A 96. rész címe nem ezt sugallja...
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Igazából aki a fake címeket kirakta, az valahogy eltalálta, hogy a (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: 97.
résszel indul a torna, de hát minden arra mutatott, én is erre tippeltem.
A 95. rész jó kis darálós rész lesz Friezával az élen, a 96.gondolom a gyülekezés és akkor 97. résszel indulhat is.
)
Az esély meg van rá, viszont azokban a részekben minden más, mint az előző spoilerekben.
Meg volt említve az is, hogy ki írja azt a részt, kik animálják stb és az a hivatalos adatokkal pl teljesen más, mint ami a tegnapiba volt, onnan lehet gondolni ,hogy akkor az teljesen kamu.
Frieza átáll a 4. univerzumhoz ez már biztos.
És
Buu meg az utolsó pillanatban fel fog kelni szerintem.
Máskülönben feleslegesen erősítették meg és mutatták meg előre hogy ő is benne lesz a tízben.
Ezt az egészet direkt így csinálták, hogy húzzák a nézők agyát.
Én szerintem legalábbis ez lesz de aztán majd kiderül mi lesz.
"Frieza átáll a 4. univerzumhoz ez már biztos."
Ne állítsunk ilyet!
Kijött egy kamu cím, viszont azóta kijött a hivatalos, ami teljesen más.
Ez nem zárja ki ezt, de az esélye eléggé lecsökkent.
Jó lenne, ha minél hamarabb kijönnének a leírások és akkor végre eloszlanának a kételyek.
Nem szabad az összes spoilert elhinni, mert olyan is volt régen pl., hogy az U6 tornamentél Piccolo fog harcolni Magettával, meg hogy Cabba alapból tudja az SSj3-at, stb.
https://youtu.be/...
A legfelső komment a videó alatt.
Szóval az első spoiler nem fake
Yoshitaka Toshio csak megerősítette, hogy valóban ő írta a 94. részt, viszont ez tudható volt május 21. óta.
A többi résznek az írója meg az animátorai pedig nem egyeznek a spoilerekével.
Amúgy Toshio nagyon közvetlen, sok kérdésre válaszol a sorozattal kapcsolatban, pl azt is megerősítette, hogy Roshi nem erősebb, mint Tien, csak azért győzte le, mert az a mágia felerősítette.
Továbbá, amikor megkérdezte valaki, hogy igazak e a kiszivárgott címek és Yamcha lesz e a 10. harcos, erre azt válaszolta, hogy az "internet tele van hazugságokkal"
Sziasztok, én most regisztráltam de kíváncsi lennék a véleményetekre ! Szerintetek ha Jiren az akire Wish gondolt hogy erősebb mint Beerus, akkor Goku egyedül fogja őt legyőzni?
Én személy szerint nem lepődnék meg azon,ha hárman (Goku,Vegeta,Gohan) közösen győznék le őt ! Leginkább azért is gondolom ezt mert most mindenkit szépen felhoztak , és ha most Goku szintet lépne akkor megint annyira elhúzna a többiektől, hogy akkor semmi értelme nem volt felhozni erőben a többieket !
Ugrás a fórumra: |