A japán spoilernél ott van Natsu! Gyerekek figyeljetek, megvan Natsu!
...ki gondolta volna hogy megkerül?ez ám a váratlan fordulat
Fairy Tail manga
Nem kell még megbeszélni. Megvárjuk szépen míg magyarul is kiadja a csapat.
Miért?
-Mert nem spoiler topic.
-Mert minden olyan fórmozó, aki nem kíváncsi az elfuserált és igénytelen koreai és egyéb minősíthetelen munkára (mint pl. én), megérdemli, hogy ne lőjenek le előtte semmit.
De látom valakiknek nem sikerül megérteni a "spoiler" szót. Gratulálok nekik.
Srácok, ez nem a spoiler topic. Nem szimatolok semmi jót ezekből a spoilerekből, sőt, félek, hogy minden baromságon túl fog tenni, de majd kibeszéljük, amikor kijön angolul, lehet, hogy már ma este, vagy max holnap.
Úgyhogy a fejezetről ide többet ne, amíg nem jön ki angolul.
Jon írta:
Srácok, ez nem a spoiler topic. Nem szimatolok semmi jót ezekből a spoilerekből, sőt, félek, hogy minden baromságon túl fog tenni, de majd kibeszéljük, amikor kijön angolul, lehet, hogy már ma este, vagy max holnap.
Úgyhogy a fejezetről ide többet ne, amíg nem jön ki angolul.
http://mangaseeon...age-1.html Nananana? Ez ér valamit?
UPDATE: Haha, úgy látom sokmindenki megkapja azt amit akart NVsA
http://readms.net...539/4341/1
Úgy tűnik összejön a Dragon Salyers vs Acnologia, nagyon várom, remélem látványos harc lesz, nem olyan mint a Natsu-Zeref. Jó lenne látni mondjuk Natsutól egy kis elsárkányosodást, kíváncsi vagyok van-e rá esély.
Nem úgy tűnik mondjuk hogy már a kövi fejezetben elkezdődik a csata, a cím ( Harmony ) alapján szerintem Acno tart egy kiselőadást a terveiről, a sárkányölők felmérik a helyzetet, aztán jöhet a csata. Bár az még érdekel hogy Natsu már eléggé ki volt, hogy fog most teljes erővel harcolni.
Ez a fejezett felettébb érdekes lett. Legalább már tudni hogy hová tűnt Natsu és hogy miért tűnt el. Igazság szerint nem igazán lehet többet mondani erről. Acno pusztít, a többiek szenvednek. Kíváncsi vagyok mi az a világ ahova kerültek. Azt leszámítva hogy Acno világa. A csata közeleg hála az égnek.
Ugrás a fórumra: |