.
Azért ez egy fórum és nem csak a moderátoroknak van tekintélye. Mi egy nagyon jó kis közösséget alkotunk, mindenkinek meglehet a véleménye, de hidd el ha 5-en azt mondják spoilereztél akkor spoilereztél és semmit nem veszítenél ha spoilerbe raknád ha arra kérünk. Nem lenne nagy fáradság hidd el.
Ne tudd meg mit csináltak volna veled anno egy Naruto anime témában egy ilyen spoiler után.
Ugrás a fórumra: |