Jon írta:
És abban meg biztos vagyok, hogy Big Mom, ha Luffyék megmenekülnek, nem a családtagjaikat kezdi majd el levadászni. Ha újraolvasod az elmúlt pár fejezetet, látható, hogy az öregasszony totál eldurrant, ki akarja nyírni Luffyékat. Nem nem jöttek el a partyra, hanem meghiúsították az esküvőt, ami miatt a Germa technológia ellopása is befuccsol, levertek egy csomó emberét, tönkretették a tortát, ellopták a poneglypheket, és legfőképpen, összetörték Caramel képét. Addig nem fog nyugodni, amíg nem csinálja ki őket.
Pont fordítva Jon:http://naruto-kun...ece/860/11 és Pekoms elmondása szerint Anyuci az ellenség barátait és családtagjait támadja meg.Majd utána az ellenséget.Ez a hatalom és megteheti.(ha sikerül)
Még fél éve nekem és Hiei azt mondtad,hogy Anyuci képes bárkit megölni,aki nem fog elmenni a teapartyra.
Ha nem így fog történi,akkor ez Zeff zsarolásnak semmi értelme nem volt és ellentmond az egész cselekménynek.
Egy kicsit se fog csalódást okozni,ha itt fog elbukni az 1Yonko hatalma.Gyojin arc óta várjuk a küzdelmet és Yonko ide vagy oda,nem jelent semmit . Majd Kataruki vagy Bege fogja átvenni a hatalmat .Ne feledkezz meg arról se,hogy a One piece 65%tart.Ne várj többet Anyucitól.
Kaptunk egy visszaemlékezést,most megismerjük az erejét majd elbukik.Ennyi.
Amit beidéztél tőlem, azt tudom újra elmondani. Ez teljesen más helyzet, minthogy egy random senki nem jött el a TeaPartyra. Luffyékat nem fogja futni hagyni, és nem másokkal fog foglalkozni, hanem őket akarja kinyírni.
http://naruto-kun...ece/868/11 Addig nem fog lenyugodni, amíg nem öli meg őket. Ebben biztos vagyok. És nem fog foglalkozni másokkal, semmi mással.
Zeff zsarolásának nagyon is volt értelme, mert azzal kerültek Luffyék ilyen helyzetbe. Sikerült kiprovokálniuk azt, hogy most már ők legyen az egyetlen célpont.
Hát ha neked nem okozna ez csalódást, akkor... nem tudom megérteni. Biztos vagyok benne, hogy a többségnek nagyon-nagy csalódás lenne. Egy Yonkou ennél sokkal-sokkal több. Látszik, hogy te ezt valószínűleg nem értetted meg, ha azt gondolod, hogy Bege (nevetséges), vagy Katakuri (ő is esélytelen, pár hónap alatt bedarálná őket egy másik Yonkou) átvehetné Big Mom helyét.
De amúgy fogalmam sincs miről beszélünk, az egy dolog, hogy történetvezetés szempontjából értelmetlen lenne itt Big Mom bukása, az viszont sokkal nyilvánvalóbb (és neked is az kéne legyen), hogy esélytelenek őt megölni. Esélytelenek, teljesen. 0%. Te sem akarhatod, hogy Big Mom valami hülyeséggel legyen leverve. Barátság hatalma, vagy mi?
Tudod mit, inkább csak várjuk meg mi lesz, Oda úgyis sokkal jobbat fog kihozni a dologból, mint amit mi ki tudnánk gondolni.