Én épp ezért mondtam, hogy vissza se hozza Acnológiát. Minek? Jó harcot úgyse tud írni, pláne nem ilyen rövid fejezetszámra, akkor meg felesleges. Adjon egy 8 fejezetes lezárást és csá.
Fairy Tail manga
Én örülök hogy vissza hozza Acno-t (ha tényleg visszajön). Sőt már az se érdekel ha béna lesz ha összehozza a Sárkányölők harcát vele én már boldog vagyok. Ez az egy dolog amit elvárok az FT végére legalább hogy ne legyenek feleslegesek Natsu-ék. Legyen akár 2-3 fejezetes én azzal is elégedett vagyok.
most még ezt mondod. de én kb azt tudom elképzelni hogy kidugja a fejét, Annáék kiszabadulnak, majd szépen visszarugdossák oda ahonnan jött, és utána nem tud kijönni (bocs az erős iróniáért, de nem merek sokat várni már a végén lévő harctól. A végétől azonban még igen).
Akár ez is megtörténhet sőt ki is nézem Mashimából. De 8 fejezett van még hátra és azt nem hiszem hogy mindegyikben Natsu-t fogják keresgetni vagy hasonlók. Mint fentebb is mondtam még a legbénább Sárkányölő VS Acno harccal is elégeted leszek azzal is ha a sárkányölő ütik vissza csak legyen valami hasznuk. Annyit elvárok hogy ne csak Wendy legyen az aki elmondhassa magáról hogy segített legyőzni Acnologiát.
Akárhogy is nézem, nem fog elég lenni az a 8 fejezet. Két lehetőség lesz:
-Vagy összecsapja a harcot és normális lezárást ad a mangának.
-Vagy normális harcot rajzol és ez lesz a vége a mangának.
8 fejezetbe nem igen hiszem, hogy sok mindent tudna alkotni. Egy jó sárkányölők vs Acno harcot megnéznék, már csak azért is (ahogy előttem írták), hogy ne legyen Natsuék mágiája "értelmetlen". Hiszen ezen sok minden alapszik. Csináljanak is valamit. Legalább a végére üssenek ki egy sárkányt, még ha mind a heten kellenek hozzá, akkor is. 538 fejezet alatt egy sárkányt sem püföltek meg. o.o
Emellett még meg kell keresniük Natsut és még a nyaklánc is ott van...
De mindez megoldható, ha az utolsó fejezete(ke)t megnyújtja pár extra oldallal, tudom is én 20-30 oldallal.
Elvileg idénre ígérték, talán őszre. De nem vagyok biztos benne.
Azért lássuk be, ha minden így marad, akkor a sárkányölők abszolút nem teljesítették a feladatukat, és ez nekem sokkal nagyobb csalódás lenne, mint az, hogy ha azt egy szar harcban teszik.
Habár ki tudja. Lehet, hogy még egy szar harc csak felháborítana még jobban. Nem tudom Majd meglátjuk.
bakod írta:
szerintem a harcot fogja összecsapni. néhány oldalnyi csata azt kész. de mint mondtam remélem jó befejezést csinál akkor már neki.
Kicsit off: arról tudunk valamit hogy ha a manga befejeződött, jön e valamikor az anime folytatás?
Így végiggondolva kicsit gáz hogy a történet alatt 9 ellenséges Sárkány jelent meg. Ebből kettő eredetileg Sárkányölő volt. Ebből a 9 Sárkányból csak 2-őt győztek le harcban (már ha Eileen esetét neveszhetjük legyőzésnek illetve Acno lesz a 3.). Ezen kettő legyőzésében pedig a Sárkányölők csak szerepet vállaltak (igaz Natsu többet mint Wendy).
A lényeg hogy nem volt egy normális Sárkányölő vs Sárkány harcunk és a Sárkány"ölő"ink sose öltek még Sárkányt.
Én talán emiatt vagyok a leginkább csalódott.
Szóval ami nekem a leginkább tetszene és tuti elolvasnám az a 400 évvel ezelőtti történéseket és a Sárkányháború eseményeit és csatáit felölelő manga.
http://ww1.readfa...apter-539/ Hoppá , találtam új fejezetet? KrikszKraksz nyelven.. -.-"
A spoileres csoportba is írtam de akkor ide is kiírom: http://www.bakada...9-spoilers találtam angol verziót is
Ugrás a fórumra: |