Véleményem szerint ez egy kötelező darab. Igaz, hogy a történetvezetése nem a legjobb, néhol elég filleres beütésű és az Alfheim online sem az igazi, viszont az érzelmek terén 5*, messze lepipálva sok más animét. A grafika pedig csak a pont az i-n.
Azt tudom, hogy az amcsik lelicencelték és elkezdték kiadni hivatalosan, ezért leszedték a bakáról, hogy támogassák a hivatalos kiadást. De szerintem még biztos fellelhető valahol.
SAO nagyon jó volt.
ALO a vége nagyon epic volt.
GGO nagyon jó volt.
Sinonnak kellet volna lennie az eredeti főhősnőnek.:
Srácok ti nem tudtok valamit esetleg új évadról(hogy lesz-e?) vagy novelláról ahol elérhető, mert elég frusztráló hogy semmi hír róla sehol, én csak egy Movieről hallottam de az is 2017-es dátummal talán.
hat sracok ha valakit erdekel meg a tema akkor lehet orluni mert utana neztem es lesz uj evada a saonak raadasul eleg hamar itt lesz! mar felellheto a trailer barhol .
Amugy ha azt szeretnem hogy felkeruljon az oldara a sao akkor kit kene megkerjek hogy gondolkodjanak rajta vagy inkabb hol tudom azt az admint megkerdezni ?
hat sracok ha valakit erdekel meg a tema akkor lehet orluni mert utana neztem es lesz uj evada a saonak raadasul eleg hamar itt lesz! mar felellheto a trailer barhol .
Amugy ha azt szeretnem hogy felkeruljon az oldara a sao akkor kit kene megkerjek hogy gondolkodjanak rajta vagy inkabb hol tudom azt az admint megkerdezni ?
Nem akarlak elkeseríteni, de egyelőre(Hála a jó égnek!), szó sincs 3. évadról. A film végén kiírják, hogy "SAJÓ will return", vagy valami ilyesmi, és máris spekulálni kezdtek az emberek, hogy ez tuti a következő évad bejelentését jelentette. Időpont azonban nincs. Trailer sincs. Így a "hamar" sem igaz. Persze tudom, hogy nem fognak leállni vele, hiszen hozza a pénzt, de legelőbb 2018 tavaszára, vagy nyarára tenném a folytatást. Ha pedig mégsem érkezne, akkor sem fogok zokogni. - Burkolt/Nem annyira burkolt, hater hozzászólás.
A kérdésedet pedig nem értem. Azt akarod, hogy fordítsuk a SAJÓ animét?
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
De eddig is voltak pletykák hogy folytatódni fog a SAO. Én örülnék neki mert bár a 2. évad nem volt rossz kissé lazább lett. Ráadásul úgy éreztem hogy nem hogy közeledtek inább távolodtak Kirito és Asuna.
Lehet hogy nem hamar... de még télre bejelenthetik... nagyjából még csak az őszieket tudjuk abból se mind (Pl Fairy tail is elv jön ősszel de még csak megerősítetlen hírt kapta szept. 1ről.) Ha ezt nézed nem feltétlen kell éveket várni.
Az akarni nem jó szó rá. Csak arra kérdezett rá, hogy esetleg kit kellene megkérdezni, hogy lesz e kapacitás rá. (Egyébként meg én is szeretném, mert szerintem marha jó )
Ha egy ilyen nagy cím jön azt már legalább fél évvel előtte bejelentik. SAO évad nem várható hamarabb mint jövőre, ugyanez igaz a Fairy Tailra is. Már régen reklámoznák a Fairy Tailt ha ősszel jönne.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Akkor se lennék elkeseredve ha csak jövőre jönne. Csak mondtam hogy akármi lehetséges. Amúgy elvileg még idén jön Onepunch-man is és még azt se jelentették be pontosan.
Csak szólok, hogy ha a 2. évadban elérték a kitűzött célt (még csak az 1. elején tartok ) akkor biztos nem lesz új évad. Mert hát ha a frontvonal kivitte a SAO-t akkor a sorozat lényegét meg csinálták ezért 99% az esély új évadra ha az előbb írt szövegrészem igaz lenne.