bár valamennyire egyetértek erősorrendben, azért kb egyerősek ők is. De csak egy megjegyzés: A vérdíj nem minden:
Feketeszakállnak sokáig 0 vérdíja volt és miket csinált?
Buggynak milyen magas vérdíja van és mit csinált?
Ez hatalmas tévedés. Már sokszor elmondtam Feketeszakáll zsenialitása éppen abban rejlett, hogy képes volt feladni a hírnevet és a rangot a nagyobb célérdekében és türelmesen várt, amíg el nem jött a pillanat. Kihasználta Shirohige nevet és elrejtőzött.
Ezért nem ismerték, de így is akadt, aki már akkoriban felfedezte az erejét. Nem véletlen, hogy Shanks elment Shirohigéhez.
Buggyval kapcsolatban pedig továbbra is hiszek Dani által leírtban és Yonkou lesz belőle a végén.
Ez pont azt jelentette hogy nem feltétlen lehet hinni a fejpénzeknek. Chopperen is csak 100 Beli van, Feketeszakáll mint írtam 0val is hatalmas erővel rendelkezett, Buggy meg csak épp ott volt mikor mindenki figyelt, de csak a dumálása miatt emelkedett ennyire a vérdíja...
Öhm excalibure te hol élsz? Mostanában a 4 hét manga 1 hét szünet megy. A szomorú meg az hogy nem érted meg hogy Odának gondjai vannak. Ez a szakma nem egyszerű. 12-16 óra munka. Mint egy rámenes. Kora reggel kezdik késő este fejezik be.
Elárulom, hogy Oda is csinálni akarta, de a Shounen Jump nem engedte neki. Szerintetek miért? Azért, mert megteheti, mert megdolgozott érte és mert ő Goda.
Én is utálom a szüneteket, de ez nem példátlan, ha összevetem a trónok harcával (Tűz és Jégdala), ahol 2-3-4-5 évet késik egy kötettel. Jó munkához idő kell.
Ja biztos te is segítőkkel akarod teljesíteni az életművedet. Ami neked felesleges időhúzás az neki az egészségének megőrzésébe kerülhet. Hallotál már a hunter x hunterről? évente kb 10 fejezet jön mégse picsog senki mint egy 2 éves mert mindenki tudja hogy a mangaka irtó szarul van. Követsz más is a One piecen kívül? ütemezd úgy hogy nézed helyette azokat a hiátushéten és már nem fog hiányozni mert eltereled a figyelmed mással. Nem olyan nehéz.
Egyetértek Hiei-vel. A jó munkához idő kell. És ha már ilyen jó fejezeteket kapunk hétről hétre akkor nem ártana némi türelem is.
Érdekes volt olvasni azt, hogyan rugózik mindenki a yonko-admirális-gorosei erőviszony tengelyen miközben elegánsan átléptek a forradalmárokon.
Azért ott van nekik egy ace v2.0-a, Egy Ivankov aki szarrá tud boostolni mindenkit és nem mellesleg Dragon is akiről még fogalmunk sincs milyen erőt birtokol.
Nem mellesleg még mielőtt jesus burgers szétbaszta volna a forradalmárok bázisát dragan mondta valamelyik panelban, hogy akkor mostmár lépni kell és össze kéne hívni az OP tagokat is...
Ne haragudj dungeon, de ez az egyik legnagyobb hülyeség, amit valaha olvastam ezen a fórumon. Ahogy Hiei mondta, abszurdum.
1. Cracker erősebb Doffynál. Nem mondom, hogy sokkal, de valamennyivel erősebb. Ez 100%. Ha nem érted, hogy miért, akkor rettentően elvakult vagy, ez nem vitakérdés, ez tény, a mangában láttuk. És Cracker a leggyengébb parancsnoka Big Momnak. .
Jon kérlek,többször átolvastam és átgondoltam és biztos vagyok benne.
Doffi többet rakott le az asztalra,mint Cracker.Olvas vissza Jon,hogy Doffi mit csinált.
Már nem 1x írtam,hogy a manga kezdésnél kihangsúlyozta,hogy a Shichibukai nem egy átlagos kalózok .
Marineford arcnál körberöhögte egy Yonko parancsnokot(Elméletileg a legerősebb kalózcsapatról beszélünk timeskip előtt):https://www.youtu...7nE9Nh2CMw
Emlékszel még rá, mit is csinált Dressrosán?Majdnem megölte a Dressrosa népét és a szövetséges kalózbandát.Egyikse volt átlagos kalóz és Zoro se volt képes egy fáradt kalitkát átvágni.
Oda csak azért találta ki a kalitkát,hogy esélyt adjon Luffynak.Legnagyobb probléma,hogy sokan a kalitkával képzelitek el Doffi erejét.Kalitka minimum az erejének a felét használta fel. De még ígyis kibírta Law és Luffy legerősebb képességét.
Fujitorát itt most nem számolom bele,mert megvolt kötve a keze.
Ehhez képest Cracket mit csinált?Kikapott 2 személy ellen.
Doffihoz képest Crackernak van 2 gyengepontja.Az egyik a víz,másik az állóképessége.Doffinak pedig nincs gyengepontja
Szóval még mindig azt mondod,hogy hülyeség?Biztos?
Csibe írta:
Cracker és Smoothi nagyon erősek, de ismerve a képsségüket be kell látni, hogy egyikük démongyümölcse se ellenfele Doffy húrgyümölcsének, de ugyanez áll akár még Katakurira is, és itt nem kell semmilyen elszállt dologra
Nehéz megmondani,hogy Katakuri vagy Doffi erősebb.Mert Doffi és Katakuri majdnem egy Yonko szinten mozognak.
De Katakuri erősebb Kenbunshoku Hakija van,mint egy Yonkonak.Képessége pedig egy logia,ami a legerősebb képesség a One pieceál. Nehéz megmondani,hogy ki az erősebb. Kevés infok van még.
Arc végénél visszatérek a témához.
Logia tipus persze ( egy erős haki megoldja a dolgokat)... De azt te se gondoltad komolyan hogy Yonko szintű akár Katakuri nem hogy Doffy... Utóbbi próbált ellenállást kifejteni a G4 ellen de csak földbedöngölte Luffy... De ezt hagyjuk is..
Doffy Kaidonak adott el fegyvereket (smilekat), tehát nyugodtan kijelenthetjük hogy neki dolgozott közvetve is. Ha egy szinten lennének szerinted kereskedett volna vele? Ugyanmár. Ha Kaido ellen elég lenne Luffy mostani ereje, az azt jelentené hogy az összes Yonkot leverhetné most. Ez hatalmas hülyeség.
Katakuri is BMnek dolgozik. Láthattuk, hogy ő is fél Mama erejétől. Oké elismerem valszeg a legerősebb parancsnoka, de bőven gyengébb a Yonko mércénél.
Összegezve: Kettejük ereje sehol nincs pl Fehérbajuszhoz képest. Az öreg pedig már biztosan gyengült a betegsége meg a kora miatt. De még így is hogyan harcolt. Vagy megemlíthetném Shanksot, akitől még az egész tengerészeti bázis maga alá csinált, hiába volt ott a shichibukai meg az admirálisok együttvéve.
Képessége pedig egy logia,ami a legerősebb képesség a One pieceál.
Szerintem a mítikus zoanok erősebbek.
Ez igaz^^.Érdekes képesség,mert lényegébben 2 féle erőt képvisel.Zoan és egy logiát.
Nagy kár,hogy egyik Yonkonak sincs hasonló képessége. De remélem Dragonnak vagy Gorosei egyik tagjának lesz.
Esetleg az utolsó admirális vagy 1 Yonko parancsnoknak.
Logia tipus persze ( egy erős haki megoldja a dolgokat)... De azt te se gondoltad komolyan hogy Yonko szintű akár Katakuri nem hogy Doffy... Utóbbi próbált ellenállást kifejteni a G4 ellen de csak földbedöngölte Luffy... De ezt hagyjuk is..
Doffy Kaidonak adott el fegyvereket (smilekat), tehát nyugodtan kijelenthetjük hogy neki dolgozott közvetve is. Ha egy szinten lennének szerinted kereskedett volna vele? Ugyanmár. Ha Kaido ellen elég lenne Luffy mostani ereje, az azt jelentené hogy az összes Yonkot leverhetné most. Ez hatalmas hülyeség.
Katakurinak erősebb Kenbunshoku Hakija van,mint az anyának.Egyelőre Doffi tjobban nevezném Yonkonak,mint Nagy anyucit. Annyira szánalmas Anyuci,hogy nem érdemli meg a Yonko címet.
Doffi és Kaido kapcsán írtunk régen egy elméletet,hogy a Smileyt Kaido ellen akarta fordítani.(Utalások voltak)
Doffi egy zseni és alvilág főnöke.Szerintem hasonló lépést akart tenni,mint régen Blackbeard.Ha sikerült a Smiley terv,akkor Kaido egész birodalmát elfoglalta volna.
Az ereje megvan hozzá,van serege és ki tudja milyen fegyverei lehetnek még.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.06.25. 13:34
Egyrészt honnan tudod hogy nincs a Yonkoknak mitikus zoanja? Sehol nem írta Oda ezt.
Ha tényleg azt hiszed hogy Doffy tényleg erősebb mint Big Mom és Kaido akkor igaza van Daninak és fejezd be a One Piece olvasását. Smileokkal le lehetne győzni Kaidot? Ráüvölt arra a kétezer nyomorékra aki doffy gyalogjait alkotja és MEGHALNAK SMILEYVAL VAGY ANÉLKÜL.
Sehol nem volt szó eddig Big Mom observation hakijáról. Lehet nincs is neki. ÉS? Szal mivel Carrot jobban rajzol Luffynál ezért Carrot erősebb mint Luffy? Mert a kettő között kb ennyi az összefüggés. Ja és mond már el nekem mi olyan szánalmas Big Momban. Mert ha meghalt volna a KX-ektől megérteném amit mondasz de így a legkevésbé sem.
Ha Dragonnak van gyümije, az legnagyobb valószínűséggel a tűzsárkány gyümi lesz. Kaidónak pedig a kínai földsárkányt tippelem. A tetkója meg a bajusza legalább is erre utal. Ami Kaido parancsnokait illeti, eddig tudunk egy Mamutról és egy T-Rexről. Itt Odának rengeteg lehetősége van. Kardfogú tigristől kezdve az összes dínó lehetőség, így Oda bárkinek is ad bármit, rohadt jó képességeik lesznek. A Wanós arc annyira rohadt jónak ígérkezik, főleg ha a Shougun ereje yonkou szint lenne, meg gondolom néhány szamuráj parancsnok szinje is egyenlő lesz a yonkou parancsnokok szintjével. Ha így lesz, nagyon szuper harcok lesznek abban az arcban.