Én inkább a 30% on lepődtem meg mivel 3 olyan ember is van aki majdnem egy szinten áll a pusztítás istenével akkor milyen lehet a többi? 😅
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Hatalmas rész volt!! Dermesztő jobbakat alakít, mint valaha!
A Frosttal történtekből ítélve sejtettük, hogy Dermesztő is hasonló dolgokon ment keresztül. Frost szerintem biztos nem fejlődött még csak fele annyit sem, mint Dermesztő. Az előzetesben eléggé nézték egymást...
Most már 3 irgalmatlan erős harcos is van a u7-ben! Ha Toppo Hakasin-jelölt, akkor Vegita, Goku és Freeza is simán lehetne! Gohant nem tudjuk, hogy hová jut még mivel új irányokba evez, de ha mondani kellene valamit, akkor azt mondanám, hogy mindenképp erősebb egy SSJ3-nál! C17 pedig kibírt egy SSJB kamehameha-t, szóval... ha nincs is azon a szinten,hogy felvegye a harcot a blue-val, védekezni tud ellene, ami mindenképp reménykeltő!
Sátán valahol a SSJ3 körül lehet....
Az egész anime szépen volt megrajzolva, viszont Beerus feje a végén irgalmatlanul pocsék lett!
https://pbs.twimg....jpg:large
Egyesítve 2017.06.18 12:27:34:
Innen
Ez egy hivatalos Toei media közlemény? Vagy valaki megszerkesztette?!
A fake spoilerek (Freeza átáll a négyeshez) után nem lennék meglepve....
Egy nagy hülyeség ez, szerintem! Biztos majd a protein táncosok fogják leverni Gokuékat...?!
Na ne röhögtessen ilyenekkel senki!
Én is nagyot néztem de hitelesnek tűnik 😅
Egyesítve 2017.06.18 12:37:14:
Amugy mangában van egy nagy fejlemény Goku részéről akit érdekel
http://www.mangat...-25?page=1
Ez hivatalos, a Jumpból van.
Ne úgy kezeljétek, hogy a 90%-os fog nyerni, aztán ennyi.
Ezek kb ki is lettek mondva az animeben, hogy a 9. univerzum a leggyengébb, a 7. az utolsó előtti, a 11. pedig a legerősebb. Ez nem azt jelenti, hogy most akkor a nagyobb %os feltétlen leveri a kisebbet és így tovább, ezek csak becslések.
Kb kitöltötték az űrt ezzel és megtudtuk, hogy a maradék univerzum ami nem a 9. 7. és 11. hol helyezkedhetnek el és ennyi.
https://www.youtu...ahMPOEr0_s
nagyon friss és az elején van egy elég jó hír
sokan itt forumon kételkedve fogadják az elme koncentrációs fejlődést itt a tökéletes példa dermesztő be hozta a lemaradását a pokolba pusztán az eszét használva ő leggenyób fő gonosz és az is marad
de kiváncsi vagyok a reagálásra dermesztő ott meg jelenik ki mit mond neki és magába mit fog gondolni
kövi részbe végre helyszín váltás ha jól láttam 2 pusztítás isten gyakorolt a harc téren?
dermesztő és frost lehet szövetkezni fognak vagy valami hasonlómert ez 2 páros minimálisan különbözik de valahogy egy a céljuk most gondolom
Amúgy tényleg Piccoló is folyton csak az elme gyakorlatokat végzi. De valahogy akkor se értem attól hogy lesz fizikailag erősebb? Max csak az addigi fizikai erejét jobban tudja használni, hatékonyabban, de nem igen lesz tőle erősebb.
Megint olyat hoztak ki Demesztőből, ami érdekes lépés volt. De amúgy mint írtam szerintem nem lett erősebb csak az addigi erejét már jobban tudja használni. Hatékonyabb!
De az ami tényleg érdekes hogy Piccoló teljes nyugalomban tudott edzeni míg Dermesztőt már más idegesítő helyzetben. Így pedig sokkal nehezebb.
Ugrás a fórumra: |