Nos nem tom ki hogy van vele de szerintem Hancock, Doffy, Jack, Katakuri, Smoothie, Kraker egy szinten lehetnek és egyik se győzhetne le egy Yonkou-t. Shichibukaiból egyedül Mihawk lehet Yonkou szintű (tudjuk hogy többször harcolt már Shank-szal. Ő se biztos de talán ő.
Ami a fent említett 6 jómadarat illeti. Doffy húrjai sztem átvágják a kekszet. Viszont Karakuri Mochijába beletapadhat.
De ez nem is lényeg szintileg egy szinten lehetnek.
És igen BM szánalmas Yonkou de csak a vezetői szempontból. Az ereje megvan csak hát értelmileg kb 6 éves. De láthattuk hogy kislányként egy ütéssel megölt egy óriást még ha öreget is. Az ereje méltó a Yonkou névre.
És ha ott tartunk hogy ki a szánalmas. Én még mindig Feketeszakállt mondom. Ő a legnagyobb csalódás ami a One Piece olvasása alatt ért (Skypiea arcnál is nagyobb). Eddig csak Ace ellen győzött minden más esetben szétverték majdnem meghalt stb. A szánalmas külsejéről meg ne is beszéljünk. Sajnálom hogy ő lesz a nagy és erős kalóz boss a One Piece-ben mert nem látom rá méltónak.
Ó és Ban honnan vetted ezt a Dragon valószínűleg tűzsárkány gyümi dolgot? Miért tartod valószínűnek?