mással ezt az oldalt én se tudnám magyarázni.. lehet igen.
Fairy Tail manga
Germa66 írta:
FT-ben sztem mindenki tudja mi bajom van a háborúval: minden. Az ishgari istenek és a spriggan 12 természetesen a legnagyobb csalódás. Erre az Erza-Eileen párbaj és August értelmetlensége rakta fel a pontot az i-re.
Durzo nem tudom mit utáltál a Narutoban de még amiket feljebb írtam még azokis eltörpülnek számomra a spriggan 12 által okozott csalódás mellett. Am sztem a Naruto végét sokan elvből utálják, mert nincs hangulata, meg ugye Akatsuki halott, és amikor így megkérdezek egy random embert mi nem tetszett a naruto végében így semmit nem tud igazán mondani csak ennyit hogy szar. Én se mondom hogy jó de ahhoz képest amit Mashima meg Kubo leművelt..........
Mindenesetre ez csak az én véleményem, biztos én várok túl sokat az FT-től, és igazatok van a mögöttes üzenetekre kéne koncentrálnom, nem a logikusságra.
Happy azt a tipikus fejet vágja, amit tolt a Natsu Lucy vs Kain vagy ki (a Grimoire Heartból) szóval nagyeséllyel hatással van a bejelenteni való a hármójuk közti kapcsolatra Potenciál alatt én is az Ishgar Isteneit, Serena háttérsztoriját,E.N.D.-et és Zerefet értem. Bízom benne hogy Acnoval még lesz valami... az FT az egyedüli alkotás ami ennyire mély hatással van rám a karakterek/monológok miatt ezért is sajnálom hogy nem kapott egy nagyon fasza kis utsó arcot DE még a lezárásban bízok
Abba Mashi jeleskedik általában.
Jogos. Kicsit tényleg furcsa lenne.
Én csak reménykedem benne, de mondjuk a Zeref-Natsu harcban is reménykedtem... És az minden volt csak jó nem. Talán ez az egy dolog volt ami nem tetszett a mostani fejezetekben. Nagyon gyenge volt. Remélem az Acno harcot nem fog összecsapni Mashima.
Ha Acno nem tér vissza, az az egész háború legnagyobb kihagyott ziccere és legnagyobb csalódása lenne, és ez azért nagy szó, mert a háború 80%-a csalódás volt, az összkép meg egyenesen hatalmas csalódás.
De, csak azért, hogy valami bántóan ostoba megoldással győzzék le, azért nem érdemes. Márpedig abban igaza van sokaknak, hogy jelenleg nem látni arra módot, hogy hogyan verjék meg Acnot a sárkányölők, talán ha mindenki fullon lenne, de igazából akkor sem (de akkor bele lehetne magyarázni egy power uppot esetleg, főleg Natsunál).
Attól meg nem félek én sem, hogy a végét szépre, érzelmesre, nosztalgikusra megírta Mashima, ehhez tényleg ért.
Én is ezen gondolkoztam Jon. Ha mégis visszatérne Acno, akkor azt mivel magyaráznák meg? Mert ahogy tudjuk azonnal "végünk" ha már csak hozzáérünk az időhasadékhoz. Akkor azt hogy bírná ki Acno? És erre jött a tippem, hogy lehet azért mert nem hatna Acnora, de ez csak egy tipp volt felőlem is.
Germa66 írta:
Az volt a hülyeség amikor Madara felülírta az Edo Tenseit, és amikor Gaara és Shukaku közös pecsétjéből kijött Susanooval amikor nem is volt szeme. Ennyi volt a logikai baki az egészben. .
Lehet tévedek de az Edo az tényleg nem volt baki viszont a Mangekyou az igen. Itachi a linkelt képen Mangekyout használva használja a Susannot csak már szinte teljesen megvakult és azért van kifehéredve teljesen.
Egyébként logikus szemek nélkül nem tudsz szemtechnikát használni ugyan úgy mint kéz nélkül szkanderozni se.
Az egy érdekes fejezet volt. Zeref nyakláncának még lehet találkozunk majd a legvégén a mangának, mondjuk Natsu nyakában fog lógni. Több dolgon is gondolkoztam hogy miért, az egyik ilyen Natsu eltűnése. Ha valóban a kapocs miatt tűnt el akkor hogy hogy időeltérés volt Natsu és a könyve között. Amit beleírt Lucy annak lesz-e valami következménye. A másik dolog hogy akkor most hova tűnt el a Fair Heart? Még mindig Zerefben van, vagy Natsuba került, esetleg Zerefen keresztül bekerült a résbe és Achnológia megette, így kapott boost hogy kitörjön?
Csalódott is vagyok, egyrészt ez az arc eddig méltatlan a Fairy Tail-hez és mivel ez az utolsó arc mindenkiben ez fog megmaradni. Másrészt E.N.D könyve számomra egy nagy kihagyott lehetőség. Jelek szerint Achnó visszajön, de ki fogja egyáltalán megizzasztani? Sárkányölők? Vártam ezt a harcot, de nem hinném hogy sokáig tartani. SSGSS Erza? Már így is sokan utálják, plussz örülhet hogy él. Akkor marad az hogy Achnó mindenkit kinyír és találkoznak egymással a túlvilágon. Mindenki viszont látná akit elvesztett, ez egy jó lezárás lenne.
Mindenesetre várom a következő fejezetet és még bizakodok hogy a végére odateszi magát a sensei.
Tényleg egy iszonyatosan nagy ziccert hagyott ki Mashima E.N.D kidolgozatlanságával. Ha jobban ráfeszült volna és több infót is kapunk, kicsit emelte volna a színvonalat a fejezetekkel. Az előző arc-okban végig az volt, hogy a könyv kihat Natsura. Most meg két-három fejezet alatt "megoldották" (?).
Ugrás a fórumra: |